Поживна цінність | ||
Serving Size: 1 Tbsp ( 8 g) | ||
Serving Per Container: 85 | ||
Amount Per Serving | %Daily Value* | |
Calories | 30 | |
Total Fat | 0 g | 0% |
Saturated Fat | 0 g | 0% |
Trans Fat | 0 g | |
Cholesterol | 0 mg | 0% |
Sodium | 0 mg | 0% |
Total Carbohydrate | 7 g | 3% |
Dietary Fiber | 0 g | 0% |
Total Sugars | 0 g | |
Includes 0 g Added Sugars | 0% | |
Protein | 0 g | |
Vitamin D | 0 mcg | 0% |
Calcium | 3 mg | 0% |
Iron | 0 mg | 0% |
Potassium | 1 mg | 0% |
*The % Daily Value tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice. |
Пудинг з тапіоки - один з найпопулярніших рецептів. І це пов’язано як з його смачним смаком, так і з простотою та легкістю, з якими його можна приготувати. За допомогою цього десерту ви можете скрасити будь-який ранок, пудинг ідеально підходить для вдалого сніданку. Отже, якщо вам нудні звичайні молочні каші, ви можете замінити їх цим рецептом.
інгредієнти:
I ½ тапіока перли;
⦁ 3 склянки кокосового молока;
Cup ½ чашка коричневого цукру;
⦁ 1 стручок ванілі;
⦁ 150 г кокосової стружки.
Спосіб приготування:
У половині склянки холодної води або кокосового молока замочіть перлини тапіоки приблизно на 60 хвилин. Якщо ви хочете швидше підготувати рецепт, ви можете зварити їх, а не давати їм розм’якшитись. Обидва варіанти правильні, різниця лише в тому, що при кип’ятінні тапіока втратить більше харчових властивостей, ніж якщо ви вирішите її замочити, і текстура буде іншою. Однак варто спробувати обидва варіанти і подивитися, який з них вам більше подобається.
Після замочування перлів тапіоки у воді/молоці протягом 60 хвилин у відповідну велику каструлю, бажано з антипригарним дном, помістіть молоко, цукор та тапіоку на середній вогонь і дайте їм кипіти 25-30 хвилин. хвилин. Якщо ви хочете, щоб перлини не прилипали до дна каструлі або не утворювали грудочок, потрібно повільно і безперервно перемішувати, поки пудинг кипить на середньому вогні. За 5 хвилин до того, як зняти каструлю з плити, додайте стручок ванілі. Коли буде готовий, дайте пудингу охолонути і додайте поверх нього пластівці кокоса або кориці. Якщо вам сподобався цей рецепт, ви також можете спробувати пудинг з тапіоки з фруктами.
Чи була ця інформація корисна? Тисніть Так! і будьте здорові! :)