• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Blue Diamond, Almonds, Bold, Wasabi & Soy Sauce, 16 oz (454 g)


    Виробник: Blue Diamond
    Код товару: DIA-05537
    Наявність: Є в наявності
     ₴1258  ₴1029
    Купити

    Докладно про товар Blue Diamond, Almonds, Bold, Wasabi & Soy Sauce, 16 oz (454 g) :

    Поживна цінність
    Serving Size: 1 oz (28 g/ about 28 nuts)
    Servings Per Container: 16
    Amount Per Serving%Daily Value*
    Calories 170
    Total Fat15 g20%
    Saturated Fat1 g6%
    Trans Fat0 g
    Polyunsaturated Fat3.5 g
    Monounsaturated Fat10 g
    Cholesterol0 mg0%
    Sodium115 mg5%
    Total Carbohydrate6 g2%
    Dietary Fiber3 g10%
    Total Sugars2 g
    Includes 1 g Added Sugars 2%
    Protein6 g
    Vitamin D0 mcg0%
    Calcium80 mg6%
    Iron1 mg6%
    Potassium180 mg4%
    Vitamin E7.1 mg45%
    Magnesium70 mg15%
    *The % Daily Value (DV) tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.
    Calories per gram:
    Fat 9 • Carbohydrate 4 • Protein 4
    Покупець
    30.08.2018
    text_comment
    Я побачив продукт вагою 20 г, який продавали приблизно за 100 єн, і він виглядав дуже смачно, тож я вирішив спробувати. Я шукав його, і він був там! І це чудова пропозиція за ціною розпродажу! А головне, смак найкращий. Коли я читав відгуки, я знав, що він трохи важкий, але кожне зерно було вкрите соєвим соусом і порошком васабі, що робило його дуже ситною закускою та перекусом. Я замовляв інші смаки, тому що це було дуже смачно ^ ^
    Покупець
    28.04.2022
    text_comment
    Порошок васабі щільно посипали на великий мигдаль. Сам мигдаль має приємну текстуру і смачний, і оскільки він має смак васабі, який я люблю, я не міг перестати його їсти. Васабі не було настільки гарячим, щоб я плакав, і це було якраз.
    Покупець
    26.05.2018
    text_comment
    Як тільки я відкрив упаковку~ я побачив багато великого американського мигдалю, і вага цілком задовільний. Хрусткі американські горіхи на вході пронизані вишуканим смаком гірчичного соєвого соусу в поєднанні з легкою солодкістю, смак першокласний!
    Покупець
    21.03.2019
    text_comment
    Я великий фанат цієї марки! Дуже смачний мигдаль у цього бренду-беру не вперше. Перепробувала всі смаки і від усіх у захваті! Спочатку замовила цей мигдаль у маленькій упаковці, цього разу замовила велику упаковку. Цей мигдаль обсмажений у соєвому соусі приправлений яскравими пряними нотами і має такий ситний смак, що від нього неможливо відірватися. Поєднуючи характерний смак хрону з пікантним смаком соєвого соусу, цей мигдаль подарує нам чудовий смак. Я із задоволенням їм цей мигдаль і не знайшла нічого смачнішого за ці горішки. Ця марка просто чудова! Я справді дуже рекомендую!
    Покупець
    14.07.2018
    text_comment
    Я спробував багато різних ароматизованих горіхів, і ці мої улюблені. Я спочатку вагався, чи варто їх пробувати, тому що я не дуже люблю речі зі смаком васабі, але смак дуже тонкий. Соєвий соус справді підкреслює смак мигдалю, а васабі лише додає трішки смаку. Вони також чудового розміру для перекусу. Я точно куплю їх знову у великій упаковці.
    Покупець
    12.06.2019
    text_comment
    Чудовий та неймовірний смак! Я великий фанат цього бренду. Я їм цей мигдаль 6 років і нічого смачнішого за ці закуски не знайшла. Цей смак васабі викликає звикання, і ви не можете перестати їсти, він такий смачний. Він трохи гострий і не дуже солоний. Копчений смак набагато солоніший порівняно з цим легким ароматом. Я залежний від усіх смаків, але якщо мені доведеться вибрати смак, я зупинюся на васабі. Я дуже рекомендую цю здорову закуску. Якщо ви вважаєте, що мій коментар допоміг вам, натисніть так!
    Покупець
    10.03.2022
    text_comment
    Будьте обережні, щоб не їсти занадто багато, тому що ви не перестанете їсти, коли почнете їсти. Васабі – це соєвий соус настільки, наскільки він пахне? Солоний? є сильнішим.
    Покупець
    06.07.2021
    text_comment
    Смак гірчиці не дуже сильний, трохи солонуватий, за раз можна з'їсти лише кілька зерен, а великої упаковки вистачить надовго
    Покупець
    06.02.2020
    text_comment
    Це справді чудовий мигдаль для тих, хто любить гостроту васабі та справді смачно їсть! Якість інгредієнтів неперевершена в упаковці, яку можна закривати, зручно зберігати для упаковки такого розміру. Мигдаль корисний для здоров’я, його можна використовувати в рецептах або навіть перекушувати ним окремо!
    Покупець
    04.10.2018
    text_comment
    Мигдаль дуже і дуже бомбардований. Посипання гостре і смачне. Досить складно зупинитися, коли його їжа - дуже смачно і ситно. Спробувала його вперше і вже націлилася купити ще. Одне поки що зупиняє ціна - дорого і, кусається,. Чекатиму акцій. Рекомендую тим, хто може собі дозволити за такою ціною.