• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Alba Botanica, Hawaiian Facial Wash, Deep Cleansing Coconut Milk, 8 fl oz (237 ml)


    Виробник: Alba Botanica
    Код товару: ALB-00804
    Наявність: Є в наявності
     ₴1199  ₴981
    Купити

    Докладно про товар Alba Botanica, Hawaiian Facial Wash, Deep Cleansing Coconut Milk, 8 fl oz (237 ml) :

  • Hypo-Allergenic
  • No Parabens, Phthalates or Animal Testing
  • 100% Vegetarian Ingredients
  • pH Balanced
  • Leaping Bunny Certified
  • Mahalo to the Coconut

    Your skin will worship this smoothing, miracle milk cleanser. Creamy, rich and abundant in Mother Nature's nourishment, it gently washes away any traces of the day with deeply cleansing coconut milk and pore-refining papaya enzymes. Revitalizing ginger and soothing ale balance the skin for a refreshed, clean feel without tightness. Slip into smooth.

    Рекомендації із застосування

    Rinse face with warm water. Apply a small amount of cleanser to palm and gently massage over face and neck. Rinse clean.

    Інші інгредієнти

    Aqua (water)‚ c14-22 alcohol‚ stearic acid‚ cetearyl alcohol‚ ethylhexyl palmitate‚ aloe barbadensis leaf juice¹‚ carica papaya (papaya) fruit extract¹‚ cocos nucifera (coconut) fruit extract¹‚ zingiber officinale (ginger) root extract¹‚ cocos nucifera (coconut) oil¹‚ helianthus annuus (sunflower) seed oil¹‚ linum usitatissimum (linseed) seed oil¹‚ rosa canina fruit oil¹‚ simmondsia chinensis (jojoba) seed oil¹‚ c12-20 alkyl glucoside‚ cetyl alcohol‚ glycerin‚ panthenol‚ polysorbate 60‚ potassium hydroxide‚ tocopheryl acetate‚ alcohol¹‚ benzoic acid‚ dehydroacetic acid‚ phenoxyethanol‚ coumarin‚ fragrance (parfum).

    ¹Certified organic ingredient

    No: Artificial colors, parabens, phthalates, sodium lauryl/laureth sulfate or sodium myreth sulfate.

    Попередження

    Caution: For external use only. Avoid contact with eyes. Keep out of reach of children.

    Покупець
    28.12.2019
    text_comment
    Цей лосьйон дуже гарний.У мене було кілька таблеток на обличчі.Він очистив мою шкіру.Вимийте обличчя теплою водою. Нанесіть невелику кількість засобу для вмивання на руку та легкими масажними рухами втирайте в обличчя та шию. Добре промийте.
    Покупець
    23.08.2018
    text_comment
    Може бути гарним як перший крок подвійного очищення (замість очищення олією або використанням міцелярної води), оскільки здається дуже схожим на холодний крем. Я також використовував його як засіб для миття тіла, коли у мене були проблеми з шкірним бар’єром, і виявив, що він добре очищає, не дратуючи шкіру.
    Покупець
    23.06.2019
    text_comment
    Кремоподібний лосьйон, який зволожує суху шкіру і пахне красиво, ненав'язливо, простий у використанні, подобається, що знімає сліди макіяжу з обличчя, добре очищає, але хочу зауважити, що рівень піни в ньому повинен бути підвищений
    Покупець
    19.11.2022
    text_comment
    Немає запаху і використовується для всіх типів шкіри, навіть чутливої Якість відмінна Розмір і упаковка великі Формула ніжна до шкіри Користь велика Покращує шкіру м'яка текстура Повторіть покупку для другий раз Сильне зволоження, особливо взимку, для будь-якого віку.
    Покупець
    19.09.2018
    text_comment
    Мій улюблений засіб для очищення шкіри. Прекрасний тропічний аромат, замовляю вже втретє
    Покупець
    18.10.2018
    text_comment
    Мені так подобається крем Alba Botanica, що я вперше спробувала цей засіб для вмивання. Спочатку я використовувала зелений засіб для вмивання Alba, і він мені сподобався, тому що він добре піниться, але цей засіб називається «молочком для очищення обличчя», тому мені здається, що він менш зручний у використанні. Однак відчуття зволоження після вмивання однаково приємне. Ви можете освіжити шкіру, не відчуваючи стягнутості. У мене надчутлива та надсуха шкіра, тому я люблю ніжне очищення, яке захищає мою шкіру. Я так не думаю. Я дав йому 4 зірки, тому що це все натуральне, м’які інгредієнти та висока якість. Рекомендовано тим, хто любить миючі засоби з молочком без піни.
    Покупець
    17.12.2022
    text_comment
    не сушить і не стягує шкіру,після вмивання шкіра мякенька і гладенька, дуже приємний запах,
    Користуюся вже місяць,все підходить, шкіра після нього має ніжну текстуру
    Покупець
    16.09.2019
    text_comment
    Чому я поставила тільки 4 зірки тому що макіяж не змиває принаймні мейк-ап клінік яким я користуюсь два рази змивала Make Up все одно він залишився результат що вона не змиває повністю тональний крем після цього після вмивання цієї умивалки і ви все одно повинні протерти особа засобом видалення макіяжу. запах приємний але чомусь мені пахне не кокосом ананасом приємно, що після вмивання немає стягнутості
    Покупець
    15.06.2018
    text_comment
    Я шукала засіб для чищення молочного типу без хімікатів, тому що в мене тонка, надсуха шкіра, схильна до вугрів. Це молочний тип, тому нічого не можна зробити, але він зовсім не знімає макіяж з очей. Це також дуже зволожує. Користуватися ним зручно, після прання він став трохи гладким. Мені приємно поніжитися у ванні з солодким запахом кокоса ^_^
    Покупець
    09.04.2018
    text_comment
    Якість гідна. Упаковка нормальна Інгредієнти якісні. Склад якісний. Смак приємний. Запах приємний. Розмір нормальний. Користь мною була відчутною. Вік не регламентується. Використання хороше