• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • AfterSpa, Mini Jade Facial Roller, 1 Roller


    Виробник: AfterSpa
    Код товару: AFS-00462
    Наявність: Є в наявності
     ₴782  ₴640
    Купити

    Докладно про товар AfterSpa, Mini Jade Facial Roller, 1 Roller :

  • For Your Face
  • Enhance Product Absorption
  • Small Roller for Delicate Areas
  • The Jade Facial Roller is a tool that has been a cornerstone in ancient beauty regimens for its incredible ability to reduce fine lines and wrinkles while toning and contouring. The cooling effect of the Jade Facial Roller will also reduce puffiness and tighten pores. Jade is also known for its healing properties and has been a long time symbol of purification and tranquility.

    Рекомендації із застосування

    Gently roll your Jade Facial Roller beauty tool over freshly cleansed skin 2-4 times daily for 5-10 minutes. Can be used on clean skin or over serum. Using over a serum or oil will help the product penetrate more deeply into the skin due to the increased blood flow.

    Попередження

    Color may vary as Jade is a naturally occurring element.

    Slight squeaking can occur with the friction of the stone on metal, this is normal and often minimal.
    Покупець
    30.12.2021
    text_comment
    Взяла вперше. Не пошкодувала. Невеличкий розмір, дійсно дуже зручно використовувати в області під очима, сам по собі (так як натуральний камінь) прохолодний. Пишуть що можна в холодильник класти, але я не пробувала. Крем-сиворотку можна нанести і пройтись роликом. Не скріпить, можна використовувати для різного віку, буде чудовий подаруночок жінці. Ніжна текстура. Колір відповідає дійсності з сайтом. Ціна-якість
    Покупець
    30.08.2018
    text_comment
    Я писав, що є варіації кольору, оскільки це натуральний камінь, але це правда, що валик, який я отримав, був чорним. Він менший, ніж я очікував, але він крутий і зручний, і здається, що його можна використовувати для багатьох речей, не тільки для обличчя.
    Покупець
    25.11.2019
    text_comment
    Цей ролер невеликий за розмірами, але із своїми функціями справляється дуже добре. Користуюся ним два рази на день, зранку і ввечері, коли зволожую обличчя.
    Покупець
    17.11.2019
    text_comment
    Зручний, маленький, якісно зроблений жадеїтовий ролер для обличчя. Повністю влаштовує. Розгладжую ним есенсії для обличчя зранку. Чудовий масаж, ліфтинговий ефект.
    Покупець
    17.04.2020
    text_comment
    Це досить гарний маленький нефритовий валик, він досить маленький, але ідеального розміру для зони під очима, тому я його придбав, тому я задоволений. Він має пластиковий вкладиш всередині отвору роликової частини, завдяки чому він плавно котиться, але я не думаю, що він утримує стільки холоду, як мій старий, який зламався, він дуже швидко нагрівається, коли я його використовую. (я тримаю в морозилці)
    Покупець
    17.01.2021
    text_comment
    Така крихітка )) Але мені сподобалось, масаж робити зручно. Чудово що в ролері є спеціальні вставки і сам ролік не скріпить коли його використовую. У мене був досвід використання ролика без цієї вставки, це було жахливо . , той скрегіт від тертя камінням об тримач., не могла через це користуватись. Цей ролик класний, маленький але зручний і тихий)
    Покупець
    12.03.2021
    text_comment
    Давно хотіла собі такий масажер із нефриту. І ось цей малюк у мене. З таким розміром дуже зручно використовувати його під зону навколо очей. Перед цим я наношу крем. Сам нефрит завжди холодний, що також дуже приємно при використанні. Якісно зроблено, легко тримати в руці та маневрувати по обличчю. Якихось змін у шкірі та зовнішності ще не помітила, але продовжу користуватися. Він додає мені корисного ритуалу догляду за собою перед сном
    Покупець
    07.02.2019
    text_comment
    Масажний ролик зручний к руці. Він маленький, якісно виконаний. Перед використанням кладу у холодильник, він чудово розслабляє мязи обличчя.
    Покупець
    06.11.2019
    text_comment
    Цікава штучка, в силу популярності і реклами купила, щоб спробувати, але стоїть без діла.
    Покупець
    03.10.2018
    text_comment
    Милий маленький масажер. Я використовую під очима та на скулах. Дуже задоволена