• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Alba Botanica, Hawaiian Oil Free Moisturizer, Refining Aloe & Green Tea, 3 oz (85 g)


    Виробник: Alba Botanica
    Код товару: ALB-00812
    Наявність: Є в наявності
     ₴1483  ₴1213
    Купити

    Докладно про товар Alba Botanica, Hawaiian Oil Free Moisturizer, Refining Aloe & Green Tea, 3 oz (85 g) :

  • Hypo-Allergenic
  • pH Balanced
  • 100% Vegetarian Ingredients
  • No: Animal Testing, Artificial Colors, Parabens, Phthalates, Sodium Lauryl/Laurate Sulfate or Sodium Myreth Sulfate
  • Just dew it lightly

    At first touch of this whisper light moisturizer, smoothing, nourishing and refining humectants lightly infuse skin with oil-free hydration. Aloe, green tea, gotu kola and cucumber extracts provide antioxidant benefits. No greasy feel, just soft and silky smooth. It's an island breeze of beauty.

    Рекомендації із застосування

    Apply daily to face and neck after cleansing and toning. Wears well under makeup.

    Інші інгредієнти

    Aqua (water), glycerin, cetearyl alcohol, octyl palmitate, caprylic/capric triglyceride, glyceryl stearate, aloe barbadensis leaf juice (1), dimethicone, glyceryl laurate, stearic acid, camellia sinensis leaf extract (1), carica papaya (papaya) fruit extract, centella asiatica extract (1)*, cucumis sativus (cucumber) fruit extract (1), hedychium coronarium root extract, allantoin, hyaluronic acid, panthenol, sodium PCA, tocopherol, tocopheryl acetate, tromethamine, xanthan gum, ethylhexylglycerin, phenoxyethanol, alpha-isomethyl ionone, benzyl benzoate, limonene, linalool, fragrance (parfum).

    (1)Certified organic ingredient.

    *Also known as gotu kola extract.

    Попередження

    For external use only.

    Avoid contact with eyes.

    Keep out of reach of children.

    Покупець
    29.12.2018
    text_comment
    Мені дуже подобаються представлені товари. Запах чудовий, текстура приємна у використанні та добре вбирається. Обов'язково замовлю знову
    Покупець
    29.05.2018
    text_comment
    Наскільки він хороший, після використання не встає, масло не тече, влітку можна використовувати
    Покупець
    28.06.2020
    text_comment
    Хороший продукт, я завжди тільки цієї марки. Дуже задоволений цим.
    Покупець
    27.11.2019
    text_comment
    Цей продукт чудово пахне, з фруктовим ароматом. Це робить мою шкіру м'якою. Має легку текстуру, легко повністю вбирається. Добре використовувати в літній сезон. Досить добре для чутливої шкіри.
    Покупець
    25.02.2018
    text_comment
    Якість хороша, інгредієнти хороші, кількість хороша
    Покупець
    21.09.2021
    text_comment
    Репутація у відгуках була дуже хороша, тому ціна була висока, але я її купив. Після його використання моя шкіра стала гладкою, і я подумала, що це дійсно чудово! Я думаю, що інгредієнти хороші, а текстура трохи водяниста кремова, тому використовувати було легко. Контейнер був не такий маленький. Запах мав огірковий запах, який часто зустрічається в парфумах. Можливо, це не улюблений аромат для японців, але я не проти, тому що аромат не такий сильний. Я наношу його не тільки на обличчя, а й на кінцівки після ванни. У мене ще багато залишилося, але я, ймовірно, куплю його знову. Пакет також мав яскравий вигляд, який, здавалося, заряджав енергією, і мені це сподобалося.
    Покупець
    19.05.2022
    text_comment
    аромат приємний, консистенція легка. Я використовую його влітку, він зволожує мою шкіру, не робить вашу шкіру жирною.
    Покупець
    15.07.2019
    text_comment
    Чудовий крем з чудовим запахом, використовується щодня, на ніч. Висока якість, милий розмір, частота, якої, ймовірно, вистачить на кілька місяців, компактна упаковка, багато переваг, приголомшлива текстура, яка робить шкіру ніжною та розслабленою. Легко вбирається в шкіру. Чутлива до шкіри обличчя. Його також можна використовувати взимку, і він додає вологу шкірі обличчя. Якщо вам сподобався мій коментар, позначте його як """"корисний""""
    Покупець
    15.04.2019
    text_comment
    Купую та користуюся цим зволожуючим кремом уже кілька років і дуже задоволений цим продуктом! Воно чудово зволожує моє обличчя без жирного вигляду. Мені також подобається те, що він має легкий приємний аромат і не посилює розацеа.
    Покупець
    11.07.2022
    text_comment
    Перше, що вони ставлять так, ви зупиняєтеся. Я хочу попросити про інші речі, які потребують великого зволоження для жирної шкіри, тому що вони не містять олії та легкі і підходять для всіх типів шкіри, але ви не повинні очікувати, оскільки вони мають парфуми та це може викликати роздратування шкіри Як користуватися ним після лосьйону - ваше право нанести зволожуючий крем і, якщо хочете, після сироватки з гіалуроновою кислотою або вітаміном С Sweet пахне солодким, освіжаючим, літнім ананасом, розмір невеликий, але він у вас довгий, відверто кажучи, я дав вам фотографії, щоб порівняти його розмір, але ви не бійтесь, цього достатньо для гарного періоду, якщо ви використовуєте його самостійно.