• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Alaffia, Pure Unrefined Shea Butter, Unscented, 11 oz (312 g)


    Виробник: Alaffia
    Код товару: EDS-00545
    Наявність: Є в наявності
     ₴1223  ₴1001
    Купити

    Докладно про товар Alaffia, Pure Unrefined Shea Butter, Unscented, 11 oz (312 g) :

  • For All Skin Types
  • Traditional Authentic West African Fair Trade Ingredients
  • Beauty, Equality, Empowerment
  • Ethical, Handcrafted, and Clean
  • Our Authentic African Pure Unrefined Shea Butter is Certified Fair Trade and handmade with traditional methods in West Africa. We leave it unrefined to maximize protective fatty acids, vitamins, and minerals so your skin is deeply hydrated and nourished. Suitable for any skin type, even the most sensitive.

    Рекомендації із застосування

    Warm a small amount in palm and apply to skin as needed. May be used for massage. For use at home and on-the-go.

    Інші інгредієнти

    Butyrospermum parkii (shea) butter.

    Contains shea from Togo.

    Попередження

    For external use only.

    Покупець
    29.08.2020
    text_comment
    Дуже крута олія для шкіри. Використовую для виготовлення крему в домашніх умовах
    Покупець
    28.09.2019
    text_comment
    Чесно кажучи, запах не приємний. Просто нерафінована олія ши! Відмінна зволожуюча сила. І не знаю, чи зима, але все одно важко. Він має маслянисту текстуру їжі, тому ви не можете легко сприймати його пальцями. Я користуюся ним так, ніби зіскрібаю його нігтями. Якщо це м’яка текстура, я хотів би додати 5 зірок.
    Покупець
    28.06.2021
    text_comment
    Вперше замовляю цей продукт, і я думаю, що він був досить хорошим. Моя шкіра була зволоженою, і вона також зникла темні плями. Тож спробуйте.
    Покупець
    21.10.2018
    text_comment
    Я купую цей товар роками, Alaffia завжди дає чудовий продукт. Масло ши багате і міцне в баночці, легко витягується і тане в долонях. Легко додавати в суміші. Упаковка велика, міцна, легко відкривається, виготовлена з поліетилену високої щільності (символ переробки 2). У мене ніколи не було претензій, кожна партія завжди відмінної якості. Запах без запаху нагадує чисте масло ши, трохи земляний і солодкий. Після вбирання запах ледь помітний.
    Покупець
    20.03.2020
    text_comment
    Це може бути запах самого нерафінованого масла ши, але він пахне. Однак це природний доказ, тому безпечний. Це дуже важко в нинішніх кліматичних умовах. Я зачерпую це своїми нігтями. Оскільки воно має сильний запах, схожий на окислене кунжутне масло, верхню частину тіла змішують з маслом ши Nubian Heritage з сильним запахом (пачулі, чорне мило тощо) у співвідношенні 4:1 в середині зими. я відповів. Оскільки його занадто важко використовувати, його кип’ятять у гарячій воді, змішують зі 100 мл арганової олії та 20 мл олії марули та поділяють на 1/2 попередньої ємності. Твердість в самий раз.
    Покупець
    18.03.2020
    text_comment
    Це моя перша покупка нерафінованої олії ши. Аромат унікальний, але коли звикаєш, стає добре. Спосіб застосування: нанесіть на все тіло після купання. У мене чутлива шкіра, і я можу використовувати його без проблем. Здається, краще для зволоження взимку, ніж влітку.
    Покупець
    18.01.2021
    text_comment
    Для чутливої шкіри емульсії та креми, а також натуральні олії, крім масла ши, не підходять для обличчя і дуже корисні. Існують креми для рук, які наразі можна використовувати при екземі рук, але тільки нерафінована олія ши може відчути величезну зволожуючу силу, ефект відновлення та покращення.
    Покупець
    15.10.2018
    text_comment
    Я люблю масло ши за його природні зволожуючі властивості, і я великий шанувальник цієї марки. Але дістати продукт з контейнера не так просто. Вам також дійсно потрібно розтерти його між долонями, щоб зробити його досить м’яким, щоб легко наноситися. Однак він чудово пом’якшує шкіру, особливо в таких місцях, як лікті та п’яти.
    Покупець
    13.02.2020
    text_comment
    Це робить чудеса для моїх рук взимку. Щовечора перед сном я наношу це на тильну сторону долонь і надягаю бавовняні рукавички. Вранці мої руки надзвичайно м'які. Коли я роблю це щовечора або через ніч, мої руки не будуть сохнути та тріскатися взимку. Має «натуральний» запах, на мій погляд непоганий. Це багато продукту, і вам не потрібно багато, тому його вистачить надовго.
    Покупець
    08.11.2021
    text_comment
    висока якість. сирий, неочищений ши. це найкращий вид для використання. такий хороший природний зволожувач для сухої шкіри. він простий у використанні. ну чому люди скаржаться. Ви просто берете ложку, виймаєте трохи і розтираєте в руках, щоб розтопити. нанести на вологу шкіру.