• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Almondina, Almond Bites, Ginger Turmeric Almond, 5 oz (142 g)


    Виробник: Almondina
    Код товару: ALD-00704
    Наявність: Є в наявності
     ₴740  ₴605
    Купити

    Докладно про товар Almondina, Almond Bites, Ginger Turmeric Almond, 5 oz (142 g) :

    Поживна цінність
    Serving Size: About 11 cookies (28 g)
    Serving Per Bag: About 5
    Amount Per Serving%Daily Value*
    Calories 140
    Total Fat 5 g 7%
    Sat. Fat 0 g 2%
    Trans Fat 0 g
    Cholesterol0 mg 0%
    Sodium15 mg 0%
    Total Carbohydrate 17 g 6%
    Dietary Fiber 2 g 6%
    Total Sugars 7 g
    Includes 7 g Added Sugars
    14%
    Protein 4 g
    Potassium100 mg 2%
    Calcium20 mg 2%
    Iron.6 mg 4%
    *The % Daily Value (DV) tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.
    Покупець
    30.08.2019
    text_comment
    Класні смачні сухарики з мигдалем, смачні, солодкі. Імбир відчувається трохи. Хрумкі та ароматні, мені дуже сподобалися і полюбилися всією родиною, Спробували вже всі смаки. Інгредієнти якісні, склад вказано на упаковці. Розмір невеликий, але печінок в упаковці не мало, тому що вони легені. Смачно і не шкодить здоров'ю та фігурі. Рекомендуємо ці ласощі!
    Покупець
    29.06.2022
    text_comment
    Crisy та люблю це імбирний смак куркуми, одна зірка менше для мене трохи солодка. Подобається, що в ньому також багато шматочків мигдалю
    Покупець
    28.02.2018
    text_comment
    Не можу порахувати, скільки разів я купував біскотті цього бренду. Їх висока якість і прості інгредієнти ніколи вас не розчарують. Мені подобається, який сильний, але не приголомшливий смак імбиру. Ви дійсно можете спробувати шматочки кристалізованого імбиру. Подобається Сподіваюся, незабаром вони зможуть випустити шоколад зі смаком апельсина/імбиру!
    Покупець
    28.01.2021
    text_comment
    Сухарики - краса. Один з найприкольніших смаків серед цієї лінійки, любителі імбиру та горіхів оцінять його особливо. Тонкі, хрусткі. Можна брати в дорогу для перекушування. Прекрасні ласощі. Замовляю не вперше, дуже смачно! Багато горіхів і немає сильної насолоди, для тих хто не любить. Рекомендую.
    Покупець
    22.05.2020
    text_comment
    Хоча трохи жорсткі, чим більше ви їсте, тим краще печиво~ Мені подобається смак імбиру, і кожен шматочок містить багато скибочок мигдалю
    Покупець
    22.03.2018
    text_comment
    Не злічити, скільки разів я купував біскоті цієї марки. Їхня якість та прості інгредієнти ніколи не розчарують вас. Мені подобається, наскільки сильний, але не переважний смак імбиру. Ви можете скуштувати шматочки кристалізованого імбиру. Подобається Сподіваюся, незабаром вони випустять смак апельсина/імбирного шоколаду!
    Покупець
    18.06.2018
    text_comment
    Я шукав імбирні знімки, і я вирішив ризикнути на них, оскільки я люблю Almondina взагалі. У кожному шматочку є маленькі шматочки зацукрованого імбиру, і куркума чудово врівноважує це, не даючи йому бути надто солодким. Мій животик любить це, і це дуже вибагливий животик. І я люблю печиво з невеликою часткою. Вони доставляють """"захоплення"""" в лопатах!
    Покупець
    14.01.2019
    text_comment
    Мене привабили куркума та імбир, і я купив їх. Добре поєднується з кавою! ! Пряний міцніше, ніж я очікував. Образ — це сила спецій, як шкіра Яцухасі (запечена). Спочатку я люблю пряники тощо. Мені це подобається, тому я хотів би це повторити.
    Покупець
    13.01.2020
    text_comment
    Це як нарізаний біскотті, він твердий, але не дуже твердий, і приємно мати помірну текстуру. (^. ^) Смак тіста трохи солодкий, але частка мигдалю висока, тому загальний смак не такий солодкий. Досить ефективні аромати куркуми та імбиру, іноді з гострим гострим смаком. Крім того, у цій серії мене часто турбує окислювальний запах горіхів, але цього разу я був трохи стурбований, але це було прийнятно, тому я зміг його смачно з’їсти.
    Покупець
    11.11.2019
    text_comment
    Ці мені не сподобалися. Інгредієнти, які використовуються, мають бути дуже корисними для таких, як я, хто потребує спеціальної дієти, щоб допомогти мені з болем і втратою ваги. Але мені просто не сподобався аромат/смак. Він був гарно упакований і залишався свіжим. не буду купувати знову