• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • Acure, Juice Cleanse Supergreens & Adaptogens Conditioner, 8 fl oz (236.5 ml)


    Виробник: Acure
    Код товару: ACO-02267
    Наявність: Є в наявності
     ₴929  ₴760
    Купити

    Докладно про товар Acure, Juice Cleanse Supergreens & Adaptogens Conditioner, 8 fl oz (236.5 ml) :

  • Welcome to Hair Wellness™
  • Ashwagandha, Spirulina, Kale & Spinach
  • Energizing Conditioner for Stressed Hair
  • 100% Vegan 0% Pretentious
  • Paraben Free, Sulfate Free, Mineral Oil Free, Petrolatum Free, Formaldehyde Free, Cruelty Free
  • Leaping Bunny Certified
  • Antioxidant conditioner for super stressed hair. Adaptogenic herbs and mushrooms like ashwagandha, holy basil, reishi mushroom, and turmeric combine with supergreens spinach, kale and spirulina to brighten and re-energize your hair.

    We believe that hair wellness means helping your hair thrive with soothing hydration and botanical ingredients. Thrive on!

    Рекомендації із застосування

    Apply to wet hair. Massage into scalp and hair, working through the ends. Rinse thoroughly.

    Інші інгредієнти

    Water, cetearyl alcohol, glycerin, stearalkonium chloride, behentrimonium chloride, cetearyl glucoside, glyceryl stearate, sorbitan olivate, withania somnifera (ashwagandha) root extract, ganoderma lucidum (mushroom) extract, ocimum sanctum (holy basil) leaf extract, cordyceps sinensis (cordyceps) extract, curcuma longa (turmeric) root extract, spirulina maxima (spirulina) extract, brassica oleracea acephala (kale) leaf extract, spinacia oleracea (spinach) leaf extract, argania spinosa (argan) kernel oil*, theobroma cacao (cocoa) seed butter, euterpe oleracea (acai) fruit extract*, rubus fruticosus (blackberry) fruit extract*, punica granatum (pomegranate) extract*, rosa canina (rosehip) fruit extract*, calendula officinalis (calendula) flower extract*, aspalathus linearis (rooibos) leaf extract*, chamomilla recutita (matricaria) flower extract*, guar hydroxypropyltrimonium chloride, citrus aurantium dulcis (orange) peel oil, cinnamomum camphora (camphor) oil, citrus limon (lemon) peel oil, citrus nobilis (mandarin orange) peel oil, myroxylon pereirae (balsam peru) oil, citrus sinensis (orange) fruit extract, citrus aurantium dulcis (orange) peel oil, elettaria cardamomum (cardamom) oil, piper nigrum (pepper) fruit oil, canarium luzonicum gum nonvolatiles, dipteryx odorata (tonka bean) seed oil, vetiveryl acetate, bulnesia sarmientoi (pam santo) wood oil, eugenia caryophyllus (clove) bud oil, mentha piperita (peppermint) oil, juniperus virginiana (red cedar) oil, lavandula hybrida oil, jasminum officinale (jasmine) oil, fucus vesiculosus (bladder wrack) extract, arginine, sodium levulinate, lactic acid, tocopheryl acetate, cetyl alcohol, potassium sorbate.

    *Organic Ingredient

    Попередження

    For external use only. Avoid contact with eyes. If any adverse reaction occurs, stop use and contact your physician.

    Caution: I can't believe we have to say this but please don't drink.
    Покупець
    31.07.2019
    text_comment
    Кондиціонер для волосся виготовлений з чистих натуральних рослин, з ніжним запахом і без додавання шкідливих речовин, видно, що він має ефект чорніння волосся, але у мене багато сивого волосся, і після використання такого ефекту немає. Можливо, мені потрібно продовжити його використання. Я дізнаюся, коли використаю ще один .
    Покупець
    29.12.2018
    text_comment
    Мені дуже подобаються засоби по догляду за шкірою обличчя Acure. Це перший раз, коли я купив засіб для волосся. Після використання волосся дуже м'яке, а ціна дуже прийнятна.
    Покупець
    26.02.2019
    text_comment
    Я використовую його разом із шампунем того самого бренду тієї ж переваги. Я відчуваю, що шампунь хороший і може допомогти зменшити моє сиве волосся. цей кондиціонер трохи недостатньо зволожує
    Покупець
    25.09.2020
    text_comment
    дуже добре. У мене хвилясте і пряме волосся, але навіть якщо нанести його на скрипуче волосся після миття голови і відразу змити, воно стане гладким і гладким. Мені подобається аромат, тому що він дуже ніжний і не затримується на волоссі. Після сушіння феном стає глянсовим і прямим.
    Покупець
    23.07.2018
    text_comment
    Я прочитала в Інтернеті рекомендацію про те, що цей продукт може покращити сивину. Оскільки інгредієнти цілком натуральні, можна спробувати. Сподіваюся, це допоможе.
    Покупець
    22.06.2018
    text_comment
    Я чув, що він має ефект проти білого волосся, але оскільки я використовував його лише короткий час, я не побачив ефекту. Очікуйте.
    Покупець
    21.03.2019
    text_comment
    Літній аромат. Миття освіжає, а аромат освіжає. Мені подобається ця серія, і я часто користуюся нею, але коли я здуваю її, я відчуваю, що вона трохи менш суха, тому я думаю, що це кондиціонер, який можна завершити висиханням після використання.
    Покупець
    20.11.2019
    text_comment
    Цей шампунь добре освітлює, не видаляючи занадто багато, чудово підходить для мого хвилястого волосся, яке легко накопичується. Я використовую ультразволожуючий кондиціонер Acure, і мої хвилі виглядають чудово. Мені особисто подобаються природні аромати цього продукту, якщо вам не подобаються сильні трав’яні запахи і ви звикли до штучних ароматів багатьох косметичних засобів, можливо, це не для вас. Крім того, моє волосся не зберігає запахи продуктів Acure довше години (це навіть довго), але я припускаю, що залежно від вашого типу волосся це може відрізнятися для кожної людини. Цей продукт не підходить для повністю кучерявого волосся, але оскільки я кучеряве, а не кучеряве 3-, він чудово підходить для мене. Рекомендую для інших хвилястих волосся, я б сказав, що справжнє кучеряве волосся та кулі, будьте обережні - напевно є кращі продукти для вашого волосся!
    Покупець
    20.05.2019
    text_comment
    Купила шампунь і бальзам ACURE після довгого часу. Я багато пробував і повернувся. Мені подобається комфорт використання, але мені подобається цей візуал і напруга зростає. Я ставлю його у ванну в серії і вибираю і використовую відповідно до настрою дня.
    Покупець
    17.02.2022
    text_comment
    При покупці одного і того ж шампуню купувала разом.Інгредієнти натуральні,але він недостатньо зволожує сухе волосся.Освіжає.