• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Better Life, Dish Soap, Lemon Mint, 2 oz (60 ml)


    Виробник: Better Life
    Код товару: BTL-01081
    Наявність: Є в наявності
     ₴557  ₴456
    Купити

    Докладно про товар Better Life, Dish Soap, Lemon Mint, 2 oz (60 ml) :

  • Safer for the Mess Makers (Not the Mess)
  • Naturally Grease-Kicking
  • Sulfate Free
  • Dish It Out
  • Not Tested on Animals
  • Better Life's natural dish soap puts the hurt on grease without sulfates, keeping your hands happy. No SLS, SLES, ethoxylates, petrolatum solvents, synthetic fragrances, dyes, parabens, or triclosan. Just the good stuff.

    Рекомендації із застосування

    Squirt onto your toughest, greasiest messes. Scrub. Rinse. Not for use in automatic dishwashers.

    Інші інгредієнти

    Purified water, glycerin (vegetable), potassium oleate, disodium cocoglucoside citrate, tocopherols (vitamin E), citric acid, chloromethylisothiazolinone, citrus grandis fruit extract, mentha piperita leaf extract, citrus aurantium dulcis peel extract, citrus aurantifolia peel extract, citrus tangerine extract, lauryl glucoside, decyl glucoside, sodium lauroamphoacetate, aloe barbadensis leaf juice, natural scents (if applicable), sodium chloride, methylisothiazolinone, citrus limon peel extract, mentha virdis extract, elettaria cardamomum seed extract, citrus auranitum bergamia fruit extracts, citrus nobilis peel extract.

    Попередження

    While Better Life is non-toxic, it's better as a cleaner than a beverage. Keep out of reach of children.

    Покупець
    29.08.2022
    text_comment
    Органічний продукт, який допоможе справитись з жирним посудом
    Покупець
    28.08.2020
    text_comment
    Дуже крутий миючий засіб! Я не фанат миття посуду в рукавичках, але постійно шкіра пук страждала від дії миючих засобів. Це мило- це просто знахідка. Крутий склад, який безпечний навіть для дітей. Має приємний аромат, добре різниться та справляється з брудом. Не пересушую шкіру рук. Дуже рекомендую
    Покупець
    25.05.2018
    text_comment
    Натуральний засіб для миття посуду. Не дуже економний, як і більшість безпечних для здоров'я та екології засобів.
    Покупець
    18.12.2021
    text_comment
    Взяла спробувати цей чудо засіб для митт посуду і зробила такі висновки:
    Засіб якісний,хороший та має чудовий склад
    Безпечний та гіпоалергенний навіть для дітей
    Відмиває навіть сильні забруднення та жир!
    Взяла маленьку баночку але дуже хочу тепер взяти велику
    Раджу спробувати однозначно!
    Покупець
    18.07.2018
    text_comment
    На пробу те що треба. Добре миє, піниться не сильно ( таки склад без агресивних піноутворювачів), майже не пахне. Повну версію не візьму, бо з теперішнім курсом долара дуже дорого, але попробувати було цікаво. Засіб хороший, тому рекомендую. Але приїхав не закритий мембраною, трохи протік в дорозі, візьміть до уваги!
    Якщо корисно
    Покупець
    18.03.2020
    text_comment
    Замовила вперше, та вже хочу більшу пляшку, гарно відмиває посуд, та найголовніше це склад, який безпечний навіть для дітей.
    Покупець
    17.12.2021
    text_comment
    взяла це мило по знижці, просто для проби. Сподобався склад, що він натуральний та безпечний. Засіб приємного лимонного запаху, м'яти майже не чути. Жир добре відмивається, а також і піниться. Але найголовніше, що не дратує шкіру рук. Пляшечка хоч і маленька, але витрата економна. За таку ціну дуже вигідна покупка. Рекомендую.
    Покупець
    17.11.2018
    text_comment
    Я купив маленький на пробу, але запах лимонної м’яти не такий сильний, і, звичайно, бруд відходить нормально, тому я думаю, що наступного разу можна купити більший розмір. Мені також подобається дизайн продукту, який завжди стоїть на полицях супермаркетів у Сполучених Штатах, а не стильна упаковка, яка не схожа на повсякденне життя.
    Покупець
    10.10.2020
    text_comment
    Дуже гарний склад цього засобу, взяла на пробу маленьку упаковку. За рахунок натуральності складу, піну дає слабку, але тарілки відмиває, сковороду після смаження відмила за два рази (лайфхак: краплю кошти краще налити на сковороду, а не на губку, тоді відмиється краще). Оскільки склад хороший, витрачається засіб швидше за хімозний це потрібно враховувати користуючись натуральними миючими. Більшу частину посуду я мою в посудомийці з натуральними миючими таблетками, а цей засіб взяла, щоб було, коли потрібно помити малий обсяг посуду. Обов'язково візьму велику упаковку цього засобу, до покупки рекомендую. Зірку зняла через більшу витрату кошти щодо хімозних коштів.
    Покупець
    07.10.2020
    text_comment
    Формат невеликий, піниться досить слабо, має ніжний приємний аромат. Очищає досить добре, буду купували і великий формат. Рекомендую!