• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Bergin Fruit and Nut Company, Yogurt Pretzels, 10 oz (283 g)


    Виробник: Bergin Fruit and Nut Company
    Код товару: BFN-05787
    Наявність: Є в наявності
     ₴944  ₴772
    Купити

    Докладно про товар Bergin Fruit and Nut Company, Yogurt Pretzels, 10 oz (283 g) :

    Поживна цінність
    Serving Size: 5 Pcs (30 g)
    Serving Per Container: About 9
    Amount Per Serving%DV
    Calories 140
    Total Fat
    6 g 8%
    Sat. Fat
    5 g 25%
    Trans Fat
    0 g
    Cholest.
    0 mg 0%
    Sodium
    140 mg 6%
    Total Carb.
    21 g 8%
    Fiber
    0 g 0%
    Total Sugars
    Incl. 13g Added Sugars
    15 g


    26%
    Protein
    1 g
    Vitamin D
    0%
    Calcium

    0%
    Iron
    4%
    Potassium
    0%
    Покупець
    28.09.2021
    text_comment
    Відмінно підходить для перекушування, але смак мені здається надто солодким (за це знижена оцінка). Запах приємний молочний і смак схожий на сухе молоко більше, ніж на йогурт. Це смак молочного шоколаду, але не йогурту. Ціна за рік зросла майже вдвічі, тож більше не купую.
    Покупець
    22.11.2018
    text_comment
    Я купив його, тому що інгредієнти непогані! Його пишуть усі, а не йогуртовий смак, але він більше схожий на білий шоколад. Він має відносно сильний солоний смак, тому здається, що він викликає звикання, а також солодкий. Лол, але він жуючий і жувальний, тому, якщо ви з’їсте 5 з них, ви будете задоволені, тож, здається, у вас це буде!
    Покупець
    21.12.2020
    text_comment
    Треба було уважно прочитати ваші відгуки! Відчуття йогурту взагалі немає. Спочатку я був розчарований, тому що уявляв кислий йогурт, але він дуже смачний, коли я думаю, що це білий шоколад. Це досить солодко, коли це один продукт, тому я їм його разом із звичайним солоним кренделем і поправляю його.
    Покупець
    20.12.2018
    text_comment
    мені не дуже сподобався смак, це як крендель або покритий йогуртовим поливанням або глазур'ю, взяла пачку півроку тому досі лежать ніхто їх не їсть
    Покупець
    20.10.2020
    text_comment
    Упаковка мила! Крім того, якби я жив у Сполучених Штатах, я б захопився, якби інгредієнти цієї смакоти були непоганими. Зараз для мене це трохи екстравагантно, але я не дуже цього усвідомлюю, тому солодощі, які зазвичай продаються в супермаркетах Японії, досить смачні. Якщо ви зробите маленький подарунок своїм близьким друзям, вони будуть раді.
    Покупець
    18.03.2019
    text_comment
    Любимо всякі ласощі з IHERB. Діткам беремо постійно. Хороший склад та відмінний смак. Зараз ще й за дуже гарною знижкою.
    Покупець
    17.07.2020
    text_comment
    Дуже смачно, класний склад, сподобались
    Покупець
    16.06.2021
    text_comment
    Всією сім'єю любимо всякі ласощі з IHERB. Цього разу спробували ці дуже смачні крендельки у йогуртовій заливці. Продукт із серії, сезонні, чутливі до спеки товари, тому кренделі були трошки розплавлені, але незважаючи на це, вони дуже смачні з хрусткою текстурою. Смак від легені до солоної, добре поєднуються з солодкими покриттями! З чашкою кави ми їли їх із великим задоволенням і залишилися дуже задоволені. Чудовий десерт! Рекомендуємо Вам!
    Покупець
    09.11.2020
    text_comment
    У перші купую цей продукт, можу сказати що це дійсно дуже смачні йогуртові кренделі! Хоч він і називається йогуртом, але покритий білим шоколадом, тому в ньому немає кислинки та відчуття йогурту. Сам базовий крендель має тверду хрустку текстуру. Неймовірний смак - солоність кренделів і насолода шоколадної глазурі ідеально поєднуються, а смак просто радує! Якщо ви любите солодке та сіль, то обов'язково купіть! З чашкою несолодкого чаю - краще не придумаєш. Ніжні апетитні, цікаві крендельки! Чудовий десерт! Я замовлю цей продукт ще не один раз і вам рекомендую спробувати! Смачного!
    Покупець
    08.05.2021
    text_comment
    Солодке покриття, яке нагадує повністю білий шоколад. Якщо їсти його постійно, він стане досить солодким, і ви не зможете їсти багато, але він чудово поєднується з солоністю кренделів, і він такий смачний, що він просто продається, і я куплю його знову! ! ! Фото після того, як я з’їв кілька після відкриття, але в сумці було повно.