• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Alba Botanica, Even & Bright, Enzyme Scrub with Swiss Alpine Complex, 4 oz (113 g)


    Виробник: Alba Botanica
    Код товару: ALB-00324
    Наявність: Є в наявності
     ₴901  ₴737
    Купити

    Докладно про товар Alba Botanica, Even & Bright, Enzyme Scrub with Swiss Alpine Complex, 4 oz (113 g) :

  • New & Improved
  • Dermatologist Tested
  • No Parabens, Phthalates or Synthetic Fragrances
  • 100% Vegetarian Ingredients
  • Leaping Bunny
  • Hain Celestial
  • No Animal Testing, Artificial Colors
  • Get glowing!

    This gentle scrub fights off dull, dry skin for a smooth, even complexion. Every use elevates skin with plant extracts harvested for their intense antioxidant and skin brightening benefits.

    Face the facts!

    Over 96% of users agreed this scrub was gentle and gave their skin a fresh, bright, healthy glow*.

    *Shown in consumer perception study

    Рекомендації із застосування

    Massage a small amount over wet face using circular motions, avoiding eye area. Rinse clean. Thoroughly rinse applicator. Use 1-4 times per week. If applicator becomes clogged, remove from tube, soak in warm water and clean.

    Інші інгредієнти

    Water, juglans regia (walnut) shell powder, glyceryl stearate se, glycerin, cetyl alcohol, diheptyl succinate, helianthus annuus (sunflower) seed oil(1), pumice, borago officinalis seed oil(1), butyrospermum parkii (shea) butter, citrus aurantium dulcis (orange) peel oil, linum usitatissimum (linseed) seed oil(1), rosa canina fruit oil, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil(1), achillea millefolium flower extract(1), achillea millefolium flower/leaf/stem extract, alchemilla vulgaris flower/leaf/stem extract, aloe barbadensis, leaf juice(1), cucumis sativus (cucumber) fruit extract, glycyrrhiza glabra (licorice) root extract(1), laminaria digitata extract, malva sylvestris (mallow) flower extract, melissa officinalis leaf extract, mentha piperita (peppermint) leaf extract, primula veris extract, saccharomyces ferment filtrate, ulva lactuca extract(1), veronica officinalis flower/leaf/stem extract, vitis vinifera (grape) seed powder(1), ascorbic acid, ascorbyl glucoside, panthenol, tocopheryl acetate, allantoin, caprylic/capric triglyceride, capryloyl glycerin/sebacic acid copolymer, citric acid, diacetyl boldine, erythritol, glyceryl laurate, homarine hci, linalyl acetate, phenethyl alcohol, sodium chloride, sodium citrate, sodium hydroxide, sodium pca, sodium stearoyl glutamate, stearic acid, stearyl alcohol, triethyl citrate, xanthan gum, alcohol, phenoxyethanol, potassium sorbate, sodium benzoate, amyl cinnamal, limonene, linalool.

    (1)certified organic ingredient.

    Попередження

    Caution: For external use only. Avoid contact with eyes. Keep out of reach of children.

    Покупець
    30.04.2019
    text_comment
    Купувала кілька років тому замість подібного скрабу від авалон органікс (не було у продажу). Приблизно те саме. Цей пахне приємніше, тобто віддушку поклали. У авалона більш органічна віддушка – оліями. Шліфують неНе значні зміни. обидва. Абразивні частинки середнього розміру, хороша концентрація. Дуже розчарована тюбика, що з'явилася на кінчику, саме там де скраб видавлюється, щіткою для масажу-шліфування. Купила, щоб використовувати разом із дочками, а тепер виходить, як загальна зубна щітка (( Доводиться пристосовуватися, а раніше не треба було).
    Покупець
    29.12.2018
    text_comment
    Мені дуже подобається. Класної якості сам скраб, приємний ніжний аромат. Лише щіточка тут ні до чого, як на мене, то вона тут зайва)
    Покупець
    26.10.2018
    text_comment
    Мені сподобався при покупці, і я взяв лосьйон з ним.
    Покупець
    26.08.2021
    text_comment
    Сам продукт хороший, але я не прихильник упаковки! Мені не подобається цей пілінг у верхній частині, він нічого не робить для мене, він гумовий і витрачає значну кількість продукту. Пахне теж смішно, але справляється зі своєю роботою.
    Покупець
    21.11.2018
    text_comment
    Мені подобається скраб, бо я вважаю, що він ефективний, і він також добре пахне. Поки що це не дратував мою шкіру, яка має тенденцію бути чутливою. Однак він отримав чотири з п’яти зірок, тому що верхня частина, яка повинна використовуватися для очищення обличчя, занадто жорстка. Користуюся скрабом без нього.
    Покупець
    19.11.2018
    text_comment
    Я купив його, тому що це був розпродаж, і я хотіла вмиватися скрабом для обличчя. Зазвичай, коли я використовую скраб для миття обличчя, я змішую його з милом для обличчя або збиваю безпосередньо вручну, але це мій перший тип. Це дуже легко, тому що ви можете нанести його безпосередньо на шкіру без проблемного спінювання та вимішування. Це ідеально підходить для мене, мені незручно. До того ж, оскільки частина щітки має масаж, то після миття вона буде гладкою. Це, безумовно, рекомендоване рішення для ліпи.
    Покупець
    17.08.2020
    text_comment
    Дуже ніжний, добре очищає зволожує та зовсім не сушить шкіру як багато інших скарбів. Пробувала різні бренди на цьому сайті. Цей поки що найкращий! Натуральний склад, приємна констстенція та аромат! Користуюсь 2 рази на тиждень. Шкіра покращилась і більше сяє. Рекомендую спробувати.
    Покупець
    17.01.2021
    text_comment
    Для шкіри обличчя гранули занадто великі та дряпаються, а також пластикова щіточка на кінці тюбика. Я використовую її для тіла та рук, і вона добре справляється з дуже ніжним ароматом і нерівною текстурою, робить шкіру м’якою. Підходить використовувати двічі на тиждень у дуже зручній упаковці
    Покупець
    15.02.2018
    text_comment
    Якість цього скрабу дійсно хороша. Він правильно запечатаний і дуже добре упакований. Я використовую його через день. Це робить моє обличчя гладким. Це ніжний скраб, який добре зволожує. У мене не чутлива шкіра, але він добре підходить для нормальної шкіри. Мені подобається використовувати скраб, щоб захистити моє обличчя від мертвих клітин, і цей мені добре підходить.
    Покупець
    15.02.2018
    text_comment
    Якість чдова, використання легке, але не розумію навіщо ще та щіточка на упаковці. Розмір частинок середній, але шкіру взагалі не травмує