• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Blue Diamond, Almonds, Smokehouse, 6 oz (170 g)


    Виробник: Blue Diamond
    Код товару: DIA-01590
    Наявність: Є в наявності
     ₴777  ₴636
    Купити

    Докладно про товар Blue Diamond, Almonds, Smokehouse, 6 oz (170 g) :

    Поживна цінність
    Serving Size: 1 oz (28 g/ about 28 nuts)
    Servings Per Container: 6
    Amount Per Serving%Daily Value
    Calories 170
    Total Fat16 g20%
    Saturated Fat1 g6%
    Trans Fat0 g
    Polyunsat. Fat3.5 g
    Monounsat. Fat10 g
    Cholesterol0 mg0%
    Sodium150 mg7%
    Total Carbohydrate5 g2%
    Dietary Fiber3 g10%
    Total Sugars1 g
    Incl. 0 g Added Sugars 0%
    Protein6 g
    Vit. D0 mcg0%
    Calcium80 mg6%
    Iron1 mg6%
    Potas.190 mg4%
    Vit. E7.2 mg50%
    Magnesium75 mg15%
    Покупець
    27.12.2019
    text_comment
    Цей мигдаль неймовірно смачний - я не можу перестати його їсти! Вони мають чудовий копчений смак, який ідеально підходить для перекусу. Вони також є розумним вибором для їжі, оскільки в них мало вуглеводів і багато клітковини. Я точно буду купувати більше таких у майбутньому!
    Покупець
    27.07.2020
    text_comment
    Дуже смачний мигдаль у цього бренду-беру не вперше. Особливого диму не відчувається, але приємно солоний і трохи начебто підкопчений - мені сподобалося. З усього вибору на сайті я все ж таки вибираю васабі. Але якщо ви нічого не пробували вибирайте будь-який – всі хороші і часто потрапляють на акції – ловіть))
    Покупець
    25.07.2020
    text_comment
    Дуже смачний хрусткий обсмажений мигдаль! Раніше я брав мигдаль від цього виробника. Був під враженням від якості і вирішив замовити і цей варіант солоного мигдалю. Мигдаль прийшов, і я вирішив спробувати пару горішків, але ні я, ні інші члени сім'ї втриматися не змогли, мигдаль закінчився цього ж дня. Рекомендую!
    Покупець
    24.04.2018
    text_comment
    Якість відмінна для Blue Diamond, на смак солоний і копчений для тих, хто любить солоне трохи більше, розмір підходить для своєї ціни, особливо дорогий мигдаль.
    Покупець
    19.07.2020
    text_comment
    Дуже смачні. Гарна якість горішків, добре обсмажені, смак підкопченності відчувається. Рекомендую!
    Покупець
    14.11.2022
    text_comment
    НеНе значні зміни. Смак досить оригінальний. Такого я ще ніколи не їла. Але мені сподобався цей мигдаль. Присутня невелика кількість солі. Але вона практично не відчутна.
    Покупець
    13.11.2019
    text_comment
    Ці горіхи - це щось! гарний склад, величезна упаковка, тому вистачить на багато порцій. При цьому смак дуже приємний, особливо, якщо вам подобаються хрумкі горіхи з димком. Рекомендую!
    Покупець
    13.10.2018
    text_comment
    Мені це сподобалося як чудова закуска. Але запах і смак диму настільки сильні, що ви майже не відчуєте оригінальний смак мигдалю. Я думаю, що якби хтось таємно замінив мигдаль у моїй сумці на арахіс чи інші горіхи, але з таким самим смаком диму, я б цього не знав. Шкода, тому що мигдаль має власний гарний смак і ти просто не відчуваєш цього. Усе, що ви відчуваєте, це лише сильний присмак диму. Я хотів би, щоб був аналогічний продукт на основі арахісу, щоб він дав такий самий ефект, але набагато дешевше.
    Покупець
    12.06.2019
    text_comment
    Чудовий та неймовірний смак! Безсумнівно, це найяскравіший смак бренду. Смак диму сильний і солонуватий. Це дуже смачно як полуденок або аперитив. Якщо ви віддаєте перевагу чомусь легшому та менш солоному, вибирайте смак васабі, який викликає звикання. Я залежний від усіх смаків, тому купую їх усі, але якщо мені потрібно вибрати смак, я вибираю васабі, а потім копчений. Я великий фанат цього бренду! Я їм цей мигдаль 6 років і нічого смачнішого за ці закуски не знайшла. Цей бренд просто чудовий! Дуже рекомендую! Якщо ви вважаєте, що мій коментар допоміг вам, натисніть так!
    Покупець
    05.11.2020
    text_comment
    У той момент, коли ви кладете його в рот, ви можете відчути приємний запах диму, але після цього унікальний аромат, який, здається, є в китайській фітотерапії, пройде через ваш ніс. Я думаю, що це, мабуть, запах диму, але коли я продовжував це їсти, це мене не так сильно турбує. Смачно. Я не думаю, що це дуже солоно. Маленьку упаковку можна носити з собою, тому я тримаю її в сумці та з’їдаю як перекус. Зайвого не з’їси, а це горіхи, тому підійдуть для перекусу під час дієти. Зміст в самий раз. На блакитній упаковці написано морська сіль, але опису немає, тому здається, що це не морська сіль. Якби це була морська сіль, вона була б ідеальної якості, тому мінус 1.