• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Admire My Skin, 15% Bakuchoil Serum, 1 fl oz (30 ml)


    Виробник: Admire My Skin
    Код товару: ADM-42328
    Наявність: Є в наявності
     ₴1466  ₴1199
    Купити

    Докладно про товар Admire My Skin, 15% Bakuchoil Serum, 1 fl oz (30 ml) :

  • Organic Aloe
  • Organic Turmeric
  • 98% Natural
  • 72% Organic
  • Not Tested on Animals
  • The best retinol alternative for Anti Aging & Anti Blemish Results

    Рекомендації із застосування

    Perform a patch test upon first use. Apply AM or PM after cleansing and toning. Dispense 3-4 drops onto the palm of clean hand and use fingertips to massage into face and neck until fully absorbed.

    Інші інгредієнти

    Aqua (deionized water), aloe barbadensis (organic aloe vera) leaf juice, psoralea corylifolia (bakuchiol) extract, hamamelis virginiana (witch hazel), dimethyl sulfone (msm), sea water extract, acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, simmondsia chinensis seed oil (organic jojoba) seed oil, curcuma longa rhizome extract (organic turmeric), chondrus crispus (irish moss) extract, spirulina maxima (spirulina) extract, potassium sorbate, sodium benzoate, achillea millefolium (yarrow) extract, equisetum arvense (organic horsetail plant) extract, geranium maculatum (wild geranium) extract, centella asiatica (organic gotu kola) extract, taraxacum officinale (organic dandelion) extract, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin.

    Покупець
    25.10.2020
    text_comment
    Унікальна формула з потужними інгредієнтами, вона зволожує, містить найвищу концентрацію бакухіолу на ринку та інших інгредієнтів, що запобігають старінню, і мені подобається, що вона не містить ароматизаторів. Єдиний недолік полягає в тому, що він дуже липкий і Не значні зміни. працює з крапельницею, оскільки прилипає до стінок і його важко дозувати. Треба зробити його більш рідким або змінити упаковку
    Покупець
    21.09.2021
    text_comment
    Ретинол був надто реактивним, і пілінг був неймовірним. Бакухіол у мене був не дуже приємний, але він якось був нудним. спробуйте ще трохи
    Покупець
    20.11.2018
    text_comment
    Я купив його, тому що там було написано, що він містить 15% бакучіолу. У мене суха шкіра, але це зовсім не зволожувач. Я повинен нанести зволожуючий крем після його нанесення, але я намагатимуся використовувати його постійно, переглянувши інгредієнти.
    Покупець
    19.07.2018
    text_comment
    На паркані на цьому. По-перше, сироватка занадто думає, щоб справді залишити пляшку, особливо ближче до кінця. шкіра на дотик хороша, але я думаю, що це могло призвести до того, що на моєму лобі з’явився прищ, не впевнений. замовив ще одну пляшку, оскільки не можу використовувати звичайний ретинол через надчутливу шкіру.
    Покупець
    18.08.2022
    text_comment
    Оскільки я ношу маску протягом тривалого часу після пандемії корони, у мене багато прищів на підборідді. Тому я більше думаю про здоров'я своєї шкіри та доглядаю за нею. Розмір та місткість прийнятні для ціна.
    Покупець
    14.01.2019
    text_comment
    Мене не дуже цікавив запах. Наношу вранці після вітаміну С. Мої щоки та ніс червоніють і сверблять, коли я використовую ретинол, тому я купив це для щік і носа. Не червоніє, тому спробую ще раз.
    Покупець
    10.02.2019
    text_comment
    Я відчув, як моя шкіра напружується й напружується. Це не дратує і добре. Пахне дуже легким хімічним запахом (?), але майже нічим. Я буду продовжувати застосовувати його в майбутньому, щоб зменшити зморшки та звузити пори.
    Покупець
    09.08.2021
    text_comment
    сироватку купила разом з кремом, пробую всі засоби з ретинолом і бакучиолом, на які добрі відгуки. Тому що мені підходить ретинол. але не всі засоби однаково хороші. Те, що мені підходить зняли з виробництва. Поки що не використала. Якщо будуть особливі враження допишу.
    Покупець
    06.05.2022
    text_comment
    Бакучіол - рослинна альтернатива ретинолу, оскільки він впливає на ті ж рецептори, які чутливі до похідних вітаміну А (ретиноїдів). Він для тих хто не може за показаннями використовувати ретинол і для тих, хто хоче почати застосовувати ретинол, щоб шкіра на обличчі звикла, т.к. він делікатний та підходить для чутливої шкіри обличчя. Запах ненав'язливий, приємна консистенція і обличчя зволожене після нанесення, але перед нанесенням крему краще почекати 15 хвилин
    Покупець
    04.02.2019
    text_comment
    Я вперше купив це наприкінці травня 2022 року. Зараз початок вересня, і я збираюся замовити свою четверту пляшку. Справа не в тому, що я зловживаю нею - чи справді в тому, що кількість така мала. Просто я вважаю, що це ТАК добре, що я не хотів би ризикувати, щоб його не залишилося навіть на тиждень. Очевидно, що результати можуть відрізнятися від людини до людини. Я можу говорити лише про свій досвід. (NB. Моя шкіра світла, дещо суха, з дуже маленькими порами. Мені 61 рік.) Ефект важко визначити. Безумовно, він виглядає пухкішим, а текстура здається вишуканою, з більшим блиском. У мене завжди була дуже гарна шкіра (ніколи не користувалася тональним кремом). І все ж з цим продуктом я помічаю різницю. Крім того, ІНШІ, схоже, помітили це. (Ніхто не коментував мою шкіру, зокрема, тому що вона завжди була дуже гарною, але вони, здається, знову припускають, що я НАБАГАТО молодший за себе. Але, БУДЬ ЛАСКА, не припускайте, що це обов’язково вплине на кожного користувача цей продукт буде відчувати.) Я завжди робив свої власні засоби для шкіри. Отже, коли я прочитав про властивості бакухіолу, я хотів отримати якомога більшу концентрацію, щоб зробити власну суміш. Наразі це була найвища концентрація, яку я знайшов. Але оскільки він містить алое віра (яке б я використовував для його змішування), я використовую продукт як є. По краплі на кожну частину обличчя, по три краплі на шию, по три краплі на декольте (включаючи всю верхню частину грудей). Я також використовую краплю для кожної руки та велику краплю для кожного коліна. Насправді, я думаю, що це буде фантастичний лосьйон для тіла. Пощастить тим, хто може дозволити собі використовувати його по всьому тілу. Цей продукт — це ВСІ, чим я користуюся. (Як і з усіма продуктами, я припиняю використання на день або два щотижня.) АРОМАТ: Якщо аромат не надто сильний, особисто мене не хвилює запах будь-якого продукту. Ця сироватка має такий тонкий запах, що його майже немає, тому я сумніваюся, що це для когось може бути проблемою. НЕДОЛІК: Як сказав інший рецензент, крапельниця — хоча й найбільш гігієнічний варіант — утримує багато сироватки (яка дещо липка), тому ви ніколи не зможете використати весь продукт. (Те, що я роблю, це наливаю трохи рідини - наприклад, фізіологічного розчину для контактних лінз - у флакон, коли він майже порожній, і добре струсну його, щоб змити залишки зі скляної внутрішньої частини.) Загалом, я надзвичайно ним задоволений. Сподіваюся, виробник не змінить концентрацію бакухіолу. (Хоча використання олії шипшини замість куркуми може бути гарною ідеєю.)