• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Beauty By Earth, Exfoliating Loofah, 2 Loofah Pads


    Виробник: Beauty By Earth
    Код товару: BBA-96859
    Наявність: Є в наявності
     ₴1048  ₴857
    Купити

    Докладно про товар Beauty By Earth, Exfoliating Loofah, 2 Loofah Pads :

  • Body Scrubber Pads
  • Exfoliate + Cleanse
  • Leaping Bunny Certified
  • Our natural exfoliating body loofah buffs away dead skin, adding glow and luster to your skin. Say, "see ya," to dull, dry, and flaky skin for good! Your loofah will leave you feeling soft, smooth, and revitalized.

    Loofahs also help promote circulation and to unclog pores, so buff until your heart's content! Our loofah can be used all over the body for head-to-toe rejuvenation of dry, overworked skin. Use it every time you shower for fresh and radiant skin.

    Рекомендації із застосування

    Hydrate loofah pad prior to use. Slip elastic handle over one hand and scrub away. If using in the shower or bath, combine with your favorite body wash. After use, rinse clean and hang dry.

    Інші інгредієнти

    Loofah, polyester, sponge.

    Покупець
    30.12.2018
    text_comment
    Мені дуже подобається якість цих люф, і те, що ви отримуєте дві в упаковці. Їх чудово використовувати для намилювання м’якого розміру з додатковою перевагою люфи з іншого, яка дійсно відлущує, але не є занадто грубою. Бокова сторона люфи, природно, виступає вгору, що мені подобається, але ви також можете потягнути край, якщо ви віддаєте перевагу, щоб він був плоским. Мені також подобається, що він має петлю для підвішування, щоб він добре провітрювався між використанням. Дуже рекомендую.
    Покупець
    29.10.2021
    text_comment
    Відлущувальні люфи від Beauty By Earth чудової якості. Вони прийшли добре запаковані. Це хороший розмір, як і мої руки. Це дозволяє дуже легко змити мертву шкіру з мого тіла. Моя шкіра чутлива, а ці дуже ніжні. Я використовую їх вологими під душем, оскільки вони найкраще підходять для очищення шкіри. Моя шкіра почувається так приголомшливо після душу від використання цих люф.
    Покупець
    28.01.2020
    text_comment
    Це хороша прокладка з люфи, яка допомагає від прищів на тілі. Я поставив йому 4 зірки, тому що у нього немає ремінця, щоб тримати його під час використання
    Покупець
    24.04.2021
    text_comment
    Гарний, елегантний, невеликого розміру та характерної упаковки
    Покупець
    22.02.2021
    text_comment
    Супер відлущує, не будучи занадто жорстким! Моя шкіра почувається так добре після того, як я користуюся цим, а ремінець для рук полегшує використання. Мені також подобається, що в упаковці є 2 штуки, тому щоразу, коли один зношується, у мене буде ще один під рукою, або у мене є один, який я можу комусь подарувати! Чудовий продукт!
    Покупець
    11.11.2019
    text_comment
    Ці люфи чудової якості. Вони досить ніжні для чутливої шкіри, але вони чудово відлущують тіло. З одного боку у них є еластична стрічка, за яку легко триматися під час миття тіла!
    Покупець
    10.08.2018
    text_comment
    Мочалки також сприяють кровообігу та очищають пори, тому користуйтеся ним, доки душі завгодно! Нашу мочалку можна наносити на все тіло для повного омолодження сухої, виснаженої шкіри. Використовуйте щоразу, коли приймаєте душ, щоб шкіра виглядала свіжою та сяючою.
    Покупець
    08.11.2019
    text_comment
    Ці чудові! Мені подобається, що є м’які та більш грубі сторони, які допомагають відлущувати мою шкіру. Гумки також допомагають тримати люфи на моїй руці (що, вірите чи ні, має ВЕЛИЧЕЗНУ різницю). Іноді мені б хотілося, щоб люфи були трохи грубішими, як, наприклад, корейські, але нічого страшного – я використовую свої корейські ганчірки для надзвичайно глибокого очищення, а ці для того, щоб моя шкіра була м’якою.
    Покупець
    04.07.2021
    text_comment
    Вони неймовірно відлущують, і мені подобається, що вони поставляються з двома, тому я можу займатися обома ногами одночасно! Він чудово підходить для видалення мертвих клітин шкіри та глибокого відлущування. Якщо ви плануєте спершу зробити автозасмагу, я б рекомендував спершу скористатися цим продуктом для дійсного відлущування.
    Покупець
    02.11.2020
    text_comment
    Досить справедливо, це добре використання