• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • American Health, Ester-C, 1000 мг, 90 вегетаріанських таблеток


    Виробник: American Health
    Код товару: AMH-16981
    Наявність: Є в наявності
     ₴1475  ₴1207
    Купити

    Докладно про товар American Health, Ester-C, 1000 мг, 90 вегетаріанських таблеток :

  • Кращий вітамін С
  • Делікатна та некислотна форма
  • Запатентована формула вітаміну C
  • З цитрусовими біофлавоноїдами
  • Підтримка імунітету
  • Дієтична добавка
  • Підходить для веганів
  • Ester-C — запатентована формула вітаміну C з додаванням природних метаболітів. Метаболіти сприяють кращому засвоєнню вітаміну C лейкоцитами — важливою складовою імунної системи. Унікальний процес виготовлення добавки Ester-C без застосування хімікатів нейтралізує рівень кислотності рН, що робить його некислим і делікатним для шлунку. Щоденна доза 1000 мг Ester-C забезпечує посилену активну підтримку імунної системи та потужну антиоксидантну дію, на яку ви можете розраховувати. Додані цитрусові біофлавоноїди можуть допомогти організму краще поглинати та засвоювати вітамін C.

    Рекомендації із застосування

    Дорослим приймати одну (1) вегетаріанську таблетку на день, бажано під час їди.

    Інші інгредієнти

    Рослинна целюлоза, силікат кальцію, стеарат магнію (рослинного походження).

    Не містить глютену, дріжджів, пшениці, молока або молочних продуктів, лактози, сої, яєць, грейпфруту, цукру, консервантів, штучних барвників, ароматизаторів, натрію.

    На 100 % вегетаріанський продукт.

    Без ГМО.

    Попередження

    Перед початком застосування під час вагітності, грудного вигодовування або приймання ліків потрібно проконсультуватися з лікарем. У разі виникнення будь-яких небажаних реакцій слід припинити прийом і звернутися до лікаря. Зберігати в недоступному для дітей місці. Зберігати при кімнатній температурі. Не використовуйте цей продукт, якщо захисна плівка під ковпачком пошкоджена або відсутня.

    Поживна цінність
    Розмір порції: 1 вегетаріанська таблетка
    Кількість в 1 порції % від добової норми
    Вітамін С (у вигляді Ester-C, аскорбату кальцію) 1000 мг (1 г) 1667 %
    Кальцій (у вигляді Ester-C, аскорбату кальцію) 110 мг 11 %
    Комплекс цитрусових біофлавоноїдів
    Цитрусові біофлавоноїди (Citrus sinensis) (плоди), солодкий апельсин, мандарин, лайм, лимон, ацерола, рутин, гесперидиновий комплекс (підвид цитрусові) (плоди), природні метаболіти вітаміну С
    200 мг **
    ** Добову норму не визначено.
    Покупець
    22.07.2021
    text_comment
    Вітамін С для зміцнення імунітету, має некислу форму, підходить веганам і вегетаріанцям.
    Покупець
    21.12.2018
    text_comment
    Я звикла приймати багато великих таблеток, але це саме по собі, як правило, застряє мені в горлі та моїй родині. Тим, хто не вміє приймати великі таблетки, може бути краще використовувати різак для таблеток.
    Покупець
    20.11.2022
    text_comment
    Некислотний та нешкідливий для шлунково-кишкового тракту вітамін С. Сприяє підвищенню стійкості організму до інфекцій . Трохи завелика таблетка, але це не проблема, можна поділити її навпіл і успішно проковтнути.
    Покупець
    20.09.2022
    text_comment
    Одна з найкращих форм вітаміну С. Він не подразнює шлунок, добре засвоюється
    Покупець
    13.01.2022
    text_comment
    Призначив лікар, про користь вітаміну С можна не розповідати, всі знають. Скажу щойно даний препарат мені було важко приймати, капсули великі і ковталися важко, довелося розламувати навпіл. І ще з текстуру така, що потрібно проковтнути з великою кількістю води, інакше вони прилипають до піднебіння і їх ніяк не проковтнути. Але лікар призначає мені саме Естер С, тому я приймаю його вже півроку.
    Покупець
    09.04.2018
    text_comment
    Якість даної добавки висока, серед інгредієнтів - пристойна кількість біофлавоноїдів. Розмір таблетки трохи більше середнього, потрібно навчитися ковтати. Але дозування таблетки 1000 мг дозволяє приймати вітамін раз на день. Прекрасний антиоксидант, що підтримує імунітет у робочому стані. Упаковка - банка з темного пластику, закручується кришка з клапаном. Приймаю вітамін С цього бренду вже не один рік, на постійній основі. На відміну від аскорбінової кислоти не викликає проблем із серцевим ритмом. Поряд із прийомом вітаміну переглянула стиль харчування, проходжу 2 рази на рік протипаразитарну програму. Результат - набагато рідше хворію на простудні захворювання, якщо захворюю, набагато легше переношу і швидко відновлююся.
    Покупець
    07.08.2020
    text_comment
    Хороший вітамін С для дорослих, хороша форма і дія. Єдине завеликі таблетки
    Покупець
    07.08.2020
    text_comment
    хороший вітамін с, хороший склад і правильної форми вітамін с. Добре використовувати для організму частіше і водою. Багато води протягом дня. Якість хороша, але не супер прямий. І важливо, що не аскорбінова кислота. 1000 мг. але приймати найчастіше потрібно. Це чудово для зміцнення здоров'я та імунітету. Мало його у банку, тому вистачить на пару тижнів
    Покупець
    04.10.2021
    text_comment
    Рекомендований моїм лікарем. Добре всмоктується за результатами аналізу крові, зробленого через 2 місяці прийому. Величезні таблетки, які треба якось розбивати і вони не дуже смачні. Хороша вартість. Рекомендувати.
    Покупець
    03.11.2019
    text_comment
    Імунітет здоров'я потребує вітамін С в не кислій формі. Засвоєння не впливає на кислотність, бо якість тут на висоті. Інгредієнти капсули не викликають печії в шлунок, Розмір капсули досить великий і можна легко розділити. 1000 мг денна норма.