• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Acure, Seriously Soothing Jelly Milk Makeup Remover, 4 fl oz (118 ml)


    Виробник: Acure
    Код товару: ACO-02364
    Наявність: Є в наявності
     ₴1011  ₴827
    Купити

    Докладно про товар Acure, Seriously Soothing Jelly Milk Makeup Remover, 4 fl oz (118 ml) :

  • Welcome to Skin Wellness™
  • Chamomile and Hyaluronic Acid, Normal to Sensitive Skin
  • 100% Vegan. 0% Pretentious
  • Paraben Free, Sulfate Free, Mineral Oil Free, Petrolatum Free, Formaldehyde Free, Cruelty Free™
  • Leaping Bunny Certified
  • Removes even water-proof makeup with a soothing jelly to milk formula that breaks up your makeup with a moisturizing finish.

    Рекомендації із застосування

    Apply to wet face or washcloth and massage gently to wipe away makeup. Avoid getting into your eyes.

    Інші інгредієнти

    Water, sodium lauroyl methyl isethionate, glycerin, glyceryl stearate se, xanthan gum, chamomilla recutita (matricaria) flower extract, sodium hyaluronate, citrus aurantium dulcis (orange) flower extract, jasminum officinale (jasmine) flower extract, arnica montana flower extract, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, phospholipids, glyceryl caprylate, glyceryl undecylenate, maltodextrin, propanediol, sodium phytate, trisodium ethylenediamine disuccinate, ethylhexylglycerin, potassium sorbate, sodium benzoate, citric acid.

    Попередження

    For external use only. Avoid contact with eyes. If any adverse reaction occurs, stop use and contact your physician.

    Покупець
    30.11.2020
    text_comment
    У мене двояке відчуття склалося після використання даного молочка. На упаковці написано використовувати його на спонж і просто знімати макіяж. Але на практиці цього зовсім недостатньо! Він так і проситься змитися водою! Що я власне кажучи після другого застосування і зробила. Тепер буду використовувати його не як звичайне молочко для зняття макіяжу (при покупці переслідувала саме цю мету), а як гель для вмивання й зняття макіяжу. Витрата у засоби невеликий, аромату немає взагалі.
    Покупець
    27.04.2020
    text_comment
    Це дійсно гладка водяниста текстура. У мене було враження, що макіяж легко зніметься з гладким відчуттям. Особисто мені подобаються засоби для зняття крему, тому я вважаю, що відчуття зволоження недостатньо. Я вважаю, що це високоякісний продукт, але, незважаючи на те, що це упаковка типу тюбика, текстура досить водяниста, і коли ви відкриваєте внутрішню кришку, вона раптово висувається під час використання, що робить її не дуже зручною використовувати. Я думав, що тип насоса буде кращим продуктом.
    Покупець
    26.10.2022
    text_comment
    Ніжний, добре очищає і не стирає. Текстура дуже рідка, тому, якщо це можливо, я б рекомендував упаковку в пляшку. Цей продукт не містить ароматизаторів, що є однією з причин, чому я його вибрав, однак зауважте, що він жахливо пахне – я майже не скаржуся на запах продукту, але для мене він дещо кислий (тому мінус одна зірка). Рекомендую спробувати обов’язково, якщо аромат вас не хвилює
    Покупець
    26.07.2019
    text_comment
    Чудовий засіб для вмивання, для зняття макіяжу саме те, не потрібна велика кількість, трішки рідкуватий, але в загальному чудова вмивалка!
    Покупець
    14.11.2019
    text_comment
    Зручно, що можна використовувати спонжик, а нанести на руки і розтерти. Шкода, що не можна видалити цим засобом макіяж із очей.
    Покупець
    13.06.2022
    text_comment
    Після місяця використання я повністю змінив свою думку, він дуже хороший для зняття макіяжу. Рекомендую використовувати під час прийняття душу, щоб легше було зняти макіяж. Спочатку, коли я використовував, моя шкіра була роздратованою, але тепер вона чудова та справді гладка. Без запаху. Мені подобаються продукти Acure, вони гарної якості, підходять для чутливої шкіри та без жорстокості/веганські.
    Покупець
    13.02.2020
    text_comment
    Це рідина, яку я думаю, що я можу випити, лол. Зазвичай я використовую тональний крем без стресу для шкіри, тому мені не потрібно очищення, щоб його видалити. Досить ніжної густої рідини.
    Покупець
    10.01.2021
    text_comment
    Текстура пухка, але видаляє макіяж, крім точкового. Він також зволожує шкіру. Він не подразнює мою шкіру, тому я планую використовувати його знову, якщо він загрубіє.
    Покупець
    08.03.2019
    text_comment
    Люблю цей матеріал! Макіяж буквально тане! Аромат хороший і якість хороша! Це один із моїх улюблених брендів, тому я знав, що не розчаруюся. Розмір трохи невеликий, але трохи йде довгий шлях. Обов'язково куплю знову!
    Покупець
    06.07.2020
    text_comment
    Дуже тонкий засіб для зняття макіяжу від бренду ACURE. З брендом знайома вже не вперше. Є і засіб для вмивання і денний крем, і майже всі шампуні для волосся також були. Багато продуктів підійшли та сподобалися. ____________________________________________ Використання, наносимо на спонж, і ніжними рухами змиваємо макіяж. Текстура засобу рідка, я звикла до більш густого засобу. ____________________________________________ Упаковка з 118 мл, витрата середня, спонж з'їдає багато засобу. Запах приємний, практично не відчувається. ____________________________________________ Проблема стійкого макіяжу не буде вирішена точно. З водостійкою тушшю не впорався до кінця. Але я завжди після цього засобу ще використовую гель для вмивання, тому двоетапне очищення завжди працює і шкіра дуже чиста, а головне без чорних крапок.