Чим наше мило A La Maison (французькою мовою це означає «по-домашньому») настільки сильно відрізняється від інших рідких мил?
Наш традиційний рецепт почали використовувати 1828 року у Франції, коли майстри з марсельського мила розробили відомий процес французького помелу. Повільний процес приготування та очищення перетворює 100% рослинні олії на насичене гліцерином, м‘яке мило, що пишно піниться, й лагідніше до шкіри, ніж інші рідкі мила, які іще називають мийними засобами.
фільтрована вода, кокосова олія, оливкова олія, рослинний гліцерин, арганова олія, токоферол (вітамін E), ароматична суміш з рослинними екстрактами та/або ефірними оліями.
Не тестується на тваринах
Тільки для зовнішнього застосування
Зберігати за кімнатної температури.