• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Acure, Curiously Clarifying Conditioner, Lemongrass & Argan, 8 fl oz (236.5 ml)


    Виробник: Acure
    Код товару: ACO-02280
    Наявність: Є в наявності
     ₴930  ₴761
    Купити

    Докладно про товар Acure, Curiously Clarifying Conditioner, Lemongrass & Argan, 8 fl oz (236.5 ml) :

  • Welcome to Hair Wellness™
  • 100% Vegan
  • Paraben Free, Sulfate Free, Mineral Oil Free, Petrolatum Free, Formaldehyde Free, Cruelty Free
  • Wash away buildup, and treat your hair to a double dose of beneficial oils infused with lemongrass. Gentle enough for everyday cleansing.

    We believe that hair wellness means helping your hair thrive with soothing hydration and botanical ingredients. Thrive on!

    Рекомендації із застосування

    Apply to wet hair. Massage into scalp and hair, working thorough the ends. Rinse thoroughly. Feel free to belt out some horrible 80s tine that you listen to when nobody's around. Whatever, you totally do it.

    Інші інгредієнти

    Water, cetearyl alcohol, glycerin, stearalkonium chloride, behentrimonium chloride, cetearyl glucoside, glyceryl stearate, sorbitan olivate, argania spinosa (argan) kernel oil*, theobroma cacao (cocoa) seed butter, guar hydroxypropyltrimonium chloride, l-arginine, cymbopogon schoenanthus (lemongrass) extract, hippophae rhamnoides (sea buckthorn) fruit oil, persea gratissima (avocado) oil, ubiquinone (CoQ10), euterpe oleracea (acai) fruit extract*, rubus fruticosus (blackberry) fruit extract*, punica granatum (pomegranate) extract*, rosa canina (rosehip) fruit extract*, calendula officinalis flower extract*, aspalathus linearis (rooibos) leaf extract*, chamomilla recutita (matricaria) flower extract*, sodium levulinate, lavandula hybrida oil, cymbopogon flexous (lemongrass) leaf oil, rosmarinus officinalis (rosemary) leaf oil, juniperus virginiana (red cypress) oil, lactic acid, tocopheryl acetate, cetyl alcohol, potassium sorbate.

    *Organic Ingredient

    Попередження

    For external use only. Avoid contact with eyes. If any adverse reaction occurs, stop use and contact your physician.
    Покупець
    30.04.2018
    text_comment
    Якісно виготовлено із натуральної сировини без ГМО. Величезна вигідна упаковка, вистачить на довгий період використання. Не вперше замовляю продукцію від цього виробника. З упевненістю можу їх рекомендувати. Якість перевірена тисячами користувачів. Ефект застосування є.
    Покупець
    27.02.2019
    text_comment
    Я використовую його з тією ж серією шампунів. Освіжаючий аромат лемонграсу не надто солодкий, і я думаю, що він прийнятний для тих, хто не розбирається в звичайних солодких трояндах з-за океану. Фініш більше шовковистий, ніж вологий, але мені подобається без сухості. Контейнер також розумний і милий.
    Покупець
    26.07.2019
    text_comment
    Чудовий запах. Натуральний склад. Добре зволожує, волосся легко розчісується, гладеньке
    Покупець
    26.05.2022
    text_comment
    Аромат варто спробувати, він корисний для чутливої шкіри голови
    Покупець
    22.07.2020
    text_comment
    Хороший кондиціонер зі звичайним запахом. Використовуйте його після шампуню такого ж типу. Гарно зволожує волосся. Зверніть увагу на будь-який кондиціонер, який розміщений на відстані 5 см від шкіри голови. Це означає, що ви ніколи не повинні наносити кондиціонер на шкіру голови, бо волосся не випаде.
    Покупець
    22.05.2022
    text_comment
    Подобається ця серія шампунів і кондиціонерів. Приємна текстура. Рекомендую.
    Покупець
    19.07.2022
    text_comment
    Переваги: після використання протягом двох тижнів, я помітив, що волосся зволожене після шампуню, і воно пахне свіжим, якість і розмір упаковки чудові, а його текстура легка і кремова ?? Але ви повинні взяти шампунь з ним, тому що він очищає шкіру голови ??
    Покупець
    18.09.2018
    text_comment
    Мій улюблений шампунь Lather iHerb більше не доступний, то як щодо цього? Я вибрав один із запропонованих продуктів і спробував ним скористатися. Має ніжний, освіжаючий аромат. Після прання не залишається запаху. Воно було більш вологим, ніж раніше, і воно не схопилося, навіть коли я розчісувала волосся після того, як висушила їх рушником. Наступного ранку я був задоволений природним і гладким відчуттям!
    Покупець
    14.12.2020
    text_comment
    Тут відчувається, як зволожити, ретельно видаливши бруд за допомогою тієї ж серії шампунів. Аромат свіжий і приємний, але на наступний ранок він не дуже відчувається. Волосся незвичайне, жорстке і м’яке, але я відчуваю, що використання цього зробить його м’якшим, ніж попереднє.
    Покупець
    14.10.2018
    text_comment
    Я ЛЮБЛЮ продукти для волосся Acure. Це та м’ята мої фаворити з лінії. У мене чутлива шкіра голови (грибкові вугри), і цей продукт не подразнює її, і від багатьох продуктів у мене з’являються болючі рани. Це чудовий, чистий аромат лемонграсу, який надзвичайно освіжає та є унісекс. (Мій партнер любить постійно позичати). Це дуже зволожує/зволожує, але не обтяжує моє довге, тонке, пряме волосся азіатського типу (довжиною приблизно до талії). Я, мабуть, купив 5-6 пляшок цього за останні кілька років. Я б хотів, щоб пляшка була трохи більшою – вони зменшили розмір пляшок кілька років тому, коли перейшли на трубки.