• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Beauty By Earth, Exfoliating Gloves, Heavy Exfoliation, 2 Pairs


    Виробник: Beauty By Earth
    Код товару: BBA-96860
    Наявність: Є в наявності
     ₴1065  ₴871
    Купити

    Докладно про товар Beauty By Earth, Exfoliating Gloves, Heavy Exfoliation, 2 Pairs :

  • Dead Skin Remover + Exfoliator
  • (2) Pairs Heavy Exfoliating Gloves
  • Leaping Bunny Certified
  • Our heavy exfoliation gloves give you a little extra lovin' scrub. So if you have dry, flaky or bumpy skin, these will be your new best friend. They work wonders at scrubbing away your skin's imperfections to leave you with smooth, radiant, young looking skin.

    Рекомендації із застосування

    Place gloves on hand(s) and wet gloves. Add your favorite body wash and scrub a dub dub! After using, rinse clean with water and hang to dry.

    Інші інгредієнти

    Nylon, polyester.

    Покупець
    30.12.2018
    text_comment
    Мені дуже подобається ця якість. Я думаю, що це чудово для пілінгу. Я використовую це з моїм улюбленим милом і скрабом, і я думаю, що воно дуже добре піниться. Я трохи хвилювався з цього приводу.
    Покупець
    24.06.2022
    text_comment
    Heavy Exfoliation Gloves Beauty By Earth Я переглянув кілька інших засобів для відлущування, але ці рукавички для важкого відлущування є моїми особистими фаворитами. Якщо у вас суха або лущиться шкіра, вони вам чудово підійдуть. Вони усувають недоліки шкіри і залишають мене такою м’якою та гладкою. Це виглядає молодшим і сяючим. Все, що вам потрібно зробити, це змочити рукавички, додати трохи засобу для миття тіла та скрабом. Це мій улюблений, тому що в них є трохи зайвого мф. Я не використовую цей засіб на своєму обличчі, але я впевнений, що ви могли б. Для цього я дотримуюся середніх пілінгів. Я рекомендую ці всім. Я знаю, що ви не пошкодуєте про цю покупку, тому що вони справді неймовірні. Переваги його використання, а також вартість і якість рукавичок настільки фантастичні.
    Покупець
    15.09.2021
    text_comment
    Робить чудовий пілінг. Рукавичка чудового розміру, до речі, такі рукавички мені завжди подобаються, але рукавичка розміру контейнера і зручна у використанні. Дуже ефективне та економічне рішення. Замість того, щоб купувати ексфоліанти за ненормальними цінами, візьміть мило в рукавичках і обережно спініть, і воно дуже добре справляється зі своєю роботою. Звичайно, рукавички потрібно надягати час від часу, тому я вважаю, що краще купити вже дві пари.
    Покупець
    14.12.2019
    text_comment
    Здається не погано.
    Покупець
    13.09.2020
    text_comment
    Дуже зручно використовувати для щоденного душу. Завжди користувалася мочалками, а рукавички відкрила для себе буквально нещодавно і тепер купую постійно. Дорога правда, але дуже подобається.
    Покупець
    10.04.2022
    text_comment
    Поставляється з не дуже приємним запахом, простий у використанні, гарна якість, відмінний розмір, підходить для будь-якого віку, гарна упаковка, переваги: виконує роботу, поставляється в 2 парах, груба текстура, як має бути, створює приємне відчуття шкіра, не підходить для чутливої шкіри та / або дуже ніжна, допомагає сухій шкірі, після цього рекомендується використовувати зволожуючий крем.
    Покупець
    09.02.2018
    text_comment
    Якість чудова, розмір великий, не підходить для чутливої шкіри
    Покупець
    07.03.2019
    text_comment
    Люблю ці рукавички. Вони досить ніжні для щоденного використання. Після використання цих рукавичок продукти, якими ви користуєтеся на шкірі, тануть на шкірі. Чудово підходить для пілінгу всього тіла. Ваша шкіра стане неймовірно ніжною!
    Покупець
    06.07.2022
    text_comment
    4 шт. Його можна використовувати обома руками, і його можна знімати з потрібною силою до дрібних деталей. Якщо на ринку є рукавичка, вона зісковзне, і ви не зможете потерти бруд у незнайомому місці, але ця рукавичка ніжна для п’ят, спини та стегон навколо пахви. Я вдячний, що можу використовувати його на півдорозі зі своєю дочкою. У цю пору року, коли панчохи та пухнастий трикотаж ловляться, це ідеальний предмет для догляду за тілом!
    Покупець
    06.07.2018
    text_comment
    Я так люблю ці. Другу пару я подарував мамі, вона також сподобалася. Це набагато зручніше, ніж мочалки чи інші скрубери. Рівень відлущування правильний і не дратує мій кератоз, але все одно допомагає з мертвою шкірою. Єдине, де мені потрібен більш потужний скруббер, це нижня частина моїх ніг. Вони добре лягають на жіночі руки. Вони чудово поєднуються з вашим улюбленим милом для тіла. Мені подобається, що я зміг випрати їх у пральній машині, а не просто викинути, як інші миючі засоби через кілька місяців. Якість продовжує зберігатися.