• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Alba Botanica, Hawaiian Body Oil, Kukui Nut, 8.5 fl oz (251 ml)


    Виробник: Alba Botanica
    Код товару: ALB-00834
    Наявність: Є в наявності
     ₴1070  ₴875
    Купити

    Докладно про товар Alba Botanica, Hawaiian Body Oil, Kukui Nut, 8.5 fl oz (251 ml) :

  • Plant Based & Cruelty-Free
  • Deep Moisturizing
  • Formulated to Nurture & Smooth
  • Hypo-Allergenic
  • 100% Vegetarian Ingredients
  • pH Balanced
  • Leaping Bunny Certified
  • Hain Celestial
  • Exotic Elixir

    Find sweet saturation with this nutrient-rich, super-smoothing, fast-absorbing body oil. Kukui nut, high in essential fatty acids, works its magic to nourish, hydrate and protect from moisture loss. Sweet almond, coconut, flaxseed and sunflower oils douse skin in silky perfection.

    Рекомендації із застосування

    After bathing while skin is damp, smooth a few drops over body. For massage, glide over skin. For a moisturizing bath, add 1/2 ounce to warm tub water.

    Інші інгредієнти

    Helianthus annuus (sunflower) seed oil¹, C12-15 alkyl benzoate, aleurites moluccana seed oil, cocos nucifera (coconut) oil¹, macadamia ternifolia seed oil, ternifolia seed oil, linum usitatissimum (linseed) oil¹, prunus amygdalus dulcis (sweet almond) oil¹, tocopherol, tocopheryl acetate, benzyl benzoate, coumarin, fragrance (parfum).

    ¹ Certified Organic Ingredient.

    No: Animal testing, artificial colors, parabens, phthalates, sulfates, petrolatum

    Попередження

    For external use only. Avoid contact with eyes. Keep out of reach of children.

    No animal testing.

    Покупець
    31.01.2022
    text_comment
    Приємне масло для тіла з приємним запахом. Якість хороша, текстура хороша, живить і зволожує тіло. Використовувати після купання безпосередньо на шкіру
    Покупець
    27.08.2019
    text_comment
    чудова ціна та якість. пристойний розмір. запах схожий на невеликий натяк на кокос, але не зовсім. чудово підходить для масажу, а також для зволоження та живлення шкіри. моя шкіра чутлива і ніяких побічних ефектів. завжди використовуйте спочатку невелику ділянку, щоб побачити, як ваша шкіра відреагує. надійно запакований і прийшов цілим.
    Покупець
    27.03.2020
    text_comment
    Це масло для тіла дуже зволожує шкіру. Я використовував свій двоюрідний брат і закохався в нього під час свого зимового візиту в Лондон. Аромат приємний ванілі, я б хотів, щоб він був трохи сильнішим для мене, але загалом він легкий, більше схожий на запах шкіри. Текстура олії приємна, не дуже густа, легко наноситься. Трохи підійде, для мене найкраще використовувати на вологій шкірі. Моя шкіра залишалася зволоженою весь день. Продукт чудовий у всьому. Пляшки мають бути запечатаними, я втратив частину продукту. Я б купив знову.
    Покупець
    26.07.2018
    text_comment
    Я пробую троянди та різні масла. Має приємний аромат, масажується та витирається після прийняття ванни. Після цього, навіть якщо ви не наносите крем для тіла або зволожуючий крем, це нормально і зволожено, але воно гладке, і ви можете носити нижню білизну без проблем. Пізніше, з точки зору витрат, це неНе значні зміни., але ієна зараз знецінюється, і я сказав, що хочу трохи більше.
    Покупець
    25.08.2022
    text_comment
    Оскільки в мене суха шкіра, я наношу масло на все тіло, коли моє тіло вологе після ванни. Я використовую це влітку. Мені подобається аромат. Дуже добре для зволоження влітку. Це не використовується взимку. Зволожуючої сили взимку не вистачає.
    Покупець
    18.01.2019
    text_comment
    я дуже люблю це масло для тіла. аромат такий тропічний і теплий, що зберігається деякий час. його так легко використовувати з маленьким носиком, щоб ви не виливали занадто багато. це чудова якісна олія для тіла, яка добре вбирається в шкіру. упаковка мила, тропічна, чудового розміру за цінність. з віком моя шкіра стає сухішою, тому я люблю цю олію для тіла за її зволожувальні переваги. вона зволожує мою дуже суху та чутливу шкіру та дуже добре живить. будь ласка, не припиняйте це. я це люблю
    Покупець
    17.03.2019
    text_comment
    Люблю бренд, люблю масла. Це ж, крім чудових властивостей (як і всі масла в загальному то, лише вибрати під свої цілі і шкіру), відрізняє солодкий карамельний запах. Або навіть ванільно мигдально кокосовий) Загалом все найсмачніше) Це не чисте масло горіха кукуи, а цілий джерело з харчування та догляду за шкірою. Саме ж масло горіхів кукуи має високий вміст лінолевої і альфа-леноленова жирних кислот. Легко абсорбується шкірою, збагачуючи її необхідними елементами. Відмінно для сухої шкіри, при псоріазі і екземі. Подобається наносити на вологу шкіру. Запах присутній довго, не різкий. Іноді просто крапельку на кінчики волосся або тіло і теплий солодкий аромат м'яко огортає. Єдиний мінус-не зручний дозатор пляшечки. Хоч і маленький, виливається дозовано, але бутилек брудниться. Особливою прихильності використання не викликало - так, для різноманітності і балованія ароматом солодкої карамельки)
    Покупець
    12.06.2021
    text_comment
    Гавайське масло для тіла має чудовий аромат і надзвичайно зволожує. Я використовую його, щойно виходжу з душу, і це робить мою шкіру дуже м’якою. Чудовий розмір, і я обов'язково буду замовляти знову. Переваги неймовірні. Живлення для моєї шкіри!
    Покупець
    11.05.2020
    text_comment
    Це була перша спеціальна олія для тіла, яку я коли-небудь купував — я пробував кокосову олію в минулому, але виявив, що вона залишає мою шкіру жирною протягом багатьох років і не дуже зволожує. Це масло для тіла досить швидко вбирається і робить мою шкіру надзвичайно м’якою! Я використовую його після нанесення зволожуючого крему, коли виходжу з душу, і майже відразу помітив різницю на своїй шкірі — особливо на моїх ногах, які, як правило, стають сухішими, ніж решта шкіри. Люблю Alba Botanica!
    Покупець
    11.04.2018
    text_comment
    Не вперше замовляю Вітамін Д3 від цього виробника. З упевненістю можу їх рекомендувати. Якісно виготовлено із натуральної сировини без ГМО. Величезна вигідна упаковка, вистачить на довгий період використання. Якість перевірена тисячами користувачів. Ефект від прийому є. Краще приймати за рекомендацією та призначенням лікаря, оскільки ефективність може носити індивідуальний підхід.