• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Almondina, Almond Bites, Chocolate Almond Raisin, 5 oz (142 g)


    Виробник: Almondina
    Код товару: ALD-00703
    Наявність: Є в наявності
     ₴747  ₴611
    Купити

    Докладно про товар Almondina, Almond Bites, Chocolate Almond Raisin, 5 oz (142 g) :

    Поживна цінність
    Serving Size: About 12 cookies (30 g)
    Serving Per Bag: About 5
    Amount Per Serving%Daily Value*
    Calories 140
    Total Fat 4.5 g 6%
    Sat. Fat 0 g 2%
    Trans Fat 0 g
    Cholesterol0 mg 0%
    Sodium20 mg 1%
    Total Carbohydrate 20 g 7%
    Dietary Fiber 2 g 6%
    Total Sugars 10 g
    Includes 8 g Added Sugars
    15%
    Protein 4 g
    Potassium150 mg 4%
    Calcium20 mg 2%
    Iron0.8 mg 4%
    *The % Daily Value (DV) tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.
    Покупець
    28.12.2018
    text_comment
    Я залежна від цього серіалу! Біскотті тверде, але тонке, тому його легко їсти.
    Покупець
    28.07.2020
    text_comment
    Дуже смачне та хрумке печиво. У складі шматочки справжнього мигдалю. Тонкі, але дуже смачні незвичайні печиво. Приготовлені за старим рецептом - всього потроху - смажений мигдаль трохи солодкі - чудово! Як легкий перекус або подати до кави - красиво і смачно! Замовляю продукти цього бренду багато разів і завжди все було супер. Буду ще купувати і Вам рекомендую!
    Покупець
    28.02.2018
    text_comment
    Не можу порахувати, скільки разів я купував біскотті цього бренду. Їх висока якість і прості інгредієнти ніколи вас не розчарують. Мені подобається, який сильний, але не приголомшливий смак імбиру. Ви дійсно можете спробувати шматочки кристалізованого імбиру. Подобається Сподіваюся, незабаром вони зможуть випустити шоколад зі смаком апельсина/імбиру!
    Покупець
    24.12.2020
    text_comment
    Тонке і тверде печиво розміром укус. Через те, що він твердий, він стимулює центр насичення, і коли ви з’їдаєте два-три шматочки, то солодкість відчувається із затримкою, тож природним чином можна припинити їсти. Можливо, цього було недостатньо для тих, хто любить солодке, але це було дуже смачне печиво, яке відчувало текстуру мигдалю та родзинок, хоча воно було маленьким.
    Покупець
    24.03.2020
    text_comment
    Закуска з хорошим смаком і хорошим смаком, якщо є акційна ціна, ви можете купити її повторно.
    Покупець
    24.03.2020
    text_comment
    Закуска за смаком як інгредієнти. Кожен з них тонкий, але мигдаль і родзинки жувальні, тому легко відчути ситість. Однак це тип солодощів, який не зупиняється, тому це краще, ніж їсти звичайні солодощі, але якщо ви не можете контролювати свій апетит, ви з’їсте занадто багато.
    Покупець
    23.05.2021
    text_comment
    Смачні та корисні печінки! Швидше це солодкі сухарі з горішками та родзинками. Смак насичений, у міру солодкі та не шкодять здоров'ю. Подобаються і дітям. Склад хороший. Упаковка герметична, зручний зип-пакет. Замовлю ще.
    Покупець
    18.05.2020
    text_comment
    Хрусткі ~! Це не важко, але пахне мигдалем! Я намагався з'їсти всю цю серію, але це все! Однозначно смачно!
    Покупець
    11.11.2019
    text_comment
    Ці мигдальні шматочки – це зменшена версія смачного мигдального печива. Шоколад працює в гармонії з родзинками. Ці маленькі шматочки стануть чудовим доповненням до сирних та м'ясних страв. Щоб прикрасити свій ранковий сніданок, додайте трохи у свій йогурт для чудового хрускоту. Це ідеальний вибір для вашого повсякденного перекушування, який забезпечує чудовий свіжий смак і відсутність почуття провини. Багато печива виглядають однаково, але жодне інше печиво не схоже на печиво марки Almondina. Люди дійсно стають залежними від них! Зануріть його або розкладіть! Відмінна закуска з вершковим сиром або теплий какао з зефіром і молочним шоколадом Almondina - ідеальне поєднання в будь-який час. Печиво не містить молока та кошерно, без додавання жиру, солі та барвників. Якість на висоті.
    Покупець
    08.09.2021
    text_comment
    Він досить жорсткий. Якщо з'їсти 10 штук, щелепа втомиться. Лол Смак какао та мигдалю та текстура родзинок чудові. Хотілося б спробувати інший смак, тому думаю повторити. Рекомендується тим, кому набридло сухе печиво прилипати до зубів.