• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • A'Pieu, Juicy Pang Mousse Tint, CR03, 0.19 oz (5.5 g)


    Виробник: A'Pieu
    Код товару: APU-48407
    Наявність: Є в наявності
     ₴965  ₴790
    Купити

    Докладно про товар A'Pieu, Juicy Pang Mousse Tint, CR03, 0.19 oz (5.5 g) :

  • Soft Velvety Texture
  • Soft and Smooth Finish, But Moist Inside Without Stickiness
  • Vivid Color Payoff as the Tint Color Itself
  • Soft and smooth application with a mousse texture containing a large amount of moisture.

    Рекомендації із застосування

    Apply smoothly to the lips.

    Інші інгредієнти

    Dimethicone, water, dimethicone crosspolymer, isododecane, cetyl peg/ppg-10/1 dimethicone, phenyl trimethicone, caprylic/capric triglyceride, polyglyceryl-2 triisostearate, ceresin, sorbitan sesquioleate, phenoxyethanol, peg-60 hydrogenated castor oil, cyclotetrasiloxane, caprylyl glycol, 1,2-hexanediol, butylene glycol, fragrance, ethylhexylglycerin, octocrylene, dehydroacetic acid, disteardimonium hectorite, triethoxycaprylylsilane, aluminum hydroxide, propylene carbonate, sodium hyaluronate, bismuth oxychloride(ci 77163), persea gratissima (avocado) oil, mangifera indica (mango) seed butter, pyrus malus (apple) fruit extract, psidium guajava fruit extract, prunus persica (peach) fruit extract, prunus domestica fruit extract, fragaria chiloensis (strawberry) fruit extract, ficus carica (fig) fruit extract, ci 77491, titanium dioxide(ci 77891), ci 16255, ci 77499, red 7 lake(ci 15850:1), yellow 6 lake(ci 15985), ci 45410.

    Попередження

    Discontinue use if irritation or rash occurs. Do not use on broken or damaged skin. Keep out of reach of children. Do not store in direct sunlight.

    Покупець
    30.01.2022
    text_comment
    Приємний аромат і хороша якість. Розмір підходить для маленьких сумок і милої упаковки
    Покупець
    25.05.2022
    text_comment
    Аромат дуже насичений, текстура, яку він залишає, дуже м’яка на губах, а колір гарний. У вас є покриття на кілька годин, але воно не зберігається, переваги полягають у тому, що воно зберігається, і крім того, воно залишає ваші губи зволоженими, воно виглядає дуже природно, безсумнівно, якість чудова, розмір залежить від використання, яке надано йому, але якщо ви побачите, що закінчиться через кілька місяців.
    Покупець
    23.11.2018
    text_comment
    Мені подобається ніжне матове покриття після нанесення. На мій смак колір був більш яскравим
    Покупець
    23.10.2018
    text_comment
    Мені сподобався.Легко розподіляється і має відмінну стійкість.Запах гарний і колір солодкий.Не сушить губи і подовжує розведення, а колір стає світлим.
    Покупець
    23.04.2019
    text_comment
    Шукала відтінок, який не липне до маски і не висихає, і знайшла. Колір був таким, яким він виглядав, і ним було легко користуватися. Колір не тьмяніє навіть після їжі, тому ви можете легко підправити макіяж. Легко наноситься і зручно використовувати, тому повторюся!
    Покупець
    22.10.2018
    text_comment
    Мені сподобалася текстура мусу, він нагадує оксамитові чорнила Peripera. Він залишається матовим, але не сушить губи. Вони надіслали мені неправильний тон, але це не має значення, тому що мені це сподобалося. Отримав тон PK01
    Покупець
    20.09.2021
    text_comment
    відтінок надзвичайно легкий і гладкий, він чудово пахне, а текстура мусу, як ви можете контролювати колір, наносячи менше або більше продукту, і його дуже пігментований, тому невелика кількість буде чудовою. і він довговічний - на фотографіях він може виглядати трохи помаранчевим, але це не так, як огляд, якщо ви вважаєте його корисним
    Покупець
    17.03.2021
    text_comment
    Губи красиві за кольором і текстурою.Я підсушую губи і люблю це з більшою кількістю рефлексів.Легко розподіляється і має хорошу стійкість.Залишається легким шаром на губах.Після витирання мені подобається, якщо вам буде корисно. Дякую.
    Покупець
    14.03.2021
    text_comment
    Давно думав про це і купив! Після використання мені дуже сподобався колір. Однак враження трохи відрізнялися від зразків, які я шукав в Інтернеті, і колір був як консервована вишня. Простий у використанні. Оцінка 5, але деякі люди можуть турбуватися про запах або відчувати, що його легко видалити.
    Покупець
    12.05.2020
    text_comment
    Ефект є.