• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Amazing Nutrition, Berberine, 500 mg, 120 Capsules


    Виробник: Amazing Nutrition
    Код товару: AMN-02443
    Наявність: Є в наявності
     ₴1742  ₴1425
    Купити

    Докладно про товар Amazing Nutrition, Berberine, 500 mg, 120 Capsules :

  • Amazing Formulas™
  • Dietary Supplement
  • Supports Immune Function
  • Supports Glucose Metabolism
  • Supports Cardiovascular & Gastrointestinal Function
  • GMP Good Manufacturing Practice Quality Product
  • Vitamin Angels® Proud Supporter
  • We believe that Amazing Nutrition® is the key for Healthy Living. We are passionate about brining you the finest selection of products which can perfectly complement a healthy diet and active lifestyle.

    Amazing Formulas™ Berberine helps support a healthy immune system. Berberine also plays a role in regulating healthy glucose metabolism, which may support weight loss, detoxification, gastrointestinal function and improve heart health.

    Рекомендації із застосування

    As a dietary supplement, adults take two (2) capsules daily, preferably with a meal or as directed by a health care professional.

    Інші інгредієнти

    Gelatin (capsule), magnesium stearate, microcrystalline cellulose and rice flour.

    Contains No: Shellfish, egg, fish, peanuts, milk, soy, tree nuts, wheat or gluten.

    Попередження

    Not intended for use by persons under the age of 18. If you are pregnant or nursing, taking any medications or have any medical condition, consult your doctor before use. Discontinue use and consult your doctor if any adverse reactions occur.

    Keep out of reach of children.

    Store in a cool, dry place.

    Do not use if safety seal is damaged or missing.

    Поживна цінність
    Serving Size: 2 Capsules
    Servings Per Container: 60
    Amount Per Serving%Daily Value
    Berberine HCI 1,000 mg**
    **Daily Value not established.
    Покупець
    28.03.2022
    text_comment
    Працює, допомагає при інсулінорезистентності. Зменьшуе потяг до солодкого.
    Покупець
    26.04.2022
    text_comment
    Берберін - це алкалоїд, витягнутий з різних рослин, що використовуються в традиційній китайській медицині. Він в основному використовується для зниження резистентності до інсуліну та покращення біомаркерів діабету II типу, таких як глюкоза натще та глікований гемоглобін. Берберин може активувати фермент, званий аденозинмонофосфат-активованої протеїнкіназою (AMPK), інгібуючи протеїн-тирозинфосфатазу 1B (PTP1B), тим самим підвищуючи чутливість до інсуліну. Інші можливі механізми дії включають захист β-клітин, регуляцію глюконеогенезу у печінці та зниження передачі сигналів запальних цитокінів. Сучасні наукові дослідження показують, що ця речовина """"гармонійна і цілеспрямована"""" впливає на проблемні зони в організмі, викликаючи мінімальні побічні ефекти. Берберрін має величезну кількість позитивних властивостей: Він чудово справляється зі зниженням активності патогенної мікрофлори, зниженням рівня цукру в крові, відновлення чутливості до інсуліну. Він очищає печінку та знижує запалення. Але його не можна приймати тим, хто має низький рівень цукру, а також пити більше 2 місяців. Доставка через Польщу. Усім здоров'я та добра. Якщо мій відгук був корисним, натисніть будь-ласка Так. Дякую вам!)
    Покупець
    26.04.2022
    text_comment
    Берберін використовую у схемі відновлення ЖКТ, у т.ч. для зниження холестерину. Приймаю в комплексі з артишоком, силімарином, вітамінами А, Д та омегою. Приймаю цю добавку відразу після їжі. Берберін цього виробника купила вперше, т.к. мого довгий час не було. Ця добавка нічим не поступається, при цьому за ціною значно нижчою. Капсули стандартні, середнього розміру, гірчать. Добавка йде в пластиці темного кольору, кришка запаяна і всередині та зовні
    Покупець
    23.05.2020
    text_comment
    Хоча зараз все стало дорожче, такої упаковки вистачило на 2 місяці. Я, як і багато хто, шукаю дієвий засіб для зниження ваги та дієти і що можу сказати. Якщо ви хочете відмовитися від перекушування, це річ стане гарною підмогою. Апетит трохи знизився і якщо у вас немає психологічної залежності від їжі, то з цим ви зможете досягти результатів.
    Покупець
    19.11.2020
    text_comment
    У мене слабкий шлунок, і я шукаю добавки, щоб захистити свій шлунок і підвищити опірність. Бачити це корисно в цьому відношенні, тому я купив його на пробний термін і сподіваюся, що зможу поділитися ним після їжі!
    Покупець
    16.05.2018
    text_comment
    Якісний берберин від Amazing Nutrition Добре знижує підвищений цукор і тим самим допомагає знижувати вагу якщо паралельно дотримуватись дієти, а також буде корисний при порушеннях роботи печінки, побочок не помічала, потрібна лише 1 капсула на день, одна з найкращих добавок!
    Покупець
    15.03.2018
    text_comment
    Якість продукту на високому рівні. Упаковка ціла без пошкоджень. Після місячного вживання, покращення аналізу крові. Смак хороший.
    Покупець
    12.05.2019
    text_comment
    Купляла сину для боротьби з інсулінорезистентністю. Щоб не пити хімію. Працює! З 30 знизив до 7.
    Покупець
    10.03.2020
    text_comment
    Це натуральна добавка для підтримки рівня цукру в крові та серцево-судинної системи. Нещодавно читав статтю, в якій йшлося про те, що берберин допомагає розчиняти накопичений жир, приймаючи капсули протягом двох тижнів, я помітив величезну різницю у своєму тілі. Берберін допоміг мені значно скинути вагу, звичайно, у мене є фізичне навантаження у вигляді бігу. Також допомагає стабілізувати рівень цукру в крові, допомагає травній системі, серцево-судинній системі та ін. У мене немає жодних побічних ефектів, капсули легко ковтати. Чудовий продукт, рекомендую. Якщо мій відгук був корисним, натисніть будь-ласка Так. Дякую вам!)
    Покупець
    08.01.2022
    text_comment
    Вже вживала берберин другої фірми. Хочу спробувати цей. За для жовчогінного ефекту, зниження Не значні зміни.го холістерину, коррекції цукру крові. При вживанні берберину моя травна система добре почувається, буду поєднувати з силімарином