• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Advanced Clinicals, Hyaluronic + Aloe, Wake Up Facial Mist, 8 fl oz (237 ml)


    Виробник: Advanced Clinicals
    Код товару: ADC-03114
    Наявність: Є в наявності
     ₴1075  ₴880
    Купити

    Докладно про товар Advanced Clinicals, Hyaluronic + Aloe, Wake Up Facial Mist, 8 fl oz (237 ml) :

  • Instantly Refresh and Moisturize Dry Skin
  • Enriched with Probiotics & Green Tea
  • AquaSpheres™ Increases Hydration Instantly up to 88% for a Smooth Look
  • 100% Clean Beauty
  • Advanced Clinicals Hyaluronic & Aloe Facial Mist helps replenish radiance and allows your skin to retain healthy moisture. Hyaluronic Acid is essential to hydration, holding 1,000 times its weight in water. Your body’s Hyaluronic Acid production naturally decreases as you age, leaving skin dry with fine lines and rough spots. This lightweight spray features Probiotics and Green Tea so that you can use it anytime day or night to provide weightless moisture to skin.

    Рекомендації із застосування

    Mist onto face and neck with closed eyes as needed throughout the day for a moisturizing boost.

    Інші інгредієнти

    0%Parabens0%Alcohol0%SLS0%Propylene Glycol0%Phthalates0%Mineral Oil0%Tea0%Formaldehyde0%Sulfates0%MIT0%Triclosan0%Coal Tar100%CleanWater, glycerin, pyrus malus (apple) fruit extract, sodium hyaluronate, camellia sinensis, caprifolium (honeysuckle) flower extract, fruticosus (blackberry) fruit extract, leaf extract, glucosamine hcl aloe barbadensis vitis vinifera (grape) leaf extract, leaf juice, tocopheryl acetate, leaf extract, lactobacillus ferment, lonicera punica granatum extract, rubus carrageenan, coffea robusta seed extract, vaccinium macrocarpon (cranberry) fruit extract, sea salt, euterpe oleracea fruit extract, arctostaphylos uva-ursi leaf extract, lycium barbarum fruit extract, morinda citrifolia fruit extract, rubus idaeus (raspberry) fruit, aristotelia chilensis fruit extract, brassica oleracea acephala leaf extract, tetrasodium glutamate diacetate, maltodextrin, isopentyldiol, pentylene glycol, peg-12 dimethicone, fragrance, phenoxyethanol, caprylyl glycol, ethylhexylglycerin, hexylene glycol, citric acid, blue 1, red 4

    Попередження

    For external use only. Keep out of reach of children.

    Покупець
    31.03.2019
    text_comment
    Я був здивований, наскільки він великий і важкий. Це скляна пляшка. Це більше схоже на бризку в обличчя, ніж на туман, лол, але до цього звикаєш. Він залишив трохи липкого відчуття та трохи блискучої шкіри, я б не виходив одразу після його використання. Але це робить свою роботу, воно дійсно зволожило мою шкіру і не викликало висипань. Зображення в масштабі після того, як я використовував його кілька разів. Це щипає в очах, тому переконайтеся, що ви заплющили очі, і я чекаю кілька добрих секунд, перш ніж відкрити їх, щоб туман трохи затягнувся. Я тільки не знаю, навіщо їм додавати барвник чи ароматизатор – тому зірку прибрали.
    Покупець
    28.01.2022
    text_comment
    Приємний аромат: трохи забагато, коли я розпорошую, але він дуже швидко зникає. Але я гіперчутливий до запахів. Якість здається неНе значні зміни.ю. Ще подумали про барвники. Допомагає зволожити моє обличчя.
    Покупець
    23.12.2021
    text_comment
    взяла на пробу по рекомендації, відгук доповню пізніше по результатам шкіри
    Покупець
    18.03.2022
    text_comment
    Бувають дні, коли ви зволожуєте та доглядаєте за обличчям, але це не час цього продукту, але я розпорошую його на обличчя та масажую, і запах чудовий. Користуватися спреєм легко. Якщо говорити про це не виконує своє право, чесно кажучи, від краси. Розмір дуже великий. Вік старше 14 років. Упаковка скляна, але йде в упаковці. Перевага - миттєве зволоження, красива формула для літа і зима, а структура легка, наче вода для будь-якої шкіри, навіть чутливої
    Покупець
    17.01.2018
    text_comment
    Не погано!
    Покупець
    15.11.2020
    text_comment
    Досить важкий скляний флакон, який містить гіалуронову кислоту та спрей алое вера. Розпилювач трохи застряг, але сам спрей відмінний! Легкий і зручний у використанні. Спрей легкий на шкірі, освіжає, чудово підходить для ранку або для використання як легкий зволожуючий тонік. Компоненти виглядають чудово та мають високу якість, кількість дуже велика, а ціна ідеальна. Чудовий продукт! Я обов’язково викуплю та спробую також інші спреї серії.
    Покупець
    15.02.2020
    text_comment
    Запах ароматний, але не сильний, зберігає шкіру вологою, текстура прохолодна, досить зволожуюча, легко відштовхується, варто рекомендувати!
    Покупець
    14.12.2020
    text_comment
    Туман для обличчя Advanced Clinicals Hyaluronic & Aloe Facial Mist допомагає відновити сяйво та дозволяє вашій шкірі зберігати здорову вологу. Гіалуронова кислота необхідна для зволоження, утримуючи воду у 1000 разів більше своєї ваги. Вироблення гіалуронової кислоти в організмі природним чином зменшується з віком, залишаючи шкіру сухою з тонкими зморшками та грубими плямами. Цей легкий туман містить пробіотики та зелений чай, тому ви можете використовувати його в будь-який час дня чи ночі, щоб забезпечити легке зволоження шкіри.
    Покупець
    10.12.2020
    text_comment
    У даного місту практично відсутній запах, такий собі аромат чистоти. Мій спосіб використання і лайфхак: зберігати у холодильнику, використовувати вранці, так швидко проходить набряклість обличчя. Гарна якість і приємна ціна.
    Покупець
    10.01.2020
    text_comment
    Запах, чесно кажучи, мені не сподобався. Був як від спрею. Ворс пляшки відмінний за розміром. Вражає те, що упаковка скляна, а не пластикова. Сподобалось, хоч і важка, але для мене це функція, яку я спочатку використовував порожнистим, щось нормальне. Мені потрібно спробувати ще більше часу, і я повернуся, щоб написати свій огляд