• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Beplain, Chamomile pH-Balanced Toner, 6.42 fl oz (190 ml)


    Виробник: Beplain
    Код товару: BEP-94004
    Наявність: Є в наявності
     ₴1680  ₴1374
    Купити

    Докладно про товар Beplain, Chamomile pH-Balanced Toner, 6.42 fl oz (190 ml) :

  • Relax
  • Skin Irritation Test Completed
  • Beplain Chamomile pH-Balanced Toner is a mild and calming toner containing 80.6% Chamomile flower extract.

    Soothe - High concentration of Chamomile flower extract reduces skin irritation and prevents breakouts.

    Moisture - Gently restores skin's pH balance, leaving the skin hydrated and supple.

    Gentle - Enriched with mild and natural formula- gentle for all skin types.

    Рекомендації із застосування

  • After cleansing, use either your hands or a cotton pad to gently pat over your face and neck, in the morning and evening.
  • To calm irritated skin, thoroughly soak the cotton pad with the toner and leave it on for a few minutes on desired area.
  • Since Beplain's toner contains high concentration of natural ingredients, you might notice visible insoluble sediments. If so, gently shake the bottle before use.

    Інші інгредієнти

    Anthemis nobilis flower extract (80.6%), propanediol, methylpropanediol, glycerin, portulaca oleracea extract, trehalose, centella asiatica extract, ficus carica (fig) fruit extract, glycyrrhiza uralensis (licorice) root extract, phellodendron amurense bark extract, hydrogenated lecithin, betaine, butylene glycol, allantoin, cellulose gum, disodium EDTA, ceramide NP, 1,2-hexanediol, ethylhexylglycerin.

    Попередження

    For external use only. Avoid contact with eyes. Keep out of reach of children. Discontinue use if signs of irritation and/or rash appear.

    Покупець
    24.12.2020
    text_comment
    Тонік легкий і легкий зволожувач на шкірі. не викликає алергії на шкірі. і здоров'я засіб легке, ефекту після використання не має. азіатська продукція має прийнятну ціну і їх вплив на шкіру більш ніж чудовий. легкий для використання вранці перед макіяжем і ввечері для догляду за шкірою
    Покупець
    24.10.2018
    text_comment
    Я купував це деякий час, але досі ніколи не купував на iHerb. Тут набагато дешевше Як тонік він додає пристойну кількість вологи, але я використовую його для боротьби з прищами. З тих пір, як я використовував його, здається, що він зменшив частоту моїх проривів, а також допомагає моїм проривам заживати набагато швидше. Це також справді допомогло зменшити розмір моїх пор на носі. Нітрохи не подразнює мою шкіру, але справді заспокоює її. У мене чутлива шкіра, схильна до вугрів.
    Покупець
    24.02.2019
    text_comment
    я використовую його щодня, і моя шкіра ніколи не була такою зволоженою та безпроблемною. Я прочитав багато відгуків перед покупкою і дуже швидко помітив результати.
    Покупець
    23.01.2018
    text_comment
    Якщо говорити про цей тонік, то він підходить для мого сухого типу шкіри, простий у використанні, хорошої якості, гарного розміру, термін служби 6 місяців, ця упаковка 190 мл. Корисний для шкіри, оскільки містить компоненти ромашки, можна часто використовувати, не викликає алергії, утримує вологу, ніжний до шкіри. Використовуйте його частіше, тим краще.
    Покупець
    22.12.2018
    text_comment
    Мені здалося, що він гіпоалергенний і підходить для чутливої шкіри.
    Покупець
    17.01.2021
    text_comment
    Таке враження, що один флакон витрачений. Він не надто освіжаючий, не надто липкий і, здається, не має дуже високої зволожуючої сили, але він ніжний на чутливій шкірі. Як тільки я нанесла його на обличчя, воно стало глянцевим, а шкіра стала гладкою! Думаю ще раз повторити ♪
    Покупець
    17.01.2020
    text_comment
    Це чудовий тонер для будь-кого. Розмір хороший і якість на висоті. Я використовую його разом з їхнім ромашковим лосьйоном. Мій шкірний бар’єр був сильно пошкоджений восени/восени, і ці 2 дуже допомогли мені з відновленням. Крім того, я майже не маю спалахів після того, як я почав використовувати ці два продукти. Мій тип шкіри комбінований, чутливий, схильний до висипань.
    Покупець
    09.03.2020
    text_comment
    Замовила цей тонік вже вдруге. Мені просто подобається, як моя шкіра відчуває себе комфортно після використання. Він не має запаху, тому його можна використовувати для чутливої шкіри. він ніжний і дуже зволожує. Розмір пляшки великий, вистачає надовго. Це не викликає висипань.
    Покупець
    07.09.2021
    text_comment
    Він дуже зволожує, але мені подобається освіжаюче відчуття, можливо, я збережу його на зиму
    Покупець
    05.10.2018
    text_comment
    Я міг використовувати його без прилипання, навіть коли моя шкіра стала чутливою на початку сезону. Після нанесення шкіра стане блискучою. Після використання