• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Bob's Red Mill, TVP, Textured Vegetable Protein, 12 oz (340 g)


    Виробник: Bob's Red Mill
    Код товару: BRM-03542
    Наявність: Є в наявності
     ₴819  ₴670
    Купити

    Докладно про товар Bob's Red Mill, TVP, Textured Vegetable Protein, 12 oz (340 g) :

  • An Employee-Owned Company
  • To Your Good Health®
  • Gluten Free
  • High Protein
  • Vegan
  • Textured Vegetable Protein is an excellent alternative to meat and a vegan source of complete protein. TVP® easily absorbs the flavors of any recipe and makes delicious chili, tacos, meatballs and more.

    Dear Friends,

    Since starting this company over 40 years ago, our mission has been to provide a diverse array of delicious food for all. We're proud to offer a multitude of vegetarian and vegan foods that are rich in protein and a nutritious addition to a well-balanced diet. I hope this TVP® inspires you to pursue new culinary adventures and explore our other fine products, including whole grains, beans and protein powders.

    To your good health.

    Bob Moore

    Рекомендації із застосування

    Resealable package

    Basic Cooking Instructions
    3/4 cup + 2 Tbsp Water or Vegetable Broth
    1 cup Bob's Red Mill® TVP®

    To Rehydrate: Bring water or broth to a boil and pour over TVP®. Stir and let stand for 5-10 minutes.

    To Cook in Microwave: Place in a microwave-safe bowl, cover tightly with plastic wrap and cook on high for 5-6 minutes- check after 2 minutes and add more liquid if needed.

    Once TVP® has been rehydrated, it must be kept refrigerated.

    Інші інгредієнти

    Defatted soy flour.
    Contains: Soy

    Tested and confirmed gluten free in our quality control laboratory.

    Попередження

    Store in a cool, dry place.

    Поживна цінність
    Serving Size: 1/4 cup (23 g)
    Servings Per Container: About 15
    Amount Per Serving% Daily Value*
    Calories80
    Total Fat0 g0%
    Saturated Fat0 g0%
    Trans Fat0 g
    Cholesterol0 mg0%
    Sodium0 mg0%
    Total Carbohydrates9 g3%
    Dietary Fiber4 g14%
    Total Sugars2 g
    Includes 0 g Added Sugars
    0%
    Protein12 g22%
    Vitamin D0 mcg 0%
    Calcium57 mg 4%
    Iron2 mg 10%
    Potassium591 mg 15%
    *The % Daily Value tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.
    Покупець
    31.10.2020
    text_comment
    Досі я купував соєве м’ясо, доступне в Японії, і це мій перший раз! При повторному зволоженні гарячою водою набухає приблизно в 3 рази. І пахне соєвим борошном, я робила безм’ясний м’ясний соус, але текстура не надто м’яка і не дуже тверда, а протеїном і харчовими волокнами я дуже задоволена. 23 г (приблизно одна порція) - це 80 калорій, тому його також рекомендують для дієти. Ви можете використовувати його, коли захочете купити і використовувати, і він ідеально підходить для домашніх веганських страв ☆ Я ще раз повторю! -Фотографію зволожують гарячою водою.
    Покупець
    29.12.2019
    text_comment
    Застосовую як додаток до випічки
    Покупець
    27.04.2022
    text_comment
    Порція досить велика, але загалом відносно зламана. Сировина дуже чиста, особливого смаку немає, а смак хрусткий. Після додавання молока і перемішування воно вбирає воду і м'яко набухає. Коли їсте, майже не відчуваєте його існування. Підходить для додавання в гранола для покращення смаку та доповнення білка. .
    Покупець
    24.02.2020
    text_comment
    Це подрібнений, висушений соєвий білок. Я використовую його, коли готую соус для пасти, тако та будь-які страви, які потребують дрібно нарізаного білка. Немає жодного ароматизатора чи смаку, окрім сої, тому, якщо ви хочете отримати смак, вам потрібно додати власну приправу або замаринувати його в бульйоні перед використанням для приготування їжі. Оскільки соєвого білка стає більше, вам потрібно лише трохи з кожною порцією, яку ви готуєте.
    Покупець
    23.08.2020
    text_comment
    Дуже люблю цей продукт ) якість супер, смак теж. Використовую для приготування багатьох страв. Упаковка дуже зручна. Порція велика.
    Покупець
    21.09.2018
    text_comment
    Я не знаю, чи можна їсти його таким, яким він є, але якщо ви їсте його хрустким, коли ви голодні, він на смак нагадує квасолю і дуже смачний. Знову помістіть його у воду на кілька хвилин, суповий бульйон на сковороду, тертий імбир і часник, щоб легко завершити собор. Для супроводу рису. Після розчинення водою, обсмажте зелену цибулю та додайте тофу, щоб зробити тофу мапо. Неодмінно замість фаршу!
    Покупець
    13.09.2019
    text_comment
    Класна альтернатива м'ясу, швидко готується та легко сприймається шлунком, без тяжкості. Виходить чудове веганське чилі кон карне з такого протеїну, рекомендую)
    Покупець
    13.05.2020
    text_comment
    Це був мій перший раз, коли я спробував продукт на рослинній основі! Коли я відкрила упаковку продукту, він мав сильний запах, тому я трохи хвилювався, чи вийде добре… Я приготував ларп (тайську кухню) з цим, і все вийшло добре! Так смачно! Немає запаху, як я пахла раніше. Текстура нагадує справжнє м’ясо. Простий у використанні! гарний смак і якість!
    Покупець
    10.03.2019
    text_comment
    Я використовував його як доповнення до рису, кіноа та салатів, і, чесно кажучи, в їжі немає ніякого смаку, але він додав харчову цінність їжі.
    Покупець
    04.10.2019
    text_comment
    Його якість відповідна і складається з сої, і його смак прийнятний, але він не солодкий і не поганий. Я подрібню його і використовую з вівсом. На смак він нічого, але приємний, але приносить велику користь. Він має високий вміст білка , тож вам подобається будь-який рецепт