• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Acwell, 5.5 Licorice pH Balancing Cleansing Toner, 150 ml


    Виробник: Acwell
    Код товару: AWL-64318
    Наявність: Є в наявності
     ₴1017  ₴832
    Купити

    Докладно про товар Acwell, 5.5 Licorice pH Balancing Cleansing Toner, 150 ml :

  • Traditional Dermatology
  • Puritox - Contained
  • Skin Type: Sensitive Skin
  • Acwell - Korean traditional dermo-cosmetic brand for stressed and sensitive skin.

    By using the root that helps a fundamental improvement of skin, Acwell contains highly enriched complex of oriental herbs formulated by Korean intrinsic efficacy.

    [Puritox] Acwell's exclusive complex made of highly refined oriental herbs, based on the formula of the intrinsic Korean ingredients derived from nature: Herbal Formula for Skin Disorders.

    Use : Daily pH-balancing toner that uses licorice root water to hydrate skin and refine skin texture by removing dead skin cells and impurities.

    Рекомендації із застосування

    Please read the instructions carefully prior to use and close the cap after use.

    After cleansing, pour appropriate amount onto cotton pad and gently sweep across face and neck, starting in the center of face and moving outwards.

    Інші інгредієнти

    Water, glycyrrhiza glabra (licorice) root water (10%), peg-6 caprylic/capric glycerides, peg-7 glyceryl cocoate, dipropylene glycol, 1,2-hexanediol, poloxamer 184, phenoxyethanol, glycerin, butylene glycol, rheum palmatum root extract, psidium guajava leaf extract, rosa centifolia flower extract, camellia sinensis leaf extract, perilla ocymoides seed extract, poncirus trifoliata fruit extract, citrus aurantium bergamia (bergamot) fruit oil, sodium citrate, disodium edta, citric acid, tocopheryl acetate, glycyrrhiza glabra (licorice) root extract, paeonia albiflora root extract, cimicifuga dahurica root extract, pueraria lobata root extract, propylene glycol, ethylhexylglycerin.

    Попередження

  • For external use only. Avoid contact with eyes.
  • Do not use on skin that is damaged or irritated. Do not use on eczema.
  • Discontinue use and consult with doctor or dermatologist if any of the following symptoms occur: redness, swelling, itchiness, irritation, rashes, or other discomfort.
  • Keep out of reach of children.
  • Directions for storage and handling: Do not store in hot or cold temperature. Avoid direct sunlight.
    Покупець
    27.01.2020
    text_comment
    Це хороший базовий тонер. Також дуже доступний. Він достатньо водянистий, щоб нанести на шкіру кілька шарів. Хоча він піниться, якщо його потерти. Фініш трохи липкий. Є помітний запах. Насправді я не помітила освітлюючого ефекту. Це зволожує, але нічого видатного.
    Покупець
    26.12.2020
    text_comment
    Тонер має приємний запах, зручний тонкий носик, що дозволяє легко дозувати засіб та рідку консистенцію коричневого кольору. Наносила руками (але можна і ватним диском, кому як зручно), поглинається досить швидко, стягнутість шкіри проходить миттєво. Але поставила 4 зірки через те, що особливого ефекту від його використання я не побачила, вдруге не купила б.
    Покупець
    26.12.2018
    text_comment
    Мені дуже сподобався цей тонер він дуже гарно очищає шкіру і пори використання дуже зручне розмір великий і мені хватило її надовго якість сподобалась так як він натуральний склад має добре зволожувати шкіру ніжний та не подразнює шкіру обличчя. Шкіра ніби дихає після його використання.
    Покупець
    25.12.2020
    text_comment
    Тонік для солодки сприяє освітленню Має легкий цитрусовий запах Спосіб використання - бавовна, а шкіру протираєш. Склад - рідина корейської марки, якість відмінна, але можливо, що підходить для чутливої шкіри. очищає шкіру і після неї ви помічаєте відновлення і видаляєте жир. Після цього можна використовувати на тілі.
    Покупець
    25.12.2020
    text_comment
    Тонік дуже сподобався, не сушить кожу, висипання швидше проходять. Буду замовляти ще)
    Покупець
    24.10.2021
    text_comment
    відмінна якість доступна ціна беру не вперше цілком задоволена рекомендую для покупки
    Покупець
    22.01.2019
    text_comment
    Я досить давно слідкую за продукцією компанії Acwell. Цей тонер досить довгий час був бестселером на японському ринку. Очищуючий тонік Acwell Licorice pH Balancing Cleansing Toner має рівень pH 5,5, щоб ефективно збалансувати шкіру. Екстракт півонії та вода солодки у високій концентрації - обидва природні відбілювачі - проникають у шкіру, додаючи додаткову дозу сяйва моєму кольору обличчя. Склад продукту багато обіцяючий: екстракт зеленого чаю також допомагає заспокоїти та зменшити пігментацію, включаючи шрами від прищів і темні плями. Після використання шкіра чиста та гладка, без сухості та стягнутості. Тобто якість відмінна, підходить для будь-якого типу шкіри і для будь-якого віку. Оскільки основа відмінно насичує, достатньо зовсім трошки засобу. Рекомендую!
    Покупець
    18.12.2020
    text_comment
    Трохи густіше води - чудова консистенція для тонера. Трав'яний нейтральний аромат. Швидко згасає. Золотисто-коричневого кольору. Я використовую його щодня вранці після очищення. Можна використовувати так само, як і міцелярну воду, але я використовую її лише як тонік. Добре вбирається. Зовсім не липкий. Він зволожує і добре працює на моїй комбінованій шкірі. Я вважаю, що він підійде для всіх типів шкіри.
    Покупець
    17.01.2018
    text_comment
    Не погано!
    Покупець
    13.07.2021
    text_comment
    Слабокислотний очищуючий тонер з екстрактом має нейтральний баланс 5.5, відновлює гідро-ліпідний баланс, прекрасно тонізує шкіру. Заспокоює запалення і подразнення, знімає почервоніння, запобігає появі недосконалостей. Запускає процеси регенерації та оновлення шкірного покриву. Засіб делікатно відлущує ороговілий шар, повертає шкірі рівний тон і здорове, природне сяйво. М'яко освітлює пігментацію і сліди пост-акне.

