Чим наше мило A La Maison (французькою мовою це означає «по-домашньому») настільки сильно відрізняється від інших рідких мил?
Наш традиційний рецепт почали використовувати 1828 року у Франції, коли майстри з марсельського мила розробили відомий процес французького подрібнення. Повільний процес приготування та очищення перетворює рослинні олії на насичене гліцерином,м’яке мило, що пишно піниться й лагідніше до шкіри, ніж інші рідкі мила.
To open turn a quarter turn left.
To close turn a quarter turn right.
Water, potassium cocoate (saponified coconut oil), glycerin (vegetable), potassium olivate (saponified olive oil), cocos nucifera oil (coconut oil), argania spinosa kernel oil (argan oil), hydroxyethylcellulose (plant-based thickener), decyl glucoside, tetrasodium glutamate diacetate, fragrance*, olea europaea fruit oil (olive oil), tocopherol (vitamin E), citral, limonene.
*Fragrance blend with plant extracts and/or essential oils.
For external use only. Keep at room temperature. Texture & color may vary. Crystallization does not alter quality.