• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Beplain, Hyaluronic Aqua Moisturizer, 2.7 fl oz (80 ml)


    Виробник: Beplain
    Код товару: BEP-94010
    Наявність: Є в наявності
     ₴1367  ₴1119
    Купити

    Докладно про товар Beplain, Hyaluronic Aqua Moisturizer, 2.7 fl oz (80 ml) :

    BePlain Hyaluronic Aqua Moisturizer is a fast-absorbing gel moisturizer containing low molecular hyaluronic acid that provides long-lasting hydration.

    Refresh - Gel cream texture feels fresh and comfortable upon contact and absorbs instantly.

    Moisturize - Delivers a flood of lightweight moisture for the skin to look youthfully hydrated and plumped.

    Replenish - Hyaluronic acid replenishes skin's natural moisture barrier for a healthy and balanced complexion.

    Рекомендації із застосування

  • Take a moderate amount
  • Gently massage over face and neck until fully absorbed
  • Use daily, morning and night
  • TIP: Use as sleeping mask

    Put on additional layers as needed, particularly when you feel your skin is too dry.

    Інші інгредієнти

    Water, glycerin, methyl trimethicone, methylpropanediol, panthenol, 1,2-hexanediol, ammonium, acryloyldimethyltaurate/vp copolymer, raffinose, betaine, sodium hyaluronate (100 ppm), hydrolyzed hyaluronic acid (100 ppm), allantoin, madecassoside, beta-glucan, ethylhexylglycerin, ethylcellulose, butylene glycol cocoate, cetearyl olivate, sorbitan olivate, isostearyl alcohol, polyquaternium-51.

    Попередження

    For external use only. Avoid contact with eyes. Keep out of reach of children. Discontinue use if signs of irritation and/or rash appear.

    Покупець
    30.12.2019
    text_comment
    Заспокійливий і ніжний засіб для шкіри, зручна упаковка, приємний і не домінуючий запах.
    Покупець
    30.05.2021
    text_comment
    гарна якість упакування, великий розмір,крутий склад,все що потрібно для базового зволоження нормальній та жирній шкірі)
    Покупець
    26.08.2020
    text_comment
    Дуже легкий крем, що не відчувається на обличчі після використання. Добре зволожує, не жирніть шкіру (у мене комбінована). Взагалі абсолютно всі продукти цього бренду відмінні, користувалася всією лінійкою. Зручне впакування (не потрібно лізти пальцями в баночку). Дуже тішить обсяг продуктів, вистачає надовго.
    Покупець
    26.06.2019
    text_comment
    Крем підходить для власників жирної та змішаної шкіри. Крем Wave, відносно прозорий, легко наноситься, залишає шкіру блискучою та приємною. Містить багато зволожуючих компонентів, які корисні для шкіри, і багато інших корисних компонентів. Ні алкоголю, ні духів. Повністю без запаху. Крем підходить для власників жирної та комбінованої шкіри. Крем-гель, відносно прозорий, легко наноситься, залишає шкіру блискучою та приємною. Містить багато зволожуючих компонентів, які корисні для шкіри, і багато інших корисних компонентів. Ні алкоголю, ні духів. Повністю без запаху.
    Покупець
    25.01.2021
    text_comment
    Для моєї комбі шкіри крем підійшов ідеально, не лягає плівкою, гарно зволожує, не скочується, сухість та лущення забирає
    Покупець
    19.12.2020
    text_comment
    Добре, що інгредієнти були ніжними і не було роздратування. Замість того, щоб бути липким і зволожуючим, він освіжає. Вона Не значні зміни. росла, мабуть, тому, що її відкрили в трохи холодний день, але гіалуронову кислоту, здається, добре використовувати влітку, тому відтепер стане в нагоді.
    Покупець
    13.05.2020
    text_comment
    Ефект є.
    Покупець
    12.02.2020
    text_comment
    Це середній/легший зволожуючий крем для денного використання. Мене не вразив, але виконує свою роботу добре. Я не думаю, що опис цього як «зволожуючий гель» або «крем-гель» дійсний. Він більше схожий на звичайний легкий/середній крем, ніж на гель-крем. Від гель-крему я б очікував більшого рівня зволоження, ніж цей.
    Покупець
    09.08.2019
    text_comment
    чудове зволоження та чудова текстура
    Покупець
    09.01.2020
    text_comment
    Запах: майже відсутній. Застосування: на чистій шкірі перед сном і після пробудження. Якість, вік, склад і текстура: все чудово. Упаковка та розмір: середній. Користь непогана як щоденний зволожувач і солодкий, але те, що я рекомендую в Зима - це те, що я відчуваю зволоженим, тому що він легкий і має схожу текстуру Гель підходить для всіх типів чутливої шкіри, особливо жирної та змішаної