• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Alba Botanica, гавайський бальзам для губ, поживний кокосовий крем, 4,2 г (15 унцій)


    Виробник: Alba Botanica
    Код товару: ALB-00837
    Наявність: Є в наявності
     ₴609  ₴498
    Купити

    Докладно про товар Alba Botanica, гавайський бальзам для губ, поживний кокосовий крем, 4,2 г (15 унцій) :

  • На 100 % вегетаріанський продукт
  • Не тестується на тваринах
  • Цей бальзам має спокусливий фруктовий аромат і чудово зволожує губи в будь-який час доби. Олії солодкого кокоса та насіння жожоба зволожують сухі губи, а природні пом’якшувальні компоненти захищають їх від висихання. Завжди на 100 % вегетаріанський продукт.

    Інші інгредієнти

    Кокосова олія (Cocos nucifera)¹, рицинова олія (Ricinus communis)¹, бджолиний віск, ароматизатор «Канделільский віск», олія жожоба (Simmondsia chinensis)¹, віск із насіння соняшника (Helianthus annuus), екстракт листя алое вера (Aloe barbadensis), екстракт листя розмарину (Rosmarinus officinalis), соєва олія (Glycine soja), олія з ядер абрикоса (Prunus armeniacae), олія з паростків пшениці (Triticum vulgare), алантоїн, дикалію гліциризат, лецитин, токоферол, токоферилацетат, цитраль, лимонен, ліналоол.

    ¹ Сертифіковані органічні інгредієнти

    Попередження

    Не тестується на тваринах.

    Покупець
    31.01.2020
    text_comment
    запах неймовірний приємний солодкий, він добре живить зволожує губи, не липне - це первага, має склад природній ,розмір невеликий, але вистачає його надовго
    Покупець
    29.12.2020
    text_comment
    Добре пахне! Він Не значні зміни. розподіляється і не є гладким, але я думаю, що це добре, що він не містить жодних непотрібних інгредієнтів. Однак якщо холодно або холодні губи, бальзам для губ залишиться твердим, і ви не зможете його нанести.
    Покупець
    29.04.2021
    text_comment
    Гарний склад, прекрасний аромат. Любителям кокосу сподобається ! Рекомендую до покупки
    Покупець
    25.08.2020
    text_comment
    дуже люблю все з ароматом кокосу, а тут такий класний бальзам. приємний на губах, добре зволожує. весь час ношу з собою
    Покупець
    23.03.2018
    text_comment
    Якість на висоті !Після прийому добавки покращилось самопочуття та загальний стан організму рекомендую !
    Покупець
    17.03.2021
    text_comment
    Губи, які насолоджуються ароматом. З точки зору зволожуючого ефекту, зовні є багато чудових помад, але я думаю, що це не проблема, якщо ви використовуєте її для зміни настрою, наприклад, влітку, коли вам не потрібно турбуватися про сухість.
    Покупець
    16.05.2022
    text_comment
    Аромат хороший, якість хороша, упаковка хороша, розмір відповідний, і це продукт, який ефективний для здоров’я губ і зволоження.
    Покупець
    13.11.2022
    text_comment
    НеНе значні зміни., приємний тропічний аромат, досить зволожує шкіру губ. Але, чесно кажучи, я не фанат цієї текстури - цей бальзам залишає на губах щільну плівку.
    Покупець
    11.05.2022
    text_comment
    Поки що у мене були труднощі з використанням цього бальзаму для губ. Він досить жорсткий, хоча іноді здається трохи м'якшим. Можливо, воно стає м’якшим під час нагрівання. Коли він не надто твердий, у мене складається враження, що це хороший бальзам для губ, щоб зберегти здорові губи зволоженими. Зараз у мене суха чутлива шкіра. Текстура надто жорстка для мене, щоб я її добре використовувала зараз, оскільки вона тягне та завдає мені шкоди шкірі, але, як я вже згадував, вона здається хорошою для підтримки здоров’я губ.
    Покупець
    10.10.2019
    text_comment
    Його майже хочеться з’їсти, бо він так приємно пахне, як один із тих ананасових десертів із збитим кремом. Пристойний бальзам для губ, хотілося б, щоб він був трохи гладкішим, але це, ймовірно, бджолиний віск, який є третім інгредієнтом у списку. У бджолиному воску немає нічого Не значні зміни.го, але я помітив, що бальзами для губ із цим інгредієнтом просто не надто гладкі. Але він містить чудові пом’якшувальні речовини, такі як рицинова олія та олії жожоба, а також деякі хороші трави, такі як алое та живокіст.