• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Allergy Research Group, Ox Bile, 125 mg, 180 Vegicaps


    Виробник: Allergy Research Group
    Код товару: ALG-76370
    Наявність: Є в наявності
     ₴2204  ₴1804
    Купити

    Докладно про товар Allergy Research Group, Ox Bile, 125 mg, 180 Vegicaps :

  • Dietary Supplement
  • Hypoallergenic
  • 0x Bile is a suitable supplement to the liver's production of bile. Bile supports normal, healthy motility, and digestion of fats and vitamins A, D, E, and K.* Each capsule contains one quarter the amount of ox bile as Ox Bile 500 mg #70850.

    Рекомендації із застосування

    As a dietary supplement, 1 capsule three times daily with meals, or as directed by a healthcare practitioner.

    Інші інгредієнти

    Hydroxypropyl methylcellulose, microcrystalline cellulose, L-leucine.

    Попередження

    Keep in a cool, dry place, tightly capped.

    Поживна цінність
    Serving Size: 1 Capsule
    Servings Per Container: 180
    Amount per Serving % Daily Value
    Bile (Bovine) 125 mg
    † Daily Value not established.
    Покупець
    30.05.2022
    text_comment
    Аналіз крові показав, що він Не значні зміни. засвоюється, тому я спробував. По-перше, я думав, що немає досвіду Не значні зміни.го засвоєння, але з тих пір, як я почав це пити, я не думаю, що у мене болить живіт після їжі. Я хотів би продовжувати використовувати його разом із Digestive.
    Покупець
    28.02.2021
    text_comment
    Деякі переваги помітні, коли ви їсте більш насичену їжу (жир). Мені важко сказати про якість. Але якщо ви бачите покращення, то якість хороша. Використання лише за потреби. На смак і розмір в порядку. Дозування для мене - один раз після їжі. Можливо, ціна зависока, але якщо це допоможе, це нормально.
    Покупець
    27.08.2019
    text_comment
    Чудова харчова добавка, яка допомагає процесу травлення в шлунку та вирішує проблеми всмоктування в шлунку пропорційно тим, хто цим стурбований, усуває шкідливі бактерії та збільшує кількість корисних бактерій, дуже корисно для мене, і це принесло мені користь
    Покупець
    25.10.2018
    text_comment
    Я купував 500 мг Ox Bile від цього бренду - Allergy Research Group. Я купив цей 125 мг для використання, коли мої страви не такі жирні. Мені добре підходить.
    Покупець
    23.12.2019
    text_comment
    Цей препарат не викликає у мене звикання, а навпаки, стимулює власне виділення жовчі і в процесі його прийому після скасування стимулює самостійне виділення жовчі та поліпшення жовчовідтоку. Перед цим я покращила реологію жовчі, а цим препаратом також допомогла збільшенню жовчних кислот. Адже вони курсують із жовчного в кишечник і потім назад у печінку та жовчний і так до 10 разів на день. Я задоволена препаратом!
    Покупець
    23.09.2019
    text_comment
    Капсули маленькі,легко ковтаються,після 13 років видалення жовчного міхура цей продукт я виявила випадково,після того, як у мене з'явилося ожиріння і млявість щитовидної залози.Почала використовувати два тижні тому.Побічних ефектів немає.При прийомі з легкою їжею, не приймайте ліки, крім жирної їжі, яка містить жир, до або після їжі. Різниці немає. Сподіваюся, мій коментар комусь стане в нагоді. Я оновлюватиму оцінку після кожного місяця використання .
    Покупець
    22.11.2020
    text_comment
    Допомагає людям, які страждають нестачею жовчовиділення і симптомами запорів, нетравлення шлунка і підвищеної відрижки
    Покупець
    20.03.2020
    text_comment
    Це може бути дійсно корисним, якщо ви не виробляєте достатньо жовчних кислот для належного перетравлення жирів у їжі. Симптоми мальабсорбції жиру включають блідий стілець, плаваючий стілець, лущення губ і нудоту після вживання жирної їжі. Це може статися, якщо ваша печінка перевантажена, або якщо вам довелося видалити жовчний міхур хірургічним шляхом за станом здоров’я.
    Покупець
    13.06.2021
    text_comment
    Вчені вважають, що важливим інгредієнтом, який має бути в домі травних ферментів, є жовч. Жовч необхідна емульгування і засвоєння жирних кислот, необхідні вироблення енергії, гормонів, клітинних мембран, нервової тканини. Крім того, для покращення травлення та омолодження організму я дотримуюсь інтервального голодування, і додатково з жовчю приймаю ферменти, цинк та вітамін Е наприкінці їжі. Результатами задоволена – живіт став порожнім, шкіра посвіжіла, очі та волосся засяяли!
    Покупець
    08.03.2021
    text_comment
    Даний препарат бичачої жовчі приймала для поліпшення жовчовідтоку та якості жовчі. Жовчний міхур видалено, тому мені необхідно працювати над цією проблемою. Спочатку приймала по одній капсулі на день, із найгустішою їжею. Через 2 тижні почала приймати двічі на день. Травлення поступово покращилося. Спільно приймала магній, лецитин, гіркоти. Помітила покращення стану шкіри, їжа стала перетравлюватися набагато краще і швидше, пішов дискомфорт і зник тяжкість. Склад прекрасний, ефективний препарат для усунення нестачі жовчних кислот, хоч, звичайно, дорогий. Але виробник дуже гідний і дуже якісний, курсами, двічі на рік пропиватиму.