• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Beauty By Earth, Face Self Tanner, Medium To Dark, 3 fl oz (85 ml)


    Виробник: Beauty By Earth
    Код товару: BBA-95023
    Наявність: Є в наявності
     ₴1614  ₴1321
    Купити

    Докладно про товар Beauty By Earth, Face Self Tanner, Medium To Dark, 3 fl oz (85 ml) :

  • Bronzing & Moisturizing With Anti-Aging Ingredients
  • Leaping Bunny Certified
  • Cruelty Free
  • Vegan Ingredients
  • Inspires Beauty, Naturally
  • Have a golden glow in just a few hours. Simple, but powerful ingredients will leave your face moisturized and glowing.

    Рекомендації із застосування

    Exfoliate face with a facial scrub before self tanning. Apply to clean, dry skin in a circular motion to ensure an even application across face and neck. For a deeper tan reapply next day. Keep skin moisturized for a longer lasting tan.

    Інші інгредієнти

    Aqua, *aloe barbadensis (aloe vera) leaf juice, *glycerin (vegetable), dihydroxyacetone (DHA), dicaprylyl carbonate, cetearyl olivate (and) sorbitan olivate, isostearyl isostearate, *butyrospermum parkii (shea butter), *camellia oleifera (japanese green tea) leaf extract, *punica granatum (pomegranate) extract, *hamamelis virginiana (witch hazel) extract, *vaccinium macrocarpon (cranberry) fruit extract, *simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, *argania spinosa (argan) kernel oil, magnesium stearate, leuconostoc/radish root ferment filtrate, citric acid, vanilla tahitensis (vanilla) fruit extract.

    *Certified organic ingredients

    Попередження

    This product does not contain a sunscreen and does not protect against sunburn. Repeated exposure of unprotected skin while tanning may increase the risk of skin aging, skin cancer, and other harmful effects to the skin even if you do not burn.

    Покупець
    31.12.2020
    text_comment
    Добре і добре
    Покупець
    27.01.2020
    text_comment
    Запах приголомшливий, і перебування на обличчі це того варте. Засмага з'являється повільно. У мене не було проблеми з тим, що стало занадто темно. Це виглядає переважно природно, але навчене око, мабуть, зможе визначити, що це не природний загар. Хоча мені це байдуже. Це набагато корисніше, ніж лежати на сонці або в солярії. Розмір відмінно підходить для обличчя. Вам не потрібно багато. Якщо ви поєднаєте його з аплікаторами для засмаги Beauty by Earth без сонця, це дає гарне, гладке, рівномірне нанесення та покриття. Якщо ви використовуєте свої руки, не забудьте їх ретельно вимити. Якщо вам потрібно зберегти засмаглий вигляд, ви можете обійтися повторним нанесенням кожні 4-6 днів.
    Покупець
    13.05.2020
    text_comment
    Це був мій перший раз, коли я використовував засіб для засмаги для обличчя від BBE, і я був дуже задоволений. Жодних смуг або дивних плям, і це не знебарвлювало мої наволочки. Додайте фотографію, щоб показати, що вона також не надає вам дивного помаранчевого кольору.
    Покупець
    11.10.2018
    text_comment
    Я люблю цей загар! Він не забруднює одяг, діє як зволожуючий крем і не має неприємного запаху! Колір настільки природний, що навіть не схоже на те, що ти користуєшся автозасмагою. Я використовую гумові рукавички, щоб отримати найтемнішу засмагу, я вважаю, що використання рукавиці позбавляє частину кольору. Подобається, що він нетоксичний! Я проданий.
    Покупець
    11.02.2021
    text_comment
    Супер пупер!
    Покупець
    04.06.2022
    text_comment
    Автозагар пахне дуже приємно, запах мені дуже подобається. Крем насичений і не так швидко вбирається, його потрібно добре втирати в шкіру, що мене особисто не бентежить. Засмага виглядає дуже природно! зовсім не помаранчевий, як ви його знаєте з інших продуктів. Я дуже задоволений і можу дуже рекомендувати його.
    Покупець
    03.09.2021
    text_comment
    Розмір упаковки невеликий, ціна висока в порівнянні з об'ємом, формула крему м'яка для шкіри та має великі переваги, ефективний для автозасмаги шкіри та дає світло-бронзовий колір, колір стає темнішим при багаторазовому застосуванні, текстура крему густа та має гарний ароматний аромат, якість продукту висока та підходить для догляду за шкірою та надає їй сяйва під час щоденного догляду, і кожен, хто ним користується, відчуває задоволення від продукту.
    Покупець
    01.04.2019
    text_comment
    Я був дуже здивований, наскільки чудовим був цей продукт! Я ніколи раніше не використовувала такий засіб для засмаги для обличчя! Він повністю натуральний, без хімікатів і барвників. Продукт виглядає як лосьйон, він пахнув приголомшливо і став таким легким і гладким. Я дійсно відчув, як це зволожує мою шкіру в процесі. Я отримав супер природний вигляд засмаги, який ідеально підходить для того, щоб просто додати трохи кольору моєму обличчю, не пошкоджуючи шкіру на сонці. ЛЮБЛЮ!