• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Almondina, Almond Cherry Chocolate Biscuits, Chocolate Cherry, 4 oz (113 g)


    Виробник: Almondina
    Код товару: ALD-00100
    Наявність: Є в наявності
     ₴650  ₴532
    Купити

    Докладно про товар Almondina, Almond Cherry Chocolate Biscuits, Chocolate Cherry, 4 oz (113 g) :

  • Family Recipe
  • Since 1929
  • The Delicious Cookie without the Guilt®
  • All Natural
  • No Added Salt
  • No Cholesterol
  • Kosher Pareve
  • Almondina Secret Since 1929

    A unique, old world family recipe, passed down from generation to generation, just as Grandma Dina used to bake "Le Petit Gateau Sec" in her own kitchen. Lavished with almonds, delicious, thin and crunchy, it's a gourmet cookie, cracker, and snack...all in one.

    Інші інгредієнти

    Cane sugar, egg whites, almonds, flour (wheat flour, malted barley flour), dried sweetened cherries (cherries, sugar, sunflower oil), cocoa powder, natural flavors.

    Baked in a facility that uses coconut, hazelnuts, sesame, pistachios and pecans.

    Allergy advice. Contains almonds, wheat and eggs.

    Попередження

    Store in a cool dry place.

    Поживна цінність
    Serving per bag: About 4
    Servings Size: 4 pieces (30 g)
    Amount Per Serving% Daily Value*
    Calories130
    Total Fat4 g5%
    Saturated Fat0 g0%
    Trans Fat0 g
    Cholesterol0 mg0%
    Sodium15 mg1%
    Total Carbohydrate20 g7%
    Dietary Fiber2 g6%
    Total Sugars12 g
    Includes 10 g Added Sugars
    19%
    Protein4 g
    Vitamin D0 mcg0%
    Calcium30 mg2%
    Iron0.8 mg4%
    Potassium150 mg4%
    *The % Daily Value (DV) tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.
    Calories per gram:
    Fat 9 · Carbohydrate 4 · Protein 4
    Покупець
    27.04.2021
    text_comment
    Сподіваюся, смак, якість і упаковка хороші. Трохи жувальний для їжі. Порційний склад і ціна вважаю вдалими. Маю намір перекупити закуску, яка підійде до кави та пиття
    Покупець
    27.02.2021
    text_comment
    Дивне мигдальне печиво! Найтонші, хрусткі, не нудотні і з божественним ароматом. Горіхів у них багато, наскільки це в принципі можливо. Мигдаль, шоколад та вишня чудове поєднання. Підійдуть до будь-якого гарячого напою, кефіру, йогурту. Чашка гарячої кави в прикуску з цими сухариками - одна насолода! Сподобаються як дорослій, так і дитині.
    Покупець
    26.11.2018
    text_comment
    Мені подобається звичайний смак, тому мені цікаві різні смаки, і я купую його! Спочатку я подумав, що особлива звичка до вишні: «Хм .?», але, продовжуючи їсти, я став залежним від неї! Лол, мені це подобається, але я думаю, що це смак, який, здається, чітко відокремлений від того, що подобається та не подобається. Перш за все, рекомендуємо харчуватися з нормального!
    Покупець
    21.09.2020
    text_comment
    Дуже дуже смачні печеньки. Мають приємний запах марципана.
    Покупець
    17.04.2019
    text_comment
    Купую не вперше. Подобається що печиво тонке і сухе. Смак приємний і не дуже солодкий. Горіхи і ягоди надають особливої пікантності. печиво сухе як сухарики вистачає і однієї чи двох печінок для чашки чаю чи кави.
    Покупець
    15.07.2020
    text_comment
    Дуже солодкий, відчувається смак вишні та смак шоколаду, добре поєднується з кавою, а також як закуска. Консистенція хрустка, відчувається солодкий аромат шоколаду, виглядає як якісний продукт з надзвичайно корисними інгредієнтами. Кількість калорій низька порівняно з шоколадом, багато розжовування бісквіта та шум кожного жування вимагають, щоб ви зосередилися на їжі та припинили все інше одночасно (скажімо, написання огляду на iherb), і те, і інше допомагає усвідомленого та повільного прийому їжі та сприяють почуттю насичення.
    Покупець
    14.02.2019
    text_comment
    Я випадково натрапила на це печиво. Вони досить тверді, мабуть, важчі за будь-які, які я пробував, але в хорошому сенсі. Я вважаю, що найкраще розбити їх навпіл, поки вони ще в упаковці. Що стосується смаку, то вони мають сильний мигдальний аромат. Загалом, я їх люблю і обов’язково куплю знову
    Покупець
    11.02.2019
    text_comment
    Я відкрив його через короткий проміжок часу після того, як він прийшов, тому він був трохи вологим через звичайне відчуття хрусткості, але він був смачним і стійким. Проте в цьому серіалі він особисто мені здався найбільш своєрідним. Я думаю, що смак вишні ділиться на смаки. Якщо ви любите сушену вишню або щось зі смаком вишні, я думаю, біскотті – ваш улюблений!
    Покупець
    06.07.2022
    text_comment
    Печива відносно велика, смак її прийнятний, тим більше, що цукру в ній мало, але текстура ближче до сухарів і більш жорстка, ніж звичайне печиво, можливо тому, що в ньому менший відсоток жиру. з вишні схожа на нинішню желейну цукерку і тягнеться
    Покупець
    04.06.2021
    text_comment
    Смачне печиво із дуже приємним запахом. Взяла на пробу два смаки (з шоколадним горіхом і з вишнею та мигдалем), обидва дуже сподобалися всі, хто встиг спробувати. Під ароматний чай чудово смакують. Печінки тонкі, твердуваті, але дуже смачні. Якість інгредієнтів не викликає сумнівів. Упаковка невелика, десь на 15 печінок. Печиво без холестерину, без додавання жиру та солі. Доставка та упаковка посилки на висоті!