    Після використання тоніка шкіра стає гладкою і бархатистою, її щільність і еластичність підвищується. Тонер спрямований на глибоке очищення шкіри, видаляє всі забруднення, залишки макіяжу і делікатно відлущує. Продукт не викликає сухості і відчуття стягнутості, нормалізує кислотно-лужний баланс шкіри і готує поверхню епідермісу до подальшого догляду. Екстракт півонії і висока концентрація солодки м'яко освітлюють і освіжають тон шкіри, проникають глибоко в шкіру, тонізують і повертають шкірі здорове сяйво. Зелений чай заспокоює роздратовану шкіру і знімає запалення, тонізує і допомагає в боротьбі з недосконалостями.

    Лакрична вода - пом'якшує і надає протизапальний ефект, володіє очищує і відбілюючим дією, регенерує і загоює. Екстракт квіток півонії - багатий ефірними і жирними оліями, містить вітаміни та мікроелементи. Завдяки такому складу, півонія має виражену заспокійливу, протизапальну, бактерицидну дію. Екстракт зеленого чаю - знімає роздратування, має антибактеріальні властивості, робить пружною і еластичною шкіру, розгладжує зморшки, покращує колір обличчя. Екстракт бергамота - бореться з подразненням шкіри і висипаннями, нормалізує роботу сальних залоз, надає освітлюючий ефект і звужує пори, освіжає і живить шкіру.

    Екстракт гуави - потужний антиоксидант і омолоджуючий компонент, має протизапальну дію, надає шкірі здоровий колір і свіжість, активно зволожує шкіру, робить шкіру еластичною, зберігає пружність і тонус. Токоферол - надає профілактичний антивікової догляд, розгладжує мімічні зморшки і тонізує шкіру, прискорює загоєння, усуває лущення, приводить в норму жировий баланс. Лимонна кислота - пом'якшує і відлущує верхній ороговілий шар шкіри, покращує стан проблемної шкіри, вирівнює колір обличчя, підвищує гладкість і еластичність шкіри, захищає від фотостаріння шкіри, освітлює пігментні плями, зволожує шкіру. Стимулює синтез колагенових і еластинових волокон.