• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • A'Pieu, Madecassoside Ampoule 2x, 1.01 fl oz (30 ml)


    Виробник: A'Pieu
    Код товару: APU-92228
    Наявність: Є в наявності
     ₴1415  ₴1158
    Купити

    Докладно про товар A'Pieu, Madecassoside Ampoule 2x, 1.01 fl oz (30 ml) :

  • Madecassoside 1,000 ppm
  • Centella Asiatica Extract
  • Dermatologically Tested
  • A concentrated & soothing ampoule is formulated with more powerful centella asiatica to effectively relieve irritated skin for a healthier-looking complexion.

    Рекомендації із застосування

    At the last step of skin care, take an adequate amount and apply to face. Gently press into skin for absorption.

    Інші інгредієнти

    Water, centella asiatica extract, glycerin, 1,2-hexanediol, beta-glucan, madecassoside, ethylhexylglycerin.

    Попередження

    Discontinue use if irritation or rash occurs. Do not use on broken or damaged skin. Keep out of reach of children. Do not store in direct sunlight.

    Покупець
    31.08.2019
    text_comment
    Чудова сиворотка, рекомендована косметологом, тож і замовила й користуюся, дійсно класна
    Покупець
    31.01.2019
    text_comment
    Я втираю його на ніч, і він все ще дуже зволожує, коли я прокидаюся.У мене золота розацеа, після використання він не чутливий, трохи знімає почервоніння та набряк.
    Покупець
    30.12.2018
    text_comment
    Мені дуже подобається ця сироватка, список інгредієнтів короткий, але інгредієнти високої якості, найкращі з корейських засобів по догляду за шкірою. Безпечний для чутливої шкіри, зволожує, добре знімає почервоніння та подразнення. Без запаху, чудова ціна, доставка до Канади зайняла менше тижня. Обов'язково буду купувати більше
    Покупець
    30.05.2022
    text_comment
    Ампула миттєво поглинається шкірою, не залишаючи жодного залишку, тому вона ще не зволожує, це найкраща заспокійлива ампула, яку я коли-небудь пробувала. Після нанесення наступного ранку всі спалахи заспокоїлися та зникли почервоніння, я відчуваю себе дуже прохолодним і заспокійливим під час нанесення, оскільки я наношу його одразу після очищення. Абсолютний фаворит. Сподіваюся, це допоможе :)
    Покупець
    27.02.2021
    text_comment
    ДИВНО ЧИВО ЛЮБЛЮ 10/10 Я навіть не жартую. Ця речовина так добре заспокоїла мою шкіру YALL У мене найчутливіша дитяча шкіра, що плаче. Від цього з'явився прищ. Я заспокоївся і замовк. Я захоплююся цією сироваткою, яку я можу"""" Я навіть не описую, мені це дуже подобається, тому що він відразу заспокоюється, як і протягом 20 хвилин, ваша шкіра заспокоїться, але я хотів би, щоб він був більшим за розміром :( але все інше добре, майже не має запаху, tbh
    Покупець
    15.09.2021
    text_comment
    Він більш водянистий, ніж я очікував, але він заспокоює і заспокоює роздратовану шкіру.
    Покупець
    13.10.2019
    text_comment
    Ця сироватка дуже хороша! Я бачив, як одягнений Дахюн з Twice, і хотів спробувати. Дуже допомагає при чутливій шкірі, тому не має аромату. Моя шкіра також комбінована/жирна, і завдяки цій сироватці я відчуваю, що моя шкіра краще контролює блиск і рівень зволоженості. Це мій перший раз, коли я пробую цей інгредієнт, і я думаю, що він став дуже важливим у моїй рутині в ті дні, коли я не хочу наносити багато на свою шкіру, а просто хочу зберегти її стабільною.
    Покупець
    08.01.2020
    text_comment
    Запаху немає, консистенція Моїй шкірі не сподобалося (чутлива, близько 50), навпаки реакція видна, забиває пори. Треба наносити і так і так, щоб отримати ефект, а не зіпсувати. Не люблю танці з бубнами. Рада за тих, кому підійшло.
    Покупець
    07.12.2021
    text_comment
    Виглядає неНе значні зміни., але я не відчуваю, що це само по собі заспокоїть грубу шкіру.
    Покупець
    01.10.2018
    text_comment
    Минув місяць, як я придбав цей товар і почав ним користуватися. Чесно кажучи, я не відчула значного покращення шкіри обличчя. Madecassoide повинен допомогти відновити, заспокоїти та зволожити пошкоджену шкіру, але моє обличчя все ще виглядає так само, як і раніше. Ця ампула має дуже водянисту текстуру і досить швидко вбирається (чи суха?) шкірою обличчя. У мене жирна/комбінована/чутлива шкіра, але я все одно наношу додатковий лосьйон або крем. Сама ампула недостатньо зволожує. Однак можу сказати, що ця ампула дуже м’яка і не викликала жодних неприємностей на моєму обличчі (Моє обличчя дуже легко дратується, але навіть не прищ) Чи куплю я її знову? Мммм, мабуть, ні. Я краще купую інший і пробую новий продукт. Отже, цей продукт мені сподобався. Рекомендую для тих, хто хоче використовувати дуже м’які ампули.