• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Bioderma, Sensibio, Soothing Micellar Cleansing Foaming Gel, 6.7 fl oz (200 ml)


    Виробник: Bioderma
    Код товару: BID-50756
    Наявність: Є в наявності
     ₴1415  ₴1158
    Купити

    Докладно про товар Bioderma, Sensibio, Soothing Micellar Cleansing Foaming Gel, 6.7 fl oz (200 ml) :

  • Moisturises
  • Face and Eyes
  • Rinse Off
  • Sensitive Skin
  • Unfragranced
  • Soap Free
  • Non-Comedogenic
  • Sensibio Gel moussant (foaming gel) gently cleanses, soothes and moisturises sensitive skin. With its soothing and superfatting active ingredients, it rapidly calms irritation. The dermo-patented D.A.F. ™ complex raises the tolerance threshold of the most sensitive skin. Its creamy foam leaves the skin soft and comfortable. Can be used as makeup remover. Very good cutaneous and ocular tolerance. Tested under dermatological and ophthalmological supervision.

    Results: Skin is cleansed, soothed and moisturised.

    Рекомендації із застосування

    Apply on wet skin. Work into a foam. Rinse well and gently dry. Use morning and/or evening.

    Інші інгредієнти

    Water, sodium cocoamphoacetate, propanediol, sodium lauroyl sarcosinate, citric acid, coco-glucoside, glyceryl oleate, sodium citrate, peg-90 glyceryl isostearate, mannitol, xylitol, laureth2, rhamnose, fructooligosaccharides, tocopherol, hydrogenated palm glycerides citrate, lecithin, ascorbyl palmitate.

    Попередження

    If irritation persist, consult a healthcare professional.

    Покупець
    24.08.2021
    text_comment
    Саме цей гель має хороший склад, підходить для комбінованої шкіри
    Покупець
    19.07.2018
    text_comment
    Я рекомендую його вам. Він має нормальний запах і чудову якість, і ви відчуваєте, що він дещо легкий і солодкий. Щоранку я приймаю його з нього, якщо виходжу на рутину. Він має переваги та склад для шкіри та підходить для чутливої шкіри, має відсоток зволоження, ніжний до шкіри, розмір підходить.
    Покупець
    19.03.2019
    text_comment
    Лосьйон, яким я користуюся щодня, він не сушить мою шкіру і в мене немає алергії на нього і взагалі без запаху. Він корисний для моєї сестри. Він більш корисний для її шкіри, можливо, тому що в мене змішана шкіра. Кількість дуже гарний на два місяці, користуюся зараз, а решта дві третини коробки
    Покупець
    16.10.2020
    text_comment
    Упаковка щільно закрита ️ Гарного розміру, ідеальна для чутливої шкіри, ніжна до шкіри, її формула призначена для людей, які страждають на розацеа
    Покупець
    15.05.2022
    text_comment
    Аромат, смак, використання, якість, розмір, вік, упаковка, користь, догляд, поєднання, повторення, ніжність, зволоження, рутина, освіження, розслаблення, відчуття . Зима чутлива. Хахахахахахахахахахахахаха Хахахахахахахахахахахахаха Хахахахахахахахахахахахаха Хахахахахахахахахахахахаха Хахахахахахахахахахахахаха Хахахахахахахахахахахахаха Хахахахахахахахахахахахаха Хахахахахахахахахахахахаха Хахахахахахахахахахахахаха Хахахахахахахахахахахахаха Хахахахахахахахахахахахаха Хахахахахахахахахахахахаха Хахахахахахахахахахахахаха Хахахахахахахахахахахахаха Хахахахахахахахахахахахаха Хахахахахахахахахахахахаха Хахахахахахахахахахахахаха Хахахахахахахахахахахахаха Хахахахахахахахахахахахаха Хахахахахахахахахахахахаха Хахахахахахахахахахахахаха Хахахахахахахахахахахахаха Хахахахахахахахахахахахаха Хахахахахахахахахахахахаха Хахахахахахахахахахахахаха Хахахахахахахахахахахахаха Хахахахахахахахахахахахаха Хахахахахахахахахахахахаха Хахахахахахахахахахахахаха Хахахахахахахахахахахахаха Хахахахахахахахахахахахаха Ха-ха-ха-ха-ха-ха
    Покупець
    15.04.2018
    text_comment
    Якість відмінна,запах чудовий,використання 1-2 рази на день,розмір для дорослих,упаковка 200мл,вистачає на місяць і більше в залежності від вживання.Користь відмінна лосьйон для шкіри та легка та ніжна формула, яка добре зволожує та дуже підходить для чутливої шкіри. Моя шкіра покращилася краще, ніж раніше. Це буде не востаннє, і я повернусь Повторіть запит ще раз.
    Покупець
    13.09.2019
    text_comment
    Чудова вмивалка, дуже ніжна! Не подразнює шкіру! Легко і ніжно очищає шкіру, заспокоює
    Покупець
    09.09.2018
    text_comment
    Я обожнюю цей очищуюючий засіб для своєї шкіри. Він ніжний, підходить для чутливої шкіри. Використовую кожного дня.
    Покупець
    03.09.2021
    text_comment
    Розмір упаковки середній, підходить для чутливої шкіри, вистачає на місяць і більше, без запаху
    Покупець
    02.07.2020
    text_comment
    Дуже хороша умивальниця. Раніше перепробувала безліч корейських варіантів і все якось повз. Періодично пробувала американські та європейські варіанти. З найближчих аналогів був La Roche Possay, але мою жирну шкіру і варіант для жирної та варіант для сухої шкіри чомусь сушили. Ще пробувала Uriage, але там промахнулася і взяла засіб, що підходить і для тіла, і воно виявилося дуже сушить і з жахливим запахом. Може варіант для особи був би кращим, але вже не хочу пробувати. А тут пряме все добре і не сушить начебто, і запаху немає, а очищає добре. Але один великий мінус. iHerb не продає пляшку великого обсягу 500 мл. А в магазинах США така пляшка коштує лише на $3 дорожче. Дуже дивне ціноутворення, проте 200 мл коштує $17, а 500 мл коштує $20. Тобто 200 мл за ідеєю мало коштувати всього $8. І виходить, що я через незнання переплатила $9, а це майже вдвічі. Не такі великі гроші, звичайно, але дізнатися було неприємно.