• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Bodycology, Toasted Sugar, Body Cream, 8 oz (227 g)


    Виробник: Bodycology
    Код товару: BCG-01236
    Наявність: Є в наявності
     ₴832  ₴681
    Купити

    Докладно про товар Bodycology, Toasted Sugar, Body Cream, 8 oz (227 g) :

  • With Moisturizing Rich Butter Complex
  • Paraben & Phthalate Free
  • Not Tested on Animals
  • Toasted Sugar

    The warm blend of vanilla, brown sugar and sensual amber creates a cozy, comforting scent.

    Beneficial ingredients: Shea, cocoa & jojoba butters.

    Рекомендації із застосування

    For daily rejuvenation: Smooth over skin, giving special care to dry or rough areas to enjoy long-lasting hydration. Formulated with a rich butter complex containing shea, cocoa and jojoba butters, this luxurious cream leaves skin feeling soft for hours.

    Інші інгредієнти

    Water, stearic acid, caprylic/capric triglyceride, glyceryl stearate, isopropyl palmitate, peg-100 stearate, fragrance (parfum), glycerin, cetyl alcohol, dimethicone, simmondsia chinensis (jojoba) seed extract, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, butyrospermum parkii (shea) butter extract, theobroma cacao (cocoa) seed butter, tocopheryl acetate (vitamine), disodium edta, xanthan gum, carbomer, sodium hydroxide, phenoxyethanol, chlorphenesin, o-cymén-5-ol.

    Покупець
    26.10.2018
    text_comment
    Я купила цей зволожуючий крем, тому що я вже знала вишневий від цієї ж марки. А який зволожувач! М'який, приємний, затишний аромат. Ви знаєте ті аромати, які приносять комфорт? Ось як ми доглядаємо після використання. Зручний. Він не липкий, залишає шкіру сухою, але дуже зволоженою. Поглинання надзвичайно швидке. Його можна використовувати в будь-яку пору року, навіть влітку без сопливих. Упаковка досить велика, крем має щільну текстуру, але при зіткненні зі шкірою легко розтікається, не залишаючи білого вигляду, і, безумовно, чутлива шкіра не матиме проблем. Якість продукції цієї марки перевершила мої очікування. Чудове співвідношення ціни та якості. Я навіть купив деякі, щоб подарувати.
    Покупець
    26.07.2022
    text_comment
    Пахне добре, але не настільки сильно, тому запах не стійкий. Це не те саме, яким я уявляю підсмажений цукор, але це нормально, він все одно чудовий. Він добре зволожує і є досить великим тюбиком, тому я сумніваюся, що він швидко закінчиться
    Покупець
    24.03.2022
    text_comment
    Брала через запах.хоч він довго і не тримається на тілі але зволожує)
    Покупець
    20.12.2019
    text_comment
    Зволожуюча сила в порядку. Я люблю солодкий аромат! Тим, хто любить ваніль, вона повинна сподобатися! Довговічність аромату досить хороша. Я не очікувала, що аромат буде таким сильним. Відчувається ніжний солодкий аромат. Неймовірний аромат. Ріст хороший. Для цього сезону зволоження недостатньо.
    Покупець
    17.01.2020
    text_comment
    запах у цього крему відвал башки. Використовую щоразу після душу шкіра зволожена і дуже дорого пахне. Якість на висоті. але добре вбирається підходить для чутливої шкіри
    Покупець
    15.07.2019
    text_comment
    Чудовий крем! Запах солодкої ванілі з нотками цукру. Чутлива шкіра і ніякого подразнення (що рідкість!). лежить жирною плівкою - тому підходить для використання у будь-який сезон. Користь від крему не тільки у зволоженні, але і в ефекті ароматерапії.
    Покупець
    14.08.2021
    text_comment
    Сильний солодкий аромат, хороша якість, густа масляниста текстура, хороша зволожуюча якість, підходить для чутливої шкіри, хоча зверніть увагу на ароматичні добавки. Хороший розмір, хороший пакет, загалом хороше співвідношення ціни та якості. Моя суха шкіра отримує користь від щоденного використання цього крему для тіла, особливо взимку. Підходить для будь-якого віку, середнього складу.
    Покупець
    12.05.2020
    text_comment
    Це був перший раз, коли я спробував цей бренд, і мені дуже подобається, як він зволожує, але не липне. Він справді пахне (солодкою ватою) уві сні, і я не помітив жодних негативних наслідків для своєї шкіри, хоча вона чутлива. Продукт дійсно здається трохи рідким за консистенцією, тому я іноді використовую більше продукту, ніж мені потрібно, але загалом я купив би знову!
    Покупець
    09.02.2020
    text_comment
    Запах дуже приємний, не дуже сильний. Я це люблю. Розмір не дуже великий, звичайний. У мене чутлива шкіра і вона не подразнює мою шкіру. Він так добре зволожує шкіру, а текстура не дуже водяниста, як мені подобається. Коли я закінчу писати цей огляд, я збираюся перекупити
    Покупець
    06.08.2020
    text_comment
    Дуже приємний крем і за відчуттями на тілі та запахом. Швидко вбирається і дуже приємний не нав'язливий аромат. Щоправда, ні цукор, ні ваніль я там не почула, але все одно дуже ніжний легкий аромат. Думаю, що краще піде в теплу пору року. А запах нагадує мені морозиво пломбір ( смак дитинства)