• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Bach, Original Flower Remedies, Rescue Sleep Liquid Melts, 28 Capsules


    Виробник: Bach
    Код товару: BAC-01528
    Наявність: Є в наявності
     ₴1092  ₴894
    Купити

    Докладно про товар Bach, Original Flower Remedies, Rescue Sleep Liquid Melts, 28 Capsules :

  • Natural Sleep Aid in a Capsule
  • Dissolvable
  • Non-Habit Forming
  • Alcohol-Free
  • Homeopathic
  • Uses

    Provides natural relief of occasional sleeplessness caused by stress & repetitive thoughts.

    All natural, non narcotic and non habit forming, Rescue Sleep Liquid Melts provide relief from occasional sleeplessness caused by stress and repetitive thoughts. Alcohol-free and safe for the whole family.

    Рекомендації із застосування

    Adults and children over 12, place 1 capsule on tongue and let dissolve prior to retiring. Additional capsules may be taken as needed.

    Інші інгредієнти

    Drug Facts Active ingredients
    Each 5X (HPUS) Purpose Helianthemum nummularium Courage and presence of mind Clematis vitalba Focus when ungrounded Impatiens glandulifera Patience with problems and people Prunus cerasifera Balanced mind when losing control Ornithogalum umbellatum Softens impact of shock Aesculus hippocastanum Relief from repetitive thoughts Inactive ingredients:
    Carnauba wax, coconut oil, gelatin (fish), grapeseed oil, natural orange flavor, natural vanilla flavor, pectin, sorbitol.

    No artificial colors or artificial fragrances.

    Active ingredients made according to the Homeopathic Pharmacopoeia of the United States (HPUS).

    Попередження

    Keep out of reach of children

    If pregnant or breast-feeding, ask a health professional before use

    Do not use if the tamper evident seal is broken

    Stop use and ask a doctor if sleeplessness persists for more than two weeks. Insomnia can be a symptom of serious underlying medical illness

    Store below 77°F (25°C)

    Покупець
    29.03.2020
    text_comment
    Зазвичай мені не важко спати, але я купувала його один-два рази на місяць, бо не можу заснути. Це дуже проста річ, яку покласти в рот перед сном, це дрібна гранульована речовина, що містить рідину, і вона не має неприємного запаху чи смаку, тому я думаю, що це добре для введення. Звісно, якщо його облизати (покласти в задню частину язика і розтопити), можна миттєво заснути, але я думаю, що це приведе вас до м’якого сну або ви добре виспаться.
    Покупець
    28.12.2021
    text_comment
    Приймаю перед сном, коли важко заснути. Не завжди допомагає.
    Покупець
    27.04.2022
    text_comment
    Безпечний і переважно ефективний. Іноді мені потрібно щось міцніше, але ці рідини тануть ніжні та приємні на смак. Вони допомагають мені знову заснути після пробудження посеред ночі. Хотілося б, щоб вони були трохи дешевшими. Їх легко пройти досить швидко.
    Покупець
    27.04.2022
    text_comment
    Безпечний і переважно ефективний. Іноді мені потрібно щось міцніше, але ці рідкі плавки ніжні та приємні на смак. Вони допомагають мені знову заснути після пробудження серед ночі. Хотілося б, щоб вони були трохи дешевшими. Їх легко пройти досить швидко.
    Покупець
    26.06.2018
    text_comment
    Я ціную додаткову допомогу, яку Rescue Sleep надає мені вночі, коли мені важко заснути. Вони швидко розчиняються, щоб швидше потрапити в мою систему.
    Покупець
    21.10.2018
    text_comment
    Я лікую розлади сну протягом багатьох років, і я приймаю снодійні таблетки та снодійні таблетки тривалої дії, тому я не можу спати лише з цим, але я купив його, тому що хотів включити натуральні інгредієнти та зменшити ліки. Я не знаю про ефект, поки не спробую це кілька разів, оскільки це залежить від часу. Я люблю тримати його в холодильнику, щоб він не розтанув спекотним літом.
    Покупець
    19.03.2019
    text_comment
    Я вже давно користуюся рятівною пастелью (гумі), але оскільки це була знижка, то вперше купила Rescue Sleep. Це не те, щоб у мене були проблеми, тому що я не можу заснути, але іноді я використовую його, коли моя голова чиста і я не можу спати, або коли я думаю, і моя голова не може перестати думати. Це не діє так швидко, як ліки, але таке відчуття, що ви можете спокійно заснути. Також виникає відчуття безпеки, якщо замість амулета поставити його біля ліжка. Рекомендую тим, хто не хоче покладатися на ліки!
    Покупець
    17.08.2019
    text_comment
    Коли у мене багато думок про роботу і я не можу заснути, я кладу одну в рот і, не встигнувши це зрозуміти, я заснув. Я думаю, що Bach був британським виробником, але цей продукт мав опис «Зроблено в Японії» на спинці сидіння.
    Покупець
    09.05.2020
    text_comment
    Це було ефективно, коли мені було важко заснути. Ви можете бути впевнені, що це натуральний матеріал. На жаль, це не спрацювало для мене, коли я не міг спати.
    Покупець
    04.05.2019
    text_comment
    купувала для подруги, яка у теперішній стресраий час має проблеми зі сном та тривожністю.