• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • American Health, Chewable Super Papaya Enzyme Plus, 360 Tablets


    Виробник: American Health
    Код товару: AMH-50205
    Наявність: Є в наявності
     ₴1324  ₴1083
    Купити

    Докладно про товар American Health, Chewable Super Papaya Enzyme Plus, 360 Tablets :

  • The "After Meal" Supplement
  • Natural Digestive Enzyme Support
  • Promotes Nutrient Absorption
  • High-Potency Formula
  • Digestive Health
  • Dietary Supplement
  • An advanced, great-tasting digestive aid, our award-winning "after-meal" supplement® contains 1000% naturally sourced enzymes and be especially helpful when looking for a higher level of support to help with inefficient from freshly ripened Papaya and well-known naturally sourced enzymes including papain, protease, amylase, lipase and bromelain, which aid i the digestion of proteins, carbohydrates and fats, while encouraging their absorption. Pepper is added to help reduce bad taste and sweeten breath. Take this delicious, naturally sourced enzymes supplement regularly to promote gastrointestinal wellness.

    Рекомендації із застосування

    For adults, chew three (3) tablets following a meal, one to three times daily, or dissolve one (1) or two (2) tablets in mouth when needed.

    Інші інгредієнти

    Sorbitol, mannitol, calcium carbonate, maltodextrin, vegetable stearic acid, vegetable magnesium stearate, silica, dicalcium phosphate, oil of peppermint (mentha piperita) (leaf).

    No gluten, no yeast, no wheat, no milk or milk derivatives, no lactose, no soy, no egg, no grapefruit, no sugar, no preservatives, no artificial color, no artificial flavor, Non-GMO.

    Попередження

    If you are pregnant, nursing, taking any medications or have any medical condition, including a known sensitivity to latex, consult your doctor before use. Discontinue use and consult your doctor if any adverse reactions occur. Keep out of reach of children. Store at room temperature. Do not use if seal under cap is broken or missing.

    Поживна цінність
    Serving Size: 3 tablets
    Servings Per Container: 120
    Amount Per Serving%Daily Value
    Protease (4,800 USP)3 mg**
    Bromelain (0.2 GDU)3 mg **
    Alpha Amylase (120 DU)3 mg**
    Cellulase Enzyme (9 ACU)94.5 mg **
    Papain (90,000 USP)45 mg **
    Lipase (12 USP)1.5 mg **
    Papaya Fruit15 mg**
    Sodium Copper Chlorophyllin (Chlorophyll)1.5 mg **
    **Daily Value not established.
    Покупець
    30.03.2018
    text_comment
    Якість і прекрасні інгредієнт, ферменти на будь який вік для травлення, шлунок і кишечник і кишковий! Перевага- склад упаковка, а також смак і розмір таблетки і доза
    Покупець
    23.09.2020
    text_comment
    Хороша заміна мезиму Ні для кого не секрет, що в нашому організмі величезна кількість шлаків, токсинів, але не завжди виходить допомогти організму позбутися від них. Фермент папаїн розщеплює білки та вуглеводи, переробляє крохмаль, клітковину та жири, покращуючи їх засвоєння. Папайя також корисна для тих, хто худне.Приймаю по 2 таблетки після прийому йди Приемні на смак.Рекомендую
    Покупець
    21.01.2018
    text_comment
    Якщо після обіду злизнути одне зернятко, наступного ранку шлунок буде легким! Я не думав, що моя травна система особливо слабка, але якщо вона правильно перетравлена, ранки такі легкі! Я був здивований. Спочатку я відчувала невелику гіркоту, але зараз звикла і мене це зовсім не турбує. У той же час мій живіт став пухким після прийому перших двох-трьох доз, але зараз це нормально. Оскільки це ефективний продукт, я хотів би бути обережним і не їсти занадто багато, щоб мій організм не звик до нього.
    Покупець
    20.12.2021
    text_comment
    Взяла перший раз дану добавку. Назначив лікар для розчеплення іжі
    Покупець
    18.10.2022
    text_comment
    Нормальна якість але мені до вподоби з хлорофілом у складі.Розмір таблетки маленький іноді даю дітям для поліпшення травлення.На смак солодкі.'
    Покупець
    18.10.2021
    text_comment
    Раніше вже брала добавку для травлення з папайєю, сподобалась своєю м'якою дією. Цього разу вирішила взяти таку. Хороша якість, гарний склад, навіть більш багатий, ніж в аналогічних ферментах інших виробників. Плюс присутній у складі такий інгредієнт як хлорофіл. Достатньо вигідна упаковка. Розмір таблеток невеликий, білі кольором, легко розжовуються.
    Рятують, якщо трохи переїв, якщо важкість у шлунку. Єдине, що мені не подобається - це смак таблеток. Вони м'ятні! А я не люблю м'ятні смаки. Та й діти не хочуть їх жувати. Хоча добавка реально ефективна.
    Покупець
    16.10.2020
    text_comment
    Дуже гарна якість вітамінів для дорослих , смак приємний, використання економне, розмір таблеток достатньо великий. Задоволена покупкою. Але ціни дуже піднялись!
    Покупець
    14.12.2018
    text_comment
    Я із задоволенням взяла хлорофіловмісний продукт того ж виробника, тому купила цей з високою складністю і великим розміром. Якщо приймати після їжі, це сприяє травленню та знімає дискомфорт у шлунку. Спорожнення кишечника наступного дня також значно покращується. Я вважаю, що це ефективніше, ніж комбінація хлорофілу, тому я використовую 1-2 таблетки замість 3 таблеток. На смак він був схожий на зубну пасту, і я віддав перевагу аромату рамуне з хлорофілом.
    Покупець
    10.10.2020
    text_comment
    Ферменти папаї ніжно любимо усією сім'єю. Покращує травлення, перетравлення їжі, позбавляє важкості та вздуття. І що важливо не викликає звиеання. Даю також діткам, якщо переїли чи відчувають нудоту
    Покупець
    06.02.2022
    text_comment
    Придбала так як постійно відчуваю важкість після їжі, для полегшення травлення, мають м'ятний смак ( хоча очікувала що це буде смак папайї)розмір невеличкий, як гудзик, розсмоктую після їжі, коли розумію що забагато, інгредієнт натуральні речовини що радує, доза 3 таблетки, переконана якість краща ніж у наших аптеках. Перевага очевидна, а головне природна