• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • A'Pieu, Strawberry Milk One-Pack Beauty Face Mask, Brightening, 1 Sheet, 21 g


    Виробник: A'Pieu
    Код товару: APU-78025
    Наявність: Є в наявності
     ₴557  ₴456
    Купити

    Докладно про товар A'Pieu, Strawberry Milk One-Pack Beauty Face Mask, Brightening, 1 Sheet, 21 g :

  • Against Animal Testing
  • One Glass of Strawberry Milk for Skin
  • Strawberry Extract Helps Brighten up Dull Skin
  • Soft milk extract helps make the skin moisturized by forming a strong moisture protective film over the skin.

    The air pocket fabric containing abundant essence in the air pockets helps increase the skin's absorption of active ingredients and gently wraps the skin with its excellent adherence to the skin.

    Рекомендації із застосування

    1. After washing your face, prepare the skin with toner.

    2. Spread the sheet mask evenly over the face adjusting eye and nose areas.

    3. Leave it for 15-20 minutes and remove the mask.

    4. Gently pat until fully absorbed.

    Інші інгредієнти

    Water, butylene glycol, glycerin, mineral oil, fragaria chiloensis (strawberry) fruit extract, milk extract, peg-40 stearate, cetearyl alcohol, stearic acid, sorbitan sesquioleate, pearl extract, lactobacillus/soybean ferment extract, saccharomyces/imperata cylindrica root ferment extract, saccharomyces/viscum album (mistletoe) ferment extract, nelumbo nucifera callus culture extract, 1,2-hexanediol, sodium hyaluronate, ethylhexylglycerin, caprylyl glycol, illicium verum (anise) fruit extract, carbomer, triethanolamine, phenoxyethanol, disodium edta, fragrance.

    Попередження

    For external use only. Do not swallow. Keep out of reach of children. Avoid contact with eyes.

    Покупець
    28.01.2022
    text_comment
    приємний запах і хороша якість. це добре для будь-якого віку. хороший розмір упаковки. підходить для чутливої шкіри. ніжна формула. вологість просто супер. хороша користь. Я задоволений цим продуктом. хороший склад. хороша частота, я люблю його використовувати, чудовий аромат, чудові інгредієнти Есенція справжнього молока зволожує шкіру, запобігає висиханню та зволожує шкіру. Екстракт полуниці, багатий на вітамін С, надає шкірі яскравий і чистий вигляд.
    Покупець
    21.12.2019
    text_comment
    Зволожує солодко. Тримається два дні. Навіть після вмивання зволожувати не потрібно. Краще, щоб ти був солодким і наніс маску. Я залишила на півгодини, тому що я люблю послабити маски?
    Покупець
    17.10.2019
    text_comment
    Ця маска для обличчя неймовірна! У мене дуже чутлива шкіра, і ця маска її зовсім не подразнювала. Це також зробило мою шкіру такою м’якою та виглядала яскравішою. Я точно буду купувати більше таких!
    Покупець
    17.04.2021
    text_comment
    Гарно пахне, зволожує та пом'якшує користь при повторенні. Результати показані і композиція чудова та підходить для чутливої шкіри та м'яка до шкіри. Упаковка в одній упаковці та підходить для будь-якого віку. Запах приємний. Використовуйте двічі на тиждень.Якість нормальна.Розмір відповідає ціні.
    Покупець
    08.11.2020
    text_comment
    Досить не поганий
    Покупець
    07.10.2022
    text_comment
    Обожнюю тканинні маски за ефективність, гігієнічність та легкість у використанні. В цієї фірми у масок хороші лекала. Матеріал тонкий, тому маска лягає, практично як друга шкіра. Після використання має легке відчуття липкості, яке швидко проходит. Продуктом задоволена, буду брати ще.
    Покупець
    07.05.2021
    text_comment
    Солодкий запах, підходить для будь-якого віку, я думаю, що моїм дівчатам він дуже подобається, текстура дуже приємна на шкірі, і ви відчуваєте, як шкіра насичена вологою після використання
    Покупець
    03.02.2021
    text_comment
    Для дівчат, які перебувають в активному пошуку ефективного косметичного засобу для живлення й освітлення шкіри, тканинна маска «Полуниця» корейського бренда A'pieu є чудовим варіантом. Вона інтенсивно зволожує, добре пом'якшує і глибоко насичує епідерміс вітамінами, кислотами, антиоксидантами. Маска освіжає і тонізує. Вона сприяє розгладженню зморщок, відновленню й омолодженню шкіри.
    ніжний запах полуниці, відмінна якість та склад, зручний розмір та користь для шкіри є відмінними показниками здоров‘я вашої шкіри обличчя
    вік:18-
    Спробуйте!
    Покупець
    02.02.2022
    text_comment
    Приємна зволожуюча маска для обличчя, лишає приємне відчуття зволоження досить надовго, має приємний аромат
    Покупець
    01.12.2021
    text_comment
    Використовувала ці маски давно, але купувала в фізичному магазині. Тут виявилось їх дешевше купити! Найбільше люблю цю марку, дуже круте зволоження, ніжна шкіра після. Ніжний аромат, не притомний. По всім критеріям - -5. Особливо полуничний аромат - любов!