• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Axe, Apollo, Deodorant, Sage & Cedarwood Scent, 3 oz (85 g)


    Виробник: Axe
    Код товару: AXE-26102
    Наявність: Є в наявності
     ₴870  ₴712
    Купити

    Докладно про товар Axe, Apollo, Deodorant, Sage & Cedarwood Scent, 3 oz (85 g) :

    Uses: Reduces underarm odor. 48 hour protection.

    Рекомендації із застосування

    Apply to underarms only.

    Інші інгредієнти

    Dipropylene glycol, water, propylene glycol, sodium stearate, c12-15 alkyl benzoate, fragrance, disodium EDTA, bht, simethicone, green 3 (ci 42053).

    Попередження

    For external use only. Do not use on broken skin. Stop use if rash or irritation occurs.
    Покупець
    29.07.2019
    text_comment
    Чудовий дезодорант. Добре протягом кількох годин. Чудовий запах. Практична і хороша ціна.
    Покупець
    22.12.2021
    text_comment
    Взяла на пробу для чоловіка
    Покупець
    22.01.2020
    text_comment
    запах свіжий,лекгко крутиться,не
    викликає подразнення,якісний
    Покупець
    18.09.2019
    text_comment
    чоловік тільки почав користуватися цим і закохався в запах, хорошу якість і великий розмір для свого віку цього бренду. упаковка проста, але переваги він отримує завдяки композиції, а також вона ніжна для його пахв, оскільки у нього чутлива шкіра. він часто використовує цей засіб ностальгічного ефекту.
    Покупець
    17.09.2018
    text_comment
    Мій чоловік вперше користується цим дезодорантом. Якщо ви звикли до легкого запаху, будьте готові скоригувати використання, оскільки вам потрібна лише невелика кількість, щоб він був ефективним. Запах досить приємний, хоча при економному використанні. Якщо ви живете в теплішому кліматі, я вважаю, вам знадобиться більше. Це добре йде і триває весь день.
    Покупець
    13.01.2019
    text_comment
    Я думаю, що Anti-Sweat краще запобігає виділенню поту з тієї ж лінії продуктів, але це ніжний аромат, оскільки він освіжає та підходить для чоловіків. Розмір також великий, тому, думаю, можна використовувати довго.
    Покупець
    12.02.2020
    text_comment
    Це синя гелева палочка. Аромат не гострий, трохи солодкуватий і свіжий, іноді я вважаю його схожим на Gira Roche або Egoist Platinum, але, ймовірно, щось не так. Білий тип має антиперспірантну дію. Це потрібно для того, щоб зменшити неприємний запах поту, але він не буде пахнути, якщо ви не наблизите ніс до місця, куди ви нанесли його приблизно через 3 години. Іноземцям здається, що протримається якийсь час, тому що прикладається до праски, але якщо прикладати до праски, то сорочка поступово темніє, тому будьте обережні.
    Покупець
    11.07.2019
    text_comment
    Користуюся часто. Я купив його, тому що хотів використовувати інший аромат. Мені подобається розмір упаковки. Мої друзі порадили це.
    Покупець
    10.01.2020
    text_comment
    Цей аромат піклується людям, які дбайливо ставляться до запаху поту та запаху тіла. Якщо говорити про схожість з ароматом відомих місць, то він схожий. Якщо говорити про високу марку CHA ☆ EL, чи це передається . Це схоже на егоїст p Latinum. Також на iHerb подібні антиперспіранти інших виробників мають плюсовий аромат бергамоту, який є моїм улюбленим ароматом. Відчуття використання - це палка. Легко застосовувати! Розмір теж великий! Пакет не розкішний. Доглядаючий антиперспірант, який віддають перевагу ніжні чоловіки. Прозора блакитна палочка. Аромат, який можна змішати з потом, а не з потом. На відчуття нагадує тонкий парфум. Буду радий, якщо хтось захоче дізнатися відгук (^^)! Я жінка, але я так люблю цей аромат, що не можу зупинитися! ! ! посміхатися
    Покупець
    07.08.2021
    text_comment
    Скажу вам правду, я зазвичай не користуюся продуктами цієї компанії. Але цей дезодорант не містить алюмінію, тому у мене не було висипу чи алергічної реакції. Я щасливий, що купив його, аромат неймовірний. Розмір триває деякий час і завжди досить гладкий і не дуже розсипається