• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Bergin Fruit and Nut Company, Almonds Roasted, No Salt, 7 oz (198 g)


    Виробник: Bergin Fruit and Nut Company
    Код товару: BFN-00006
    Наявність: Є в наявності
     ₴821  ₴672
    Купити

    Докладно про товар Bergin Fruit and Nut Company, Almonds Roasted, No Salt, 7 oz (198 g) :

    Поживна цінність
    Serving Size: 1/4 Cup (31 g)
    Servings Per Container: About 6
    Amount Per Serving% Daily Value
    Calories190
    Total Fat17 g2%
    Sat. Fat1.5 g8%
    Trans Fat0 g
    Cholesterol
    0 mg0%
    Sodium0 mg0%
    Total Carb.6 g2%
    Incl. 0 g Added Sugars
    0%
    Protein7 g
    Vitamin D 0%
    Calcium 6%
    Iron 6%
    Potassium
    6%
    Покупець
    30.06.2021
    text_comment
    Воно справді надзвичайно смачне, досить корисне без солі та досить велике. Смажений мигдаль такий ароматний, тож якщо буде щось справжнє, я замовлю ще кілька пачок, і скільки вистачить, щоб я не хвилювалася, чи доїду!
    Покупець
    26.08.2020
    text_comment
    Хороша якість. Зручна у використанні упаковка. Смак добрий. невелика частина горіхів не дуже якісна (маленька або пересмажена), але це насправді не так багато. в цілому хороший продукт.
    Покупець
    15.10.2020
    text_comment
    Упаковку можна закрити навіть після відкриття, що робить її зручною у використанні. Начебто несолена, бо несолена, але жую по одній.
    Покупець
    12.12.2021
    text_comment
    Ви можете відчути смак простих горіхів. Він не містить солі, тому чудово підходить для перекусів для дітей. Чи добре перекусити на дієті? Сумка була невелика, але була повна вмісту.
    Покупець
    12.10.2021
    text_comment
    Раніше я купував змішані горіхи, але цього разу вони були розпродані, тому я купив цей мигдаль. Я змішую його з хлібом і солодощами, але він має сильний смак і текстуру і дуже смачний! Сума досить велика, тому я вважаю, що ціна хороша! Звісно, дуже смачно їсти як є!
    Покупець
    11.06.2018
    text_comment
    Найлегше вживати в їжу горіхи мигдаль. У волоських горіхах багато олії, кешью солодкий, а в мигдалі хороший баланс. Я використовую його як перекус, коли хочу уникнути вуглеводів під час прийому протеїну. Добре, що печеня виходить ароматною, а смак неймовірним. Хороша якість і хороший баланс між вмістом і ціною. Це не органічно, але досить добре. Пакунок завеликий чи замалий? Це не так повсякденно, але його ледве можна носити з собою. Я з'їдаю близько 20 зерен на день. Це легкий перекус для зниження стрибків рівня цукру в крові, але оскільки він не містить солі, ви не переїсте, тож це добре як перекус під час дієти.
    Покупець
    09.05.2020
    text_comment
    Це було досить добре, чесно кажучи. Це невелика порція, але якість здається є. Вони свіжі на смак, і це приємно, оскільки інколи я купував мигдаль інших марок, який пахне та смакує трохи «неприємно». Тож, на щастя, цього не сталося.
    Покупець
    08.11.2020
    text_comment
    Досить не поганий
    Покупець
    05.04.2021
    text_comment
    Горіхи гарної якості. Прекрасний мигдаль сухої обсмажування, щоправда, без солі. Але це не применшує його якості. Чудовий продукт. Добре підходить для приготування десерту із чорносливом. Натуральний та корисний продукт.
    Покупець
    04.10.2018
    text_comment
    Мигдальна шкірка була трохи твердою. Я не думаю, що це хвилює, якщо ви їсте випічку, таку як печиво або покриття навколо них. Я не добре володію Егумі, тому не думаю, що з’їм його таким, яким він є. В упаковці є блискавка, тому її легко зберігати.