• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Bluebonnet Nutrition, NAC, 500 mg, 90 Vcaps


    Виробник: Bluebonnet Nutrition
    Код товару: BLB-00065
    Наявність: Є в наявності
     ₴1647  ₴1348
    Купити

    Докладно про товар Bluebonnet Nutrition, NAC, 500 mg, 90 Vcaps :

  • Made with Non-GMO Ingredients
  • Free-Form Amino Acid
  • Dietary Supplement
  • Kosher Parve
  • Gluten Free
  • Bluebonnet's NAC 500 mg Capsules provide pharmaceutical grade, free-form amino acid N-acetyl-L-cysteine in its purest crystalline form. Available in easy-to-swallow vegetable capsules for maximum assimilation and absorption.

    Рекомендації із застосування

    As a dietary supplement, take one capsule daily or as directed by a healthcare practitioner.

    Інші інгредієнти

    Kosher vegetable capsules, vegetable cellulose, vegetable magnesium stearate, silica.

    Free of milk, egg, fish, crustacean shellfish, tree nuts, peanuts, wheat and soybeans.

    Also free of corn, yeast, gluten, barley, rice, sodium and sugar.

    Поживна цінність
    Serving Size: 1 Capsule
    Amount Per Serving:% Daily Value*
    NAC (free-form N-acetyl-L-cystine)500 mg*
    * Daily Value not established.
    Покупець
    31.05.2022
    text_comment
    Амінокислота цистеїну, хорошої якості, антиоксидант при захворюванні печінки! Розмір капсул зручний для вживання. Результат приймання задовільнив мої очікування!
    Покупець
    30.01.2019
    text_comment
    Я давній користувач NAC і використовуватиму лише бренд Bluebonnet (інші бренди не такі потужні). NAC є одним із найпотужніших відхаркувальних засобів, які ви можете використовувати, і швидко й ефективно знищує будь-які жуки, які утворюють біоплівку, щоб відповідним чином налагодити роботу у вашій системі. Я вперше дізнався про NAC через форум групи підтримки ХОЗЛ, коли мав справу з хронічним синуситом. 5 речей, які ви повинні знати про NAC: 1. різкий запах. якщо він не сильно пахне, ви отримали погану/слабку/імпотентну партію. 2. його можна приймати натщесерце, і він діятиме швидше/краще, але якщо ви чутливі й легко отримуєте рефлюкс, спробуйте приймати з їжею. це все одно працюватиме, але повільніше. 3. це відхаркувальний засіб, тому він розщеплює слиз, як це робить Mucinex. він розщепить весь слиз у будь-якому місці вашого тіла. тому не приймайте надто багато протягом тривалого часу (не довше тижня, якщо у вас немає досвіду його використання), оскільки це зашкодить іншим системам, вкритим слизом, наприклад шлунково-кишковому тракту, тому що NAC є промисловим відхаркувальним засобом. 4. NAC вводять внутрішньовенно у відділенні невідкладної допомоги людям, які передозували тиленол (ацетамінофен), як антидот першої реакції, щоб запобігти їх смерті. якщо ви приймаєте NAC для усунення деяких симптомів застуди, дотримуйтесь інших типів знеболюючих засобів для усунення болю (NAC і Tylenol ефективно «припинять один одного» у вашому тілі). 5. NAC призначають хворим на ХОЗЛ у вигляді складеного лікарського засобу не за призначенням через аспіратори для лікування симптомів хронічної надмірної кількості слизу в дихальній системі. Причина, по якій я згадую №4 і №5, полягає в тому, щоб ви знали, що NAC є потужною речовиною, і її слід дозувати та вживати з обережністю.
    Покупець
    29.05.2018
    text_comment
    Як на мене щось дороге. Ефект хороший, нічого не скажеш, але брала на 20% дешевше, у принципі різниці не помітила
    Покупець
    25.04.2018
    text_comment
    Якість висока, інгредієнти хороші, упаковка велика, краса шкіри, користь, підняття загального здоров'я організму, смак хороший, БАД
    Покупець
    24.11.2018
    text_comment
    мені подобається найбільше подобається мені найбільше бренд дуже добреі склад економічний якісний продукт інгредієнти дуже якісний
    Покупець
    19.06.2021
    text_comment
    все ще використовується, трохи дивно пахне, що нормально. використовується для детоксикації та для підтримки імунітету.
    Покупець
    17.06.2022
    text_comment
    NAC завжди має бути в аптечці. Цей сподобався дозуванням та виробник надійний. При перших ознаках ГРВ прийом NAC допомагає запобігти оскладання. Для відновлення печінки теж незамінний у комплексі з глутаміном та гліцином. Вигідніше та краще, ніж аптечний АЦЦ.
    Покупець
    16.08.2020
    text_comment
    Хороше.
    Покупець
    12.06.2022
    text_comment
    Після одужання від Covid деякі з нас були втомлені. мозковий туман. потім ми знайшли це! NAC. Про це говорили в Інтернеті, і тепер це підтверджено. ЗА ОДИН ДЕНЬ нам стало краще. NAC не міститься в харчових продуктах. ТОЖ I-HERB - ЦЕ МІСЦЕ: НАЙКРАЩА ЦІНА та ЗАЗВИЧАЙ ДОСТУПНА
    Покупець
    12.01.2021
    text_comment
    Добавка допомагає в детоксикації, допомагає у виробництві глутатіону та антиоксиданту, який важливий для імунної системи організму та боротьби зі старінням.