• Головна

  • ОРГАНІЧНА ЇЖА

  • Органічні товари для дітей

  • Харчові добавки

  • Спортивне харчування

  • Органічні товари для краси

  • Препарати за симптомами

  • Засоби для ванни та гігієни

  • Трави і гомеопатія

  • Органічні товари для оселі

  • Органічні товари для тварин

  • vimax

  • Сік Ксанго (Xango)

  • 9Wishes, Sun Moisturizer, SPF 50+ PA+++, 1.7 fl oz (50 ml)


    Виробник: 9Wishes
    Код товару: WSH-95370
    Наявність: Є в наявності
     ₴1281  ₴1048
    Купити

    Докладно про товар 9Wishes, Sun Moisturizer, SPF 50+ PA+++, 1.7 fl oz (50 ml) :

  • Advanced Light-Weight UV Protection
  • Protect you skin from the sun with this light, long-lasting and advanced SPF50+ formula that absorbs quickly, leaving the skin feeling fresh without residue.

    Intensive defense against UVA/UVB rays that cause sunburn, cell damage, dryness, roughness, and premature signs of aging such as fine lines.

    Рекомендації із застосування

    Apply evenly on face 15 minutes before sun exposure. Re-apply as often as needed.

    Інші інгредієнти

    Water, ethylhexyl methoxycinnamate, zinc oxide, homosalate, ethylhexyl salicylate, butylene glycol, glycerin, bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine, octocrylene, niacinamide, polysorbate 60, silica, cetearyl alcohol, cetearyl alcohol, cetearyl olivate, sorbitan olivate, beeswax, dimethicone, magnesium aluminum silicate, sorbitan sesquioleate, sodium hyaluronate, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, olea europaea (olive) fruit oil, butyrospermum parkii (shea) butter, 1,2-hexanediol, caprylyl glycol, pinus densiflora leaf extract, morus alba bark extract, camellia sinensis leaf extract, chrysanthemum indicum flower extract, rhus semialata gall extract, scutellaria baicalensis root extract, lonicera japonica (honeysuckle) flower extract, salicornia herbacea extract, allantoin, xanthan gum, ethylhexylglycerin, adenosine, dipotassium glycyrrhizate, aloe barbadensis leaf extract, pentylene glycol, aspalathus linearis extract, glycyrrhiza glabra (licorice) root extract, commiphora myrrha resin extract, yucca schidigera root extract, fragrance.

    Покупець
    27.06.2019
    text_comment
    Крем лягає не дуже плотною плівкою, не липкий, добре вбирється шкірою, використовувала влітку кожен день - не має засмаги на обличчі, не має ніякої пігментації. Запах такий собі, не можу сказати, що мені дуже подобається, але, через кілька хвилин він вже не відчувається.
    Покупець
    22.11.2021
    text_comment
    Продукцією задоволена, якість відмінна! Текстура легка, приємна , не липка! Відчуття зволоження присутнє, консистенція продукту не густа і не рідка - середня. Запах не відчувається. Упаковка якісна. Почала використовувати навіть взимку. Рекомендую!
    Покупець
    22.01.2022
    text_comment
    Приємний легкий аромат крему , хороший склад. Дуже приємний на обличчі , не липкий, не сушить обличчя , приємні відчуття після нанесення, гарно захищає від сонця ☀️ зручний розмір флакона та гарна упаковка, якість товару на високому рівні , обов’язково придбаю ще
    Покупець
    21.07.2020
    text_comment
    Хороший крем використовую зранку щоденно, є запах але не сильний. Догляд за шкірою на щоденній основі мені подобається
    Покупець
    20.08.2021
    text_comment
    Він не має запаху, залишає блідо-білий відтінок, я користуюся ним щодня і не виривається з формули. Це також хороший праймер під макіяж, і не зміщує макіяж, коли ви повторюєте його. Якісний сонцезахисний крем.
    Покупець
    20.04.2022
    text_comment
    Беру перший раз, моя шкіра не вередує, а це вже гарний показник!
    Покупець
    15.07.2020
    text_comment
    Дуже сподобався даний сонцезахист. Приємний легкий аромат крему , хороший склад. Дуже приємний на обличчі , не липкий, не сушить обличчя , приємні відчуття після нанесення, гарно захищає від сонця ☀️ зручний розмір флакона та гарна упаковка, якість товару на високому рівні , обов’язково придбаю ще. приємний запах . значна перевага особистий режим частота та догляд
    Покупець
    12.11.2022
    text_comment
    Неоднозначні враження від цього крему. Наносити його дуже легко, бо має водянисту текстуру. Спочатку я дуже розчарувалася, бо обличчя блестіло, наче намазане олією, через декілька хвилин цей сильний блиск пройшов, але всеодно довелося запудрювати його
    Покупець
    09.05.2021
    text_comment
    Солнцезахисний крем придбала з поради мого косметолога після серії пілінгів, для уникнення пігментації шкіри обличчя. Також дізналась, що санскріном потрібно користуватись незалежно від пори року та погоди, тому що сонячне проміння пришвидшує старіння шкіри. Крем 9Wishes обирала за відгуками, важливо було, щоб він не залишав жирної плівки та блиску. Він виправдав всі сподівання, дуже сподобався. Розмір упаковки дуже зручний, та має презентабельний вигляд. Аромат приємний та ненав’язливий.
    Покупець
    03.05.2020
    text_comment
    Це відбувається дуже гладко і не залишає білого нальоту на моїй середній шкірі. Сонцезахисні креми, як правило, висушують мене, але це не так. На жаль, це обпікло мені щоки. Проте моя шкіра дуже чутлива, і кілька сонцезахисних кремів роблять це зі мною. Тож, на жаль, мені доведеться продовжити пошук хорошого сонцезахисного крему.