• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Bergin Fruit and Nut Company, Organic Medjool Dates, 14 oz (397 g)


    Виробник: Bergin Fruit and Nut Company
    Код товару: BFN-03136
    Наявність: Є в наявності
     ₴1393  ₴1139
    Купити

    Докладно про товар Bergin Fruit and Nut Company, Organic Medjool Dates, 14 oz (397 g) :

    Поживна цінність
    Serving Size: 2 Pc's (40 g)
    Servings Per Container: About 10
    Amount Per Serving% Daily Value*
    Calories110
    Total Fat0 g0%
    Saturated Fat0 g0%
    Trans Fat0 g
    Cholesterol0 mg0%
    Sodium0 mg0%
    Total Carbohydrate29 g11%
    Dietary Fiber2 g7%
    Total Sugars27 g
    Incl. 0 g Added Sugars
    0%
    Protein
    Покупець
    29.04.2020
    text_comment
    Це Дати мера. Він має насичену солодкість і вологий і вологий. Він має солодкість, як коричневий цукор, і дуже смачний. Ви можете легко видалити насіння, розділивши плід навпіл. Задоволення еквівалентне шоколаду! У японських супермаркетах я бачив лише фініки Degreneur, тому буду продовжувати це повторювати. Однак ціна висока, тому на момент розпродажу!
    Покупець
    28.02.2020
    text_comment
    Це органічно і смачно, але зроблено на природі більш органічне і дешевше, тому корисно. Я думав, що смак не такий вже й інший.
    Покупець
    27.02.2020
    text_comment
    Це перший раз, коли фінікова пальма така велика, тверда і солодка. Схоже на йокан, а зображення фініків змінилося. Я вважаю, що це особливо рекомендовано людям, які хочуть утриматися від солодощів з білим цукром, але не можуть відмовитися від солодощів (тобто таким, як я).
    Покупець
    21.10.2020
    text_comment
    Упаковка зроблена якісно. Товар прийшов цілим, якість супер. Жодних поганих добавок у складі. Ціна втішила. Люблю цей веб-сайт.
    Покупець
    19.10.2019
    text_comment
    Інфлюенсер, на якого я завжди посилався, пропагував, як приготувати пасту з червоної квасолі з використанням фініків, тому я купив ці органічні фініки, щоб використовувати їх як замінник цукру. Навіть якщо ви їсте його таким, яким воно є, вас вразить насичений карамельний смак. Крім того, рекомендований спосіб харчування полягає в тому, щоб було представлено інфлюенсера, але коли я затиснув фісташкове масло, придбане в iHerb, з фініками, воно було занадто смачним, і я помер . (сміється) Дякую за гарну кнопку (-^ ▽ ^ *)
    Покупець
    15.09.2021
    text_comment
    Він був великого розміру, вологий, вологий, м’який і смачний ♪ Мені подобається їсти його з арахісовим маслом між ними, і він дуже смачний і мій улюблений ♡ Це найкраще, що я коли-небудь їв!
    Покупець
    11.01.2022
    text_comment
    Великі м'які фініки. Розріжте його навпіл і додайте волоські горіхи для ідеального десерту! Одне зерно велике, тому є реакція на поїдання. Також смачно покласти нарізані фініки в кокосовий крем і застигнути. Додайте какао-порошок і отримаєте шоколад! Він дуже солодкий, тому його можна використовувати замість солодкого!
    Покупець
    10.07.2018
    text_comment
    На смак такий свіжий, а якість хороша. Мені подобається запах і те, як він виглядає. Але я думаю, що вони могли б покращити упаковку. Я обов'язково буду рекомендувати цей товар своїй родині та друзям. Я хочу включити це до свого раціону, тому що мені подобаються всі переваги, які я можу отримати від фініків
    Покупець
    09.08.2021
    text_comment
    Він солодкий і м’який. Насіння є, але його можна брати чистим. Рекомендовано для тих, хто любить бути липким і м’яким (← досить м’яким)!
    Покупець
    08.11.2019
    text_comment
    Ці фініки такі смачні, соковиті та величезні! Я люблю розрізати їх навпіл, видалити кісточки, а потім покласти всередину арахісове масло. З нього виходить гарне солодке частування! Це обов’язково. Деякі фініки, які я купую в магазинах, дуже сухі або занадто маленькі. Це ідеальна текстура, консистенція та розмір!