• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Bob's Red Mill, Tri-Color Pearl Couscous, 16 oz (454 g)


    Виробник: Bob's Red Mill
    Код товару: BRM-04498
    Наявність: Є в наявності
     ₴869  ₴711
    Купити

    Докладно про товар Bob's Red Mill, Tri-Color Pearl Couscous, 16 oz (454 g) :

  • Resealable Package
  • An Employee-Owned Company
  • To Your Good Health® - Bob Moore
  • Quick Cooking
  • Non GMO Project Verified
  • Kosher Pareve
  • Tricolor pearl couscous are delightfully nutty, chewy balls of toasted semolina flour. This versatile alternative to pasta or rice is excellent in salads or topped with your favorite pasta sauce.

    Dear Friends,

    I've always believe that food is more than just sustenance, more that the sum of its nutrients. It's also shared experiences. It's memories. It's love. For the past 40 years, I've made it my mission to bring a wide variety of wholesome, delicious foods to our customers, and I'm proud-and humbled - that so many people have put their trust in us. Thank you for bringing Bob's Red Mill into your home.

    To your good health, Bob Moore

    Рекомендації із застосування

    Basic Cooking Instructions

    If desired, toast couscous in 1 tablespoon butter or oil for 3-5 minutes over medium heat before cooking. Bring 1½ cups water to a boil. Add 1 cup pearl couscous and ½ teaspoon salt. Return to a boil, then reduce heat to a simmer, cover and cook until tender, about 15 minutes. Drain off any remaining water. Makes 3 servings.

    Інші інгредієнти

    Wheat flour, spinach powder, tomato powder, annatto (color).

    Contains: Wheat.

    Попередження

    Store in a cool, dry place.
    Поживна цінність
    Serving Size: 1/3 cup (50 g)
    Serving Per Container: About 9
    Amount Per Serving%Daily Value*
    Calories 190
    Total Fat0.5 g 1%
    Saturated Fat0 g 0%
    Trans Fat0 g
    Cholesterol0 mg 0%
    Sodium 0 mg 0%
    Total Carbohydrate 39 g 14%
    Dietary Fiber 2 g 7%
    Total Sugars 1 g
    Includes 0 g Added Sugars
    0%
    Protein 7 g
    Vitamin D0 mcg0%
    Calcium 9 mg 0%
    Iron 2 mg 10%
    Potassium 70 mg 2%
    *The % Daily Value tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.
    Покупець
    31.05.2020
    text_comment
    Дякуємо, що завжди дозволяєте нам купувати хороші товари відмінної якості за розумними цінами. Я задоволений ретельною упаковкою та швидкою доставкою.
    Покупець
    31.03.2019
    text_comment
    Я був настільки схвильований, що придбав цей триколірний перлинний кускус, що замовив дві упаковки. Я завжди в пошуках перлового кускусу, і я ніколи не знаходив триколірного до цього відкриття. Цей кус-кус охоплює всі аспекти смаку, інгредієнтів, якості та багатьох застосувань. Це моя найкраща знахідка від Iherb. Я використав весь перший пакет для приготування фаршированого перцю та фаршированих грибів. Для мене кус-кус настільки взаємозамінний, що його можна використовувати в різноманітних стравах. Цей триколірний кус-кус для мене номер один, і я планую замовляти його дуже часто. Дякуємо за такий чудовий продукт
    Покупець
    27.04.2020
    text_comment
    жувальний і більшого розміру. змішайте його з іншими брендами і надайте гарну текстуру
    Покупець
    26.01.2021
    text_comment
    Для мене це як аналог макарошок, тільки у формі маленьких кружечків. Інгредієнти: Пшеничне борошно, порошок із шпинату, порошок із томатів, annatto (барвник). Взяла триколірний варіант, є ще й класичні варіанти без фарбування порошком шпинату чи томатів. Смак як у хороших макаронів, за рахунок форми ще цікавіше. Можна готувати з цим птитімом різні другі страви, можна кидати в суп. Якість сподобалося, купую не вперше.
    Покупець
    23.01.2019
    text_comment
    Я додаю трохи насіння чіа з кукурудзяними пластівцями або сирим вівсом і замочую в молоці. Вони не мають особливого смаку, але можуть викликати відчуття ситості.
    Покупець
    21.09.2021
    text_comment
    Рецепт полягає в тому, щоб обсмажити 1 л олії протягом 3-5 хвилин на середньому слабкому вогні, а коли він пахне смачно, додати кус-кус 1: 1,5 води та кип’ятити на середньому вогні 12 хвилин! Якщо вам не вистачає води в середині, додайте ще і довго кип’ятіть, воно розтікається і не має унікальної текстури. Через 12 хвилин воно стає жувальним, тому це дуже смачно Якщо вам подобається звичайна ячмінна текстура, він поміститься в роті на 300%. Він приємний і жувальний, тому їсти його в салаті просто божевілля.
    Покупець
    12.04.2020
    text_comment
    За смаком цей кус-кус нагадує невеликі шматочки макаронів у формі різнокольорових кульок. Кускус 3 кольорів - білий, помаранчевий (забарвлений екстрактом помідорів) і зелений (забарвлений екстрактом шпинату) Я використовую його в основному для гарнірів і іноді додаю в супи. Вся родина їсть це із задоволенням, і цей кус-кус був визнаний дуже смачним. Розмір упаковки стандартний, як і багато інших подібних продуктів - майже 0,5 кг
    Покупець
    09.10.2019
    text_comment
    Його можна їсти як зернові суміші в рисі або відварити окремо і додавати в салати. смачний
    Покупець
    06.04.2020
    text_comment
    Завжди купуйте цей на місці, але тепер легше купувати на iherb. Добре підходить для салату або приготування супу! Дуже ситний на зиму в ситному супі!
    Покупець
    03.06.2020
    text_comment
    Думав спробувати щось інше для літнього салату. Мені доведеться шукати більше рецептів, щоб бути більш креативним. Але я люблю продукцію червоного млина Боба.