• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Bob's Red Mill, Organic Coconut Flour, Gluten Free, 16 oz (453 g)


    Виробник: Bob's Red Mill
    Код товару: BRM-01815
    Наявність: Є в наявності
     ₴953  ₴780
    Купити

    Докладно про товар Bob's Red Mill, Organic Coconut Flour, Gluten Free, 16 oz (453 g) :

  • An Employee-Owned Company
  • Great for Gluten Free Baking
  • Sourced Non-GMO Pledge
  • Paleo Friendly
  • You Can See Our Quality
  • USDA Organic
  • Kosher Pareve
  • Certified Organic by QAI
  • Coconut Flour is a delicious alternative to other flours. It is a good source of fiber and contains 4 grams of net carbohydrates (total carbohydrates minus dietary fiber) per serving. It lends baked goods an incomparably rich texture and a unique, natural sweetness. Our coconut flour does not contain sweeteners or sulfites.

    Dear Friends,

    Pure and simple. Those are the perfect words to describe Bob's Red Mill Organic Coconut Flour. Take a look at the ingredients-or rather, the ingredient. That's right. There's only one: organic coconut. It doesn't get much simpler than that. And we think that's just how it should be.

    To your good health,

    Bob Moore

    Рекомендації із застосування

    Resealable Package

    Інші інгредієнти

    Organic coconut.

    Manufactured in a facility that also uses tree nuts and soy.

    Tested and confirmed gluten free in our quality control laboratory.

    Попередження

    Store in a cool, dry place. Keeps best sealed for freshness.

    Поживна цінність
    Serving Size: 2 Tbsp (14 g)
    Serving Per Container: About 32
    Amount
    Per Serving
    %Daily Value
    Calories 60
    Total Fat 1.5 g 2%
    Saturated Fat 1 g 5%
    Trans Fat 0 g
    Cholesterol 0 mg 0%
    Sodium 10 mg 0%
    Total Carbohydrate 9 g 3%
    Dietary Fiber 5 g 18%
    Total Sugars 3 g
    Includes 0 g Added Sugars 0%
    Protein 3 g
    Vitamin D 0 mcg 0%
    Calcium 3 mg 0%
    Iron 1 mg 6%
    Potassium 309 mg 6%
    *The % Daily Value tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.
    Покупець
    27.10.2019
    text_comment
    Інгредієнти натуральні, придатні для приготування десертів з низьким вмістом цукру, з ароматом кокоса, варто рекомендувати, куплений вдруге
    Покупець
    26.02.2018
    text_comment
    Якість хороша, інгредієнти натуральні, смак прекрасний, смак прекрасний, простий у використанні, розмір маленький, тип упаковки щільний, користь зручна, езотерика натуральна, формула хороша для приготування їжі, а дієта підходить для схуднення.Порція хороша.Перший раз запитала і спробувала.
    Покупець
    24.03.2020
    text_comment
    Закуповуємо безглютенові кондитерські вироби. Висока водопоглинаюча здатність є значною. Мені здається, що пакет застібається на блискавку, як у закритому пакеті, але він виглядає як чарівна стрічка, яку я іноді бачу в закордонних продуктах. Хоча герметичність викликає сумніви, при зберіганні при кімнатній температурі якість не погіршується. Особисто було складно, щоб тістечка, приготовані з рисового борошна, набули пухкості, і мені не подобалося робити їх липкими. (Хоча той, який я часто використовую, іноді грубозернисте рисове борошно). Тому, коли я додав кокосову пальму, я отримав відчуття вологи та пухнастості завдяки своїй водопоглинальності, що дуже корисно для приготування безглютенових солодощів. Методом проб і помилок, наприклад, якщо в рецепті 130 г рисового борошна, 30 г змішують із кокосовим борошном, щоб приготувати банановий пиріг. Через його водопоглинання напрочуд зручно додавати ложку каррі, коли каррі занадто потерте, крім солодощів. В Японії все ще мало довідкових рецептів, але вони на боці життя GF, перевіряючи закордонні рецепти.
    Покупець
    22.02.2019
    text_comment
    Я використовую кокосове борошно як сировину для пакета для кетогенної дієти. Борошно дуже дрібне, і воно добре вбирає воду. Якщо тісто занадто липке, скільки кокосового борошна можна додати, щоб увібрати воду. Кокосове борошно також можна використовується як прикраса на хліб Запечена локшина не буде чорною! 14 грамів кокосового борошна містять лише 60 калорій, але 5 грамів клітковини та 3 грами цукру! Коли хліб впаде, ви не відчуєте смаку кокоса. Він може бути таким же, як мигдальне борошно та борошно подорожника. Він має лише смак мигдального борошна!
    Покупець
    18.11.2021
    text_comment
    Випікаючи пиріг, я змішую його з борошном цієї ж серії тут. Він має слабку текстуру, але не має унікального запаху кокоса і простий у використанні. Я не хочу якомога більше використовувати борошно, тому вважаю, що це хороша альтернатива дієті. Я думаю, що якість хороша, тому що частинки також є.
    Покупець
    12.06.2020
    text_comment
    Дуже чудовий як безглютеновий хліб, я відмовився від його зірки через ціну. Мій спосіб приготування хліба 1 невелика чашка борошна 2 чайні ложки подорожника 1 чайна ложка солі та трохи оливкової або кокосової олії Додайте воду, доки суміш не стане липкою. готовий для індивіда на масляному папері
    Покупець
    11.07.2022
    text_comment
    ♡ ДІЛЮСЯ РЕЦЕПТОМ Великолепної пребіотичної каші НА КОЖНИЙ ДЕНЬ з насінням льону, чіа і кокосовим борошном сукралоза, еритритол, FitPARAD). ‍ -Беремо по 40% перемеленого льону та насіння чиа та 20% — кокосового борошна. -Засипаємо все в пакет, протрясаємо і готову суміш перемішану пересипаємо в банку для зберігання. (Заготовляємо відразу більше, щоб не займатися цим часто.) -Беремо ~2-3 ч/л з гіркою на людину. -Додаємо води, доводимо до кипіння, солимо, солодимо, додаємо вершкове масло. ПРИЯТН♡Г♡ АППЕТИТА! ❦—ЛЮБІТЬ ДРУГ ІНША! • БІЛЬШЕ ПОМИШАЙТЕСЯ! • І БУДЬТЕ ЗДОРОВИ!—❦
    Покупець
    11.06.2021
    text_comment
    Смак чудовий.Рекомендую його розмір,дуже гарний,і упаковка добре закривається.Корист для тих,хто сидить на дієті,наприклад рецепт з вівсом і яйцями,і майже Вам вистачить на 4 порції.Повторюйте рецепти,а в його складі кокос.Інгредієнти дуже красиві і якість чудова.Рекомендую вживати тим,хто дотримується кето дієти.На ньому неймовірно смачно
    Покупець
    10.08.2019
    text_comment
    Чудове борошно. Разом з мигдалевим від цього ж виробника можна приготувати дуже смачні панкейки.
    Покупець
    07.06.2021
    text_comment
    Смачна мука) додаю в панкейки та печиво)