• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Bob's Red Mill, Pizza Crust Mix, Gluten Free, 16 oz (454 g)


    Виробник: Bob's Red Mill
    Код товару: BRM-11394
    Наявність: Є в наявності
     ₴892  ₴730
    Купити

    Докладно про товар Bob's Red Mill, Pizza Crust Mix, Gluten Free, 16 oz (454 g) :

  • Resealable Package
  • An Employee-Owned Company
  • To Your Good Health®
  • Kosher Parve
  • Tested and Confirmed Gluten Free in Our Quality Control Laboratory
  • Dear Friends,

    I think everyone can agree, there's something magical about the aroma of fresh baked pizza coming out of the oven. But in today's busy world, it can be hard to find the time to make something special - especially if you follow a gluten free diet. That's why we created a line of delicious gluten free mixes that offer the traditional flavor and texture of the baked goods you grew up with. Mix up a batch today and enjoy a treat you can feel good about eating!

    To your good health,

    Bob Moore

    Рекомендації із застосування

    Pizza Crust

  • 1 1/2 cups warm Water, about 110°F
  • 2 Eggs
  • 2 Tbsp Olive Oil
  • 1 package Bob's Red Mill® Gluten Free Pizza Crust Mix
  • Yeast Packet (included)
  • Combine all ingredients in a large bowl. Mix until thoroughly combined. Dough will be very sticky- wetting hands lightly with water or oil will prevent sticking while working with the dough.

    Leave dough in the bowl, cover with plastic wrap and let rise in a warm place for 20 minutes. While the dough rises, preheat oven to 425°F and oil two 12-inch pizza pans or one 16-inch pizza pan- set aside.

    Place dough in the center of the prepared pizza pan(s). (If making two 12-inch pizzas, first divide the dough in half). Cover each piece of dough with a large piece of plastic wrap. Using a rolling pin or your hands, roll or press the dough flat to fit the pan. Use your fingers on top of the plastic to create a crust edge, if desired.

    Remove plastic wrap and bake without toppings for 7 minutes.

    Remove from oven and cover with your favorite sauce and toppings. Bake for an additional 15-18 minutes, until crust is golden brown.

    Makes two 12-inch pizzas or one 16-inch pizza.

    Egg Free Variation: Combine 2 Tbsp flaxseed meal and 6 Tbsp water- let stand 1 minute. Add to recipe as you would the eggs.

    Freezing Instructions: Our Gluten Free Pizza Crust dough can be frozen for later use and stored for up to 1 month. After dough has risen, wrap in plastic wrap and put in a freezer safe plastic bag. The day before you want to use the dough, transfer to the refrigerator to defrost. The day of use, let dough come to room temperature and then shape on a pizza pan as directed. We highly recommend preparing, shaping and par-baking the dough for 7-9 minutes, then freezing the par-baked crust. Crust can then be taken out of the freezer, defrosted quickly in the microwave or at room temperature, topped and baked for an additional 15-18 minutes.

    Інші інгредієнти

    Mix: Whole grain brown rice flour, potato starch, whole grain millet flour, whole grain sorghum flour, tapioca flour, potato flour, sugar, xanthan gum, salt, guar gum. Yeast Packet: Yeast, sorbitan monostearate, ascorbic acid.

    Попередження

    Store in a cool, dry place.

    Поживна цінність
    Serving Size: 3 Tbsp mix (30 g)
    Serving Per Container: 15
    Amount Per Serving%Daily Value*
    Calories 110
    Total Fat 0.5 g1%
    Saturated Fat 0 g0%
    Trans Fat 0 g
    Cholesterol 0 mg 0%
    Sodium 170 mg 7%
    Total Carbohydrate 24 g 9%
    Dietary Fiber1 g4%
    Total Sugars 1 g
    Includes Added Sugars 1 g2%
    Protein 2 g
    Vitamin D0 mcg0%
    Calcium 22 mg2%
    Iron0 mg0%
    Potassium82 mg 2%
    *The % Daily Value tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.


    Покупець
    24.08.2018
    text_comment
    Моєму однорічному сину начебто дуже сподобалося, але у мене склалося враження, що пахне і смакує як заморські солодощі. Я вважаю, що добре схопити та з’їсти, і це буде гарною практикою. Здається, якість тане в роті, тому я подумав, що це буде безпечно, навіть якщо вік невеликий. Упаковка мила, і я радий, що не відчував провини, залишивши її вдома. Якщо ви пошукаєте інгредієнти в Інтернеті, ви знайдете їх багато, але вибирати вам, тому я вважаю, що це добре, якщо ви вважаєте, що це добре!
    Покупець
    22.09.2020
    text_comment
    Дуже дрібне борошно, чудовий смак, простий і пояснений спосіб використання, легка любов, а смак відрізняється від звичайного борошна. Щодо мене, то чверть суми виклала, вистачило, щоб нам з синочком було комфортно.а тобі тисяча здоров'я.
    Покупець
    22.09.2019
    text_comment
    Чи справді він безглютеновий? Це смачно, як звичайна піца. Невимовний аромат сухих дріжджів викликає відчуття, що я їм хліб. Якщо тісто за рецептом, воно зовсім не з’єднується, тому я додала 1 столову ложку оливкової олії і 3-4 столові ложки теплої води. Якщо випікаєте його за допомогою тостера, він трохи розбухне, тож хитрість полягає в тому, щоб розмазати його якомога тонше качалкою.
    Покупець
    21.01.2018
    text_comment
    Якщо один пакет розділити на 5-6 рівних частин за розміром японської печі, то вийде піца хорошого розміру. Коли я його розбавила та спекла, воно стало хрустким і дуже смачним! Ферментація також коротка – 20 хвилин, і добре, що піцу було легко приготувати.
    Покупець
    20.10.2021
    text_comment
    Раджу!
    Покупець
    16.06.2020
    text_comment
    Хороший смак. Хотілося б, щоб він був трохи більш еластичним, щоб можна було розкачати тоншу скоринку. Мій чоловік не їв хліб сам по собі майже 3 десятиліття (ми були щурами в спортзалі), але він спробував і волів би набагато тоншу скоринку, тому він не їв би стільки хліба. Воно було приємним на смак, без дивного присмаку чи присмаку, приємне приготування та хрусткі краї. Отже, загалом, усе вважається пропуском.
    Покупець
    16.04.2020
    text_comment
    За відгуками всіх я розділила один пакетик на 6 і з'їла з тонким тістом. Зовні було хрустким і смачним. Я їла три смаки: томатний соус для піци, дженовезе і вершковий сир, але мені особисто найбільше сподобався томатний соус для піци. Вершковий сир відчув, що смак тканини був трохи настирливим. Я купив 3 пакети, тому, думаю, приготую це знову, коли захочу піци ♫
    Покупець
    10.02.2021
    text_comment
    супер суміш! буду брати ще, сподобалось усім
    Покупець
    07.03.2022
    text_comment
    Було приємно, хоча трохи сухо — можливо, мені потрібно більше потренуватися. Загалом, це хороша альтернатива скоринці піци, якщо вам потрібна здорова заміна без глютену. Це смачно, але не сподівайтеся на звичайну скоринку піци, будьте відкриті для «щось» ще смачного.
    Покупець
    06.06.2022
    text_comment
    Піца вийшла чудовою. Цієї кількості достатньо для сімейної піци та особистої піци. Згідно з інструкцією, я рекомендую зменшити кількість води, тому що інакше воно вийде дуже липким і тоді у вас закінчиться борошно. Використовуйте одну склянку і повільно додавайте за потреби.