• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Biosilk, Silk Therapy, Detangling & Shine Spray for Dogs, 8 fl oz (237 ml)


    Виробник: Biosilk
    Код товару: BIS-77178
    Наявність: Є в наявності
     ₴893  ₴730
    Купити

    Докладно про товар Biosilk, Silk Therapy, Detangling & Shine Spray for Dogs, 8 fl oz (237 ml) :

  • Paraben Free
  • BioSilk® For Dogs features the same classic ingredients and innovative technology as the original and revolutionary BioSilk® Silk Therapy® line for humans. Luxuriously formulated with silk and enriching vitamins that work together to help restore the moisture balance to your dog's coat, all formulas are pH balance and are safe for use with tropical flea and tick treatments.

    BioSilk® For Dogs provides a shiny, silky smooth finish for a noticeably well groomed dog. BioSilk® For Dogs Detangling & Shine Spray helps to detangle fur and loosen knots. It leaves the coat with natural, healthy looking shine.

    Рекомендації із застосування

    Spray dog from back of ears to tail, carefully avoiding eyes- Massage into coat and brush trough for best results. Repeat as needed.

    Інші інгредієнти

    Water, natural conditioning agents, silk protein, soy protein, oat extract, papaya leaf extract, jojoba oil, aloe vera, panthenol, fragrance.

    Попередження

    For external use.

    Safe for dogs 8 weeks of age or older. Keep out of reach of children and pets.

    Покупець
    30.11.2021
    text_comment
    Продукт сподобався, він полегшує розчісування. Випробувала на своїх йорках, і після використання продукту шерсть блищить і добре зволожена. Запах приємний для мене і, здається, не турбує собак.
    Покупець
    27.05.2018
    text_comment
    Настійно рекомендується. Чудово підходить для шерсті собак. Запах також такий хороший. Ваша собака буде пахнути чистотою, а її шерсть стане такою блискучою. Дуже хороший продукт.
    Покупець
    26.03.2021
    text_comment
    Спрей неймовірно гарно пахне. Брала для йорка, шерсть гладка. Помагає вичісувати ковтуни. Рекомендую.
    Покупець
    23.11.2021
    text_comment
    Продукти, які часто використовуються! Це дуже хороша якість. Буду купувати знову. Розумна сума! висока вартість! Має високу частоту застосування і може використовуватися людьми будь-якого віку. Це дуже хороший ефект. Ефект від того, що це може бути дуже хорошою добавкою, якщо ви дотримуєтеся дозування разом із фізичними вправами та дієтою!
    Покупець
    20.02.2019
    text_comment
    Я використовую це для свого помпа раз на тиждень після купання та сушіння феном. Цей продукт - диво! Її знежирене хутро розв’язалося, коли я розпилив цей продукт і кілька разів розчісував її. Це також запобігає розплутування протягом тижня. Аромат пахне чудово та не надто сильно, але краще не розпорошувати його близько до морди собаки.
    Покупець
    18.04.2020
    text_comment
    Це допомагає розплутати шерсть собаки. Ви можете розпорошити трохи на частини, які часто зав’язуються, щоб зменшити з’єднання шерсті. Особисто я вважаю, що аромат сильніший. Текстура в порядку.
    Покупець
    15.10.2022
    text_comment
    ну тааак. не відчула великої різниці при розчісуванні. зате запах хороший)))
    Покупець
    13.02.2020
    text_comment
    Запах відносно сильний, який, до речі, може перекрити запах тіла собаки, і він має певний допоміжний ефект при розчісуванні та розплутуванні. Продовжуйте використовувати його та сподівайтеся побачити ефект
    Покупець
    10.05.2021
    text_comment
    Собака не любить розсмоктуватися, рятуватися цим засобом. Використання після душу. Запах приємний, якість та мостів хороші - підходять для ваших улюбленців.
    Покупець
    04.01.2020
    text_comment
    Засіб Silk Therapy мені дуже сподобався. Робить волосся мого Йорка блискучим і легко розсмоктується, навіть спромоглася видалити невеликі ковтуни без проблем розплутала. Протеїни шовку реально працюють при цьому не жирна і не втілює волосся. Це дуже важливо для таких порід, як йорк. На запах легкий не нав'язливий аромат. Дуже гарний розпилювач, тому кошти вистачить на довго. Можу сміливо рекомендувати для собак з довгою вовною та для легкого розчісування! Користуюся щодня під час розчісування свого улюбленця МіккіНео. Якщо мій відгук був Вам корисний, поставте будь ласка. Пізніше зроблю ще й фотозвіт.