• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Bergin Fruit and Nut Company, Dark Chocolate Sea Salt Caramels, 7 oz (198 g)


    Виробник: Bergin Fruit and Nut Company
    Код товару: BFN-01128
    Наявність: Є в наявності
     ₴953  ₴780
    Купити

    Докладно про товар Bergin Fruit and Nut Company, Dark Chocolate Sea Salt Caramels, 7 oz (198 g) :

    Поживна цінність
    Serving Size: 8 Pc's (30 g)
    Serving Per Container: About 7
    Amount Per Serving%Daily Value*
    Calories 140
    Fat Cal.60
    Total Fat7 g 11%
    Sat. Fat4.5 g23%
    Trans Fat0 g
    Cholest.5 mg 2%
    Sodium 20 mg 1%
    Total Carb.18 g 6%
    Dietary Fiber 1 g 4%
    Sugars 14 g
    Protein 1 g
    Vitamin A
    0%
    Vitamin C
    0%
    Calcium
    0%
    Iron
    0%
    *Percent Daily Values (DV) are based on a 2,000 calorie diet.
    Покупець
    29.07.2020
    text_comment
    Дуже смачне драже! Зверху розкішний чорний шоколад, а всередині - м'яка солона карамель. Поєднання смаків неймовірне. Зручне впакування із замочком. Можна носити із собою у сумочці. Буду повторювати нескінченну кількість разів!)
    Покупець
    27.08.2021
    text_comment
    Він має помірний розмір і його можна їсти хрустким. Він солодкий, але не дуже солодкий, мабуть, тому, що він солоний. Коли ви жуєте, зсередини виходить трохи карамелі, і це смачно.
    Покупець
    27.08.2021
    text_comment
    Він має потрібну кількість солодкості, а карамель усередині вишукана. Я не можу не простягнути руку, коли думаю, що залишився лише один. Я теж люблю дітей.
    Покупець
    21.09.2019
    text_comment
    Карамельні шоколадні кульки з ніжною солодкістю. Як зазначили інші, це трохи більша куля, але карамель всередині м’яка, і її легко їсти. Він смачний і містить багато, але я подумав, що це трохи дорого.
    Покупець
    15.04.2019
    text_comment
    Що не любити? Нещодавно я почув, що з виробництвом шоколаду відбуваються якісь дивні речі, тому я намагаюся бути особливо обережним щодо того, які бренди я отримую, і я не впевнений, чи цей має сертифікати. Але мені подобається смак, і я люблю поєднання темного шоколаду та морської солі
    Покупець
    15.01.2018
    text_comment
    Не сподобалась і якість, і інгредієнти, і смак, і упаковка, і чудовий склад. його рецепт приготування. не від повторення досвіду
    Покупець
    12.05.2021
    text_comment
    Смачного! У Кореї важко знайти хороший солений шоколад Carmel. Вони такі смачні. Мені подобається співвідношення шоколаду та кармелу. Вони добре роблять один одному компліменти. Це також чудовий розмір за таку ціну. Шоколад недешевий, але має приємний вершковий смак. У цих шоколадних цукерках використовуються якісні інгредієнти.
    Покупець
    11.11.2019
    text_comment
    Ці маленькі цукеркові кульки прості, але викликають звикання. Ви отримуєте один у роті, і раптом він перетворюється на 10. Всередині схоже на карамельно-ірисковий тип речі, чого я не очікував, але все одно було приємно.
    Покупець
    11.06.2021
    text_comment
    Смак Чудові інгредієнти Якість Розмір Ідеальна багаторазова упаковка для збереження свіжості Найкращі горіхи та фрукти з 1951 року Кошер Протягом п’яти поколінь фруктово-горіхова компанія Bergin була лідером у виробництві горіхів, сумішей сухофруктів і здорових закусок. Bergin є сімейною компанією з 1951 року та є частиною спільноти, якій вона служить понад 60 років, забезпечуючи фрукти та горіхи найвищої якості.
    Покупець
    10.07.2018
    text_comment
    На смак справді смачний! Мені це здається трохи дорогим, але я цілком задоволений розміром і кількістю, і зараз я купував цей продукт кілька разів. Він досить солодкий, але не надто солодкий. Він також має упаковку, що закривається, що зручно, оскільки я з’їдаю лише кілька штук за раз.