• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Advance Physician Formulas, Tongkat Ali, 200 mg, 60 Capsules


    Виробник: Advance Physician Formulas, Inc.
    Код товару: APF-00010
    Наявність: Є в наявності
     ₴1445  ₴1182
    Купити

    Докладно про товар Advance Physician Formulas, Tongkat Ali, 200 mg, 60 Capsules :

  • Ray Sahelian, M.D.
  • Supports Healthy Libido Function
  • Doctor Formulated
  • Dietary Supplement
  • Formulated by Medical Doctor Ray Sahelian, M.D. Bestselling Author and Nutrition Expert.

    Tongkat Ali is a tree native to the jungles of Malaysia, Thailand, and Indonesia. The root has been used as traditional medicine and promoted as an aphrodisiac.

    Рекомендації із застосування

    As a dietary supplement, take one capsule in the morning on an empty stomach or as recommended by your health care provider.

    Інші інгредієнти

    Rice flour, magnesium stearate, silicon dioxide, and gelatin.

    Поживна цінність
    Serving Size: 1 Capsule
    Servings Per Bottle: 60 Capsules
    Amount Per Capsule% DV
    Tongkat Ali Root Powder (Eurycoma Longifolia Jack root)200 mg
    † Daily Value or Recommended Daily Intake not established.
    Покупець
    30.09.2019
    text_comment
    Кажуть, що таємнича рослина, яка може підвищити мужність, приємна у використанні. Рекомендується змішувати її з макою та цинком, щоб мати гарне самопочуття та підходить для підтримки
    Покупець
    30.08.2020
    text_comment
    Дуже красивий і якісний. Приблизно через десять днів використання я відчув покращення. Ви повинні продовжувати використовувати всю упаковку, а потім остаточний вердикт.
    Покупець
    28.09.2021
    text_comment
    Відмінно підходить для дорослих і дуже круто, ви можете купити його за дешевою ціною
    Покупець
    26.10.2019
    text_comment
    інгредієнти прості та чисті, упаковка невибаглива, порційна доза достатня, містить більшість якісних вітамінів, які потрібні щодня, має багато переваг, підтримує імунітет, ціна хорошаБ але ефекту поки ніякого не помітила
    Покупець
    25.10.2021
    text_comment
    Відмінна трава, накопичувальний ефект, хороше дозування 200 на одну капсулу, купую не вперше. Давно ще Купив перший раз за порадою друга, який нишпорить у народній медицині, купував після сильної хвороби, коли помітив що «сила» стала «м'якшою» це як би нормально після такої хвороби, але ці таблетки значно прискорили відновлення, зараз намагаюся купувати і не пропускати курси , приймаю курсами 2 місяці п'ю , місяць перерву , оч зручно , 60 таблеток на курс , не помилишся , приймаю спільно з горянкою (теж 60 таблеток) ефект після перерви або початку прийому приблизно через тиждень , дівчина ховається) , прокидаєшся з куренем день, не відчував погіршень «сили» коли робив перерви в курсах, але коли на курсі самопочуття явно краще
    Покупець
    17.04.2019
    text_comment
    Ще рано я почав приймати його, але я думав, що мені потрібна добавка для відновлення чоловічих гормонів, які зменшуються з віком, оскільки мені 72 роки.
    Покупець
    12.11.2019
    text_comment
    Ці капсули забезпечують природний заряд енергії, який допоміг мені прожити день без нервозності чи тривоги. Я також помітив покращення загального настрою та концентрації. Найкраща частина полягає в тому, що ці капсули виготовлені з повністю натуральних інгредієнтів, тому я відчував себе добре від того, що я вводив у своє тіло. Я точно рекомендував би ці капсули Тонгкат Алі всім, хто шукає природної енергії та підняття настрою!»
    Покупець
    10.02.2019
    text_comment
    Я відчуваю більше енергії на роботі після використання цього продукту.
    Покупець
    08.07.2022
    text_comment
    Перший раз пробую цю добавку. Наразі я помітив деяке пристойне покращення свого настрою та загальних виступів. Мені все ще потрібно провести ще один тест на мій вільний тестостерон (був низьким протягом тривалого часу). Наразі TONGKAT ali разом із правильною дієтою та міцним збалансованим життям дає хороші результати
    Покупець
    06.12.2021
    text_comment
    Продукт гідної якості. Tongkat Ali відомий своїм природним тестостероном, але він може мати деякі побічні ефекти. У мене це викликало безсоння. Також мої суглоби почуваються не так добре, як раніше, але зараз зима, і це може бути проблемою. У мене не було проблем зі шлунком, як стверджує більшість людей. З іншого боку, я відчуваю більше когнітивного покращення, незважаючи на безсоння. Можливо, з часом я буду краще це переносити і краще спатиму. Я приймаю його вранці зі сніданком середнього розміру. Мені не подобається завищена ціна цього продукту. Є інші продукти з кращим співвідношенням ціни та якості. Наступного разу я спробую щось інше, тільки для тих же фінансів